QUOTE(Almera @ 2014 12 11, 07:15)
Taip, mano bilietas kaip vienas, pries pakeitima persedimui buvo gal plius 3 valandos, po pakeitimo - minus 20 minuciu. Ir duoda butent tokia isklotine kaip vieno bilieto.
Tai manot... man nieko nedaryti? Bet kai paskabinu, tai sako, taip, negerai, reikia keisti... bet taip pateikia, tipo man cia kazka reiktu keisti. Bet jei viskas ir taip gerai, tai gal nesupranta ko as noriu.
Tai manot... man nieko nedaryti? Bet kai paskabinu, tai sako, taip, negerai, reikia keisti... bet taip pateikia, tipo man cia kazka reiktu keisti. Bet jei viskas ir taip gerai, tai gal nesupranta ko as noriu.
Kadangi Jusu abu skrydziai yra ant vieno bilieto, tai Garuda isipareigoja jus pristatyti is Lombok i SIN ir is esmes tai yra avialiniju problema kaip tai padaryti jei jie keicia tvarkarasti. Bet as nesu tikras ar Garuda sulaikys lektuva ir Jusu lauks, nors aisku jie yra rimciausios Indonezijos avialinijos. Matot, cia yra 1 vietinis ir 1 tarptautinis skrydis, uzlaikyti vietini jiems ne problema, o tarptautinio uzlaikymas kvepia nuostoliais. Jusu atveju kaip tik tarptautini reikes ir uzlaikyti. Jums dar teks praeiti imigracija Bali pries isskridima i SIN, tam irgi reikes laiko. O dar neatmeskite to varianto, kad Jusu vietinis (Lombok-Bali) skrydis veluos ir i kita skrydi atvyksite dar veliau. Kai Indonezijoje skridome mes, tai jei neklystu visi 4 musu vietiniai skrydziai velavo.
As tai manyciau, kad reiketu Garudai parasyti/paskambinti ir reikalauti pakeisti skrydi i toki, kuris realiai igyvendinamas (aisku jei tai nesugriauna Jusu tolimesniu keliones planu).
Tiesa, kaip Jus pirkote Garudos bilietus - tiesiai ju puslapyje ar per agentura?
Papildyta:
QUOTE(Diari @ 2014 12 11, 10:04)
Daznai veliuoja lektuvai is Singapuro?As jau pradedu nerimauti,nors skrydis labai toli,bet as galvojau ,kad taip retai buna.
Daznai is Singapuro neskraidome, taigi statistikos neturiu, bet manyciau, kad lektuvai veluoja is visu oro uostu, Singapuras nera niekuo isskirtinis.
Ankstesneje zinuteje as norejau akcentuoti, kad Finnair Helsinkyje labai daznai palaukia (uzlaiko privezamuosius reisus i VNO, Riga, Talina, vietinius Suomijoje) keleiviu is longhaul reisu, kad nereiketu ju apgyvendinti ir perkelti i kita reisa.