QUOTE(keshake @ 2015 03 26, 17:26)
pagaliau kažkas pritarė...
draugus įkalbinėjau nevaryt būnant Indozinejoje, bet vistiek varė šiemet.. Man tai balis gryna amerikiečių Palanga. Reikėjo rinktis sostinę arba Džordžakarta, kurios totaliai skrisias.
Dzogdzakartoje buvau 3 dienas, bet taipogi didelio ispudzio nepaliko. Jei Bali vertinu 6/10, tai Dzogdzakarta su jos apylinkemis - 7/10. Siek tiek graziau, bet tik siek tiek. Va, Flores su Komodo drakonais kur kas labiau patiko. Bet mane labai stebina tokie reklaminiai straipsniai apie Bali, kad tai dievu sala, neispasakyto grozio, kaip ten viskas nuostabu, tiesiog rojus zemeje. Vaiksciojau, vazinejau po Bali ir galvojau - "What the f***?" Kur tas grozis? Kur ta dievu zeme? Ir po to skaitau zmoniu komentarus, kaip jie raso, jog Balis yra must see objektas, kad ju svajone ten apsilankyti (kurie dar nebuvo) ir pan. I Bali nera ko vaziuoti visiskai. Nuvilianti sala, nuvilianti patirtis. Net ju tas Ogoh-Ogoh paradas pries "Silence day" nuvyle. Sustatytos statulos Legian gatveje ir stovi nuo 15 h iki 21 h. Zmoniu - tuntais. Laukiau, laukiau to pasirodymo, sutemo, zmoniu bilekiek, laikas eina, o niekas nevyksta. Spjoviau ir grizau i viesbuti, nes uzkniso laukt, ir taip 6 h prastovejau kaip asilas
Pasakysiu taip -
Tailande nepakartojamai geriau nei Indonezijoj ar Balyje. Tiek vaizdu, tiek ispudziu, tiek paslaugu ir atrakciju klausimu.