Įkraunama...
Įkraunama...

Balio sala (Indonezija)

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2015 04 25, 13:13)
mes už 1800 Lt/asmeniui pirkom šiemet iš Londono, rugpjūčiui, tai irgi manau, kad kaina gera smile.gif

o per kokia avialinijas pirkote, jeigu ne paslaptis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2015 07 21, 12:53)
o per kokia avialinijas pirkote, jeigu ne paslaptis?smile.gif

susiradom per skyscanneri, o skrendam su Garuda Indonesia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(naikutis @ 2015 07 13, 21:25)
Jau kelione jusu ne uzilgo ane smile.gif ar susideliojot ka norit pamatyt? kur gywensit ?smile.gif Tikekimes tas vulkanas baigs spjaudytis ir skrydziu wel neatsauks :/

aha, jau beveik viską susidėliojom, užsisakėm vairuotoją, transferius, viešbučius (gyvensim atskridę Ubude, po to Lovinoj, porą dienų Gili Meno ir pabaigoje Nusa Dua), pramogas..
Koks vulkanas? blink.gif kažką būsiu praleidus...
Atsakyti
As esu buvusi Balyje. Nerealiai patiko. Mano ispudzius galite paskaityti mano bloge:

http://dolcevitabyla...rch/label/Balis

Labai grazi salis, daug zalumos, draugiski zmones, ryziu terasos, papludimiai, kalnai. Visiems rekomenduoju ir dar noreciau kada nors sugrizti.
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2015 07 22, 22:44)
Papildyta:
aha, jau beveik viską susidėliojom, užsisakėm vairuotoją, transferius, viešbučius (gyvensim atskridę Ubude, po to Lovinoj, porą dienų Gili Meno ir pabaigoje Nusa Dua), pramogas..
Koks vulkanas? blink.gif  kažką būsiu praleidus...

Geros keliones ir butinai parasykite kai grisite atgal.As irgi beveik viska suplanavusi ,laukiu dar is gido atsakymo del vietu kuriu noriu aplankyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2015 07 22, 21:44)
Papildyta:
Koks vulkanas? blink.gif  kažką būsiu praleidus...

Salia balio yra sala Java,ten spjaudosi vulkanas ,praeita savaite buvo net orouostas uzdarytas dienai visai,dar pries tai buvo atsaukti skrydziai zmones istrige orouoste buwo,db pries pora dieni wel buwo skrydziai atsaukinejAmi :/ kadangi lektuwai negalejo skristi del matomumo per pelenus ,o vakar ivyko mazas zemes drebejimas balyje. As esu fb tokioj australu grupeje bali tourist info ,ten pilna info,tai vat is ten ir suzinojau ,kadangi australai ten pastowiai keliauja smile.gif jei neturit butinai pasiimkit kelioniu draudima kuris ir nuo gamtos stichiju dengia,tarkim jei ir jums skrydzius atsauktu del vulkano i:)
Papildyta:
QUOTE(LauruteLondone @ 2015 07 23, 12:41)
As esu buvusi Balyje. Nerealiai patiko. Mano ispudzius galite paskaityti mano bloge:

http://dolcevitabyla...rch/label/Balis

Labai grazi salis, daug zalumos, draugiski zmones, ryziu terasos, papludimiai, kalnai. Visiems rekomenduoju ir dar noreciau kada nors sugrizti.

Lb fainas reportazas smile.gif nuotraukos super
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2015 07 27, 07:45)
Salia balio yra sala Java,ten spjaudosi vulkanas ,praeita savaite buvo net orouostas uzdarytas dienai visai,dar pries tai buvo atsaukti skrydziai zmones istrige orouoste buwo,db pries pora dieni wel buwo skrydziai atsaukinejAmi :/ kadangi lektuwai negalejo skristi del matomumo per pelenus ,o vakar ivyko mazas zemes drebejimas balyje. As esu fb tokioj australu grupeje  bali tourist info ,ten pilna info,tai vat is ten ir suzinojau ,kadangi australai ten pastowiai keliauja smile.gif jei neturit butinai pasiimkit kelioniu draudima kuris ir nuo gamtos stichiju dengia,tarkim jei ir jums skrydzius atsauktu del vulkano i:)
Papildyta:

Lb fainas reportazas smile.gif nuotraukos super

ačiū už informaciją! 4u.gif
p.s. pradėjau žiūrinėtis, bet nerandu draudimo, kuris dengtų ir nuo gamtos stichijų... gal galite parekomenduoti, jei žinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 27 liepos 2015 - 18:56
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2015 07 27, 18:41)
ačiū už informaciją!  4u.gif
p.s. pradėjau žiūrinėtis, bet nerandu draudimo, kuris dengtų ir nuo gamtos stichijų... gal galite parekomenduoti, jei žinote?

MEs gywenam norvegijoj tai draudziames vietiniu draudimu smile.gif bet jus parasykit faceboke toi australu grupje,nes ten yra zmoniu is wiso pasaulio,gal kasnors atsilieps is anglijos apie draudima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2015 07 27, 18:41)
ačiū už informaciją!  4u.gif

https://au.news.yaho...ia-usgs/?cmp=fb
Papildyta:
QUOTE(Diari @ 2015 07 23, 17:18)
Geros keliones ir butinai parasykite kai grisite atgal.As irgi beveik viska suplanavusi ,laukiu dar is gido atsakymo del vietu kuriu noriu aplankyti. smile.gif

Zemes drebejimas indonezijoj https://au.news.yaho...ia-usgs/?cmp=fb
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2015 07 27, 20:20)
MEs gywenam norvegijoj tai draudziames vietiniu draudimu smile.gif bet jus parasykit faceboke toi australu grupje,nes ten yra zmoniu is wiso pasaulio,gal kasnors atsilieps is anglijos apie draudima smile.gif

man lietuviško draudimo reikia, mes tik skrendam iš Londono, bet gyvenam Lietuvoj smile.gif žiūrinėjuosi, bet taisyklės labai suktos, reik patarimo, kas jau yra draudęsis
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2015 07 28, 19:39)
man lietuviško draudimo reikia, mes tik skrendam iš Londono, bet gyvenam Lietuvoj smile.gif žiūrinėjuosi, bet taisyklės labai suktos, reik patarimo, kas jau yra draudęsis

Nzn tikrai,su leituwiskais draudimais sunkiau cia jau bus teisybes ieskot smile.gif bet gal pameginkit Compensa, lb geras draudimas,tik geri atsiliepimai,tik nezinau nk apie ju kelionini
Atsakyti
Sveiki, atsiprašau,kad rašau čia, tačiau narės pašto dėžutė perpildyta ir nežinau, kaip su ja susisiekti:)

Atsakyti
sveikos,

jau grįžom iš atostogų rojuje smile.gif rojumi vadinu ne dėl paplūdymių, jei ieškote atostogų kaip Maldyvuose, jų turbūt ir nerasite Balyje, bet rasite daugybę egzotikos, superinį aptarnavimą ir paslaugumą, nematytų vaizdų, žalios gamtos ir gyvūnų iš arti smile.gif mes beveik visas dienas keliavome, įmesiu vėliau sąrašą aplankytų vietų ir viešbučių, taip pat rekomendacijas dėl maisto ir pan., bet trumpai - nerealu ir dar sykį nerealu smile.gif drambliai, vėžliai, šimtai žuvų, beždžionės, delfinai, ryžių laukai, džiunglės, laukiniai paplūdymiai ir t.t.... jėga!!
Atsakyti