QUOTE(Piktoji Fėja @ 2015 07 22, 21:44)
susiradom per skyscanneri, o skrendam su Garuda Indonesia
Papildyta:
aha, jau beveik viską susidėliojom, užsisakėm vairuotoją, transferius, viešbučius (gyvensim atskridę Ubude, po to Lovinoj, porą dienų Gili Meno ir pabaigoje Nusa Dua), pramogas..
Koks vulkanas?
kažką būsiu praleidus...
Salia balio yra sala Java,ten spjaudosi vulkanas ,praeita savaite buvo net orouostas uzdarytas dienai visai,dar pries tai buvo atsaukti skrydziai zmones istrige orouoste buwo,db pries pora dieni wel buwo skrydziai atsaukinejAmi :/ kadangi lektuwai negalejo skristi del matomumo per pelenus ,o vakar ivyko mazas zemes drebejimas balyje. As esu fb tokioj australu grupeje bali tourist info ,ten pilna info,tai vat is ten ir suzinojau ,kadangi australai ten pastowiai keliauja
jei neturit butinai pasiimkit kelioniu draudima kuris ir nuo gamtos stichiju dengia,tarkim jei ir jums skrydzius atsauktu del vulkano i:)
Papildyta:
QUOTE(LauruteLondone @ 2015 07 23, 12:41)
As esu buvusi Balyje. Nerealiai patiko. Mano ispudzius galite paskaityti mano bloge:
http://dolcevitabyla...rch/label/Balis
Labai grazi salis, daug zalumos, draugiski zmones, ryziu terasos, papludimiai, kalnai. Visiems rekomenduoju ir dar noreciau kada nors sugrizti.
Lb fainas reportazas
nuotraukos super
Diana