Įkraunama...
Įkraunama...

Balio sala (Indonezija)

QUOTE(Margout @ 2012 10 03, 11:43)
Gal kas ruošiasi  skrist i Balio sala?  4u.gif

Taip. Lombok-Gili-Bali-Jakarta-EU.
Atsakyti
Ka tik grizau is Balio. Fantastiska kelione. smile.gif

Savo ispudzius aprasinesiu bloge. Galbut kas nors ras naudingos informacijos. smile.gif

Mano ispudziai is Balio
Atsakyti
Sveiki,

Kita savaite ruosiames i kelione Singapuras- Bali vacation4.gif Kaip ten del vizu g.gif

LauruteLondone labai grazios nuotraukos ir ispudinga kelione thumbup.gif Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2013 01 08, 11:04)
Sveiki,

Kita savaite ruosiames i kelione Singapuras- Bali  vacation4.gif  Kaip ten del vizu g.gif 

Vizas gausit atvyke i oro uosta, praeisit pasienio kontrole ir uzstampuos smile.gif Singapure nemokamai, o Balyje reiks sumoketi 50 USD berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2013 01 08, 22:22)
Aiškutis rolleyes.gif Ačiū 4u.gif

Kam skleisti ABS informaciją – žodis ne žvirblis berods.... nelakdinkite forumiečių, nejaugi taip sunku prieš reiškiant abejonęs tipo 'berods, t.y. so so ir pan. prieš tai pasitikrinti, o ne abejoti . ... ne 50 o 25 usd visa.
"...VISA on ARRIVAL (VoA) A 30-day visa costs US$25 and is extendable for another 30 days."

Papildyta:
QUOTE(simbas @ 2013 01 19, 01:48)
Kam skleisti ABS informaciją – žodis ne žvirblis berods.... nelakdinkite forumiečių, nejaugi taip sunku prieš reiškiant abejonęs tipo 'berods, t.y. so so ir pan. prieš tai pasitikrinti, o ne abejoti . ... ne 50 o 25 usd visa.
"...VISA on ARRIVAL (VoA) A 30-day visa costs US$25 and is extendable for another 30 days."

Sorry, adresuota pastaba Bailarina
Atsakyti
QUOTE(simbas @ 2013 01 18, 23:51)
Papildyta:

Sorry, adresuota pastaba Bailarina

Cia bus mano klaida, kad primeciau, kad matyt ne viena keliaus, tik to neparasiau, kad tiek kainuos dviems asmenims.

Nervus i konservus! smile.gif
Atsakyti
As buvau Indonezijoje 2 kartus, Balio sala visa apvaziavome, bet ir seip labai daug Indonezijoje keliavome, tad jei bus klausimu galite rasyti i AZ, atsakysiu
Atsakyti
Sveiki keliautojai ir keliautojos. Planuojam i Bali ir Gili. Turiu klausima del Villa Nautilus Gili Meno saloje. gal kas buvot ten apsistoje? kaip su apmokejimu yra kada bookintis reik vila gal kas zino. Patvirtino man kad tures vila musu pasirinktu laiku ir paprase kad atsiusciau korteles duomenis emailu kad galetu uzbaigti rezervacija. Man kazkaip ne labai patikimas budas apmokejimui, bet gal kas jau per tai praejo ir gal galetu pakomentuoti ar tai yra iprasta pas juos. Dekoju is anksto uz patarimus.
Atsakyti
Laba visoms ir visiems smile.gif

Planuojame rugsėjį keliauti į Balį. neturiu supratimo, išties, kaip ir ką daryti. Kadangi viską organizuojamės patys, tai dabar bandau dėlioti kelionės maršrutus ir t.t. norim pusiau poilsio, pusiau keliavimo. Išsirinkom (kol kas, dar neužsibookinom) viešbutį Sea Breeze Candidasa. Gal kas ką žinot apie šį regioną? Viešbutis tik BB, kiek maždaug reikia planuot išlaidų maistui per dieną? Ar ten valgyt restoranuose, kavinėse brangu? O labiausiai kamuoja klausimas - ar gerai kad visas dienas (10) būsim tame pačiame viešbutyje? jei norim pamatyti daugiau visko, gal būtina kažkiek dienų nakvoti vis kitur? Kas jau ten buvot, pasidalinkit patirtim prašau smile.gif Tiek trenkiantis į kitą pasaulio galą norisi kuo efektyviau laiką ir pinigus išnaudoti smile.gif
Atsakyti
paskaitykite paskutiniame aprasyme ten kainu lankstinuku yra ir pan. ka veikt, kur vaziuot ir pan. http://www_kapselis_lt/indonezija/
Atsakyti
QUOTE(Chibiyutsa @ 2013 02 03, 02:49)

Planuojame rugsėjį keliauti į Balį. neturiu supratimo, išties, kaip ir ką daryti. Kadangi viską organizuojamės patys, tai dabar bandau dėlioti kelionės maršrutus ir t.t. norim pusiau poilsio, pusiau keliavimo. Išsirinkom (kol kas, dar neužsibookinom) viešbutį Sea Breeze Candidasa. Gal kas ką žinot apie šį regioną? Viešbutis tik BB, kiek maždaug reikia planuot išlaidų maistui per dieną? Ar ten valgyt restoranuose, kavinėse brangu? O labiausiai kamuoja klausimas - ar gerai kad visas dienas (10) būsim tame pačiame viešbutyje? jei norim pamatyti daugiau visko, gal būtina kažkiek dienų nakvoti vis kitur? Kas jau ten buvot, pasidalinkit patirtim prašau smile.gif Tiek trenkiantis į kitą pasaulio galą norisi kuo efektyviau laiką ir pinigus išnaudoti smile.gif

Pasirinkimas tikrai geras (vertinimas: tripadvisor 5*; HolidayCheck 5*; booking, agoda –reklaminiai-irgi neblogus atsiliepimus teikia) , tik tikrai pačioje saloje yra ką veikti. Jūs būsite pietuose, o juk Balyje centrinis masyvas – kalnai, vakarinis nacionaliniai parkai, šiaurinis – delfinai ir pan. Čia tik mano nuomonė. Sėkmės.
Atsakyti
Labas visiems! As gyvenu indonezijoje ir jei kam reikalinga pagalba suorganizuoti asmenine kelione I Bali- garsu hindu kultura, ,Javos sala- Borubudur , Prambanan sventyklas, Lomboka- panardyti, Flores sala - kur yra spalvoti Kalimutu ezerai, Komodo reliktiniai driezai, Kalimantano sala - Orangutangu reservata. Prasom kreiptis. Emailu rgriksaite@yahoo.com, padesiu sudelioti keliones marsruta, uzsakyti viesbucius, turus, nupirkti lektuvo bilietus indonezijoje. Turai galimi ne tik anglu, bet ir rusu kalba.

QUOTE(spygliuliukas @ 2013 01 23, 16:31)
Sveiki keliautojai ir keliautojos. Planuojam i Bali ir Gili. Turiu klausima del Villa Nautilus Gili Meno saloje. gal kas buvot ten apsistoje? kaip su apmokejimu yra kada bookintis reik vila gal kas zino. Patvirtino man kad tures vila musu pasirinktu laiku ir paprase kad atsiusciau korteles duomenis emailu kad galetu uzbaigti rezervacija. Man kazkaip ne labai patikimas budas apmokejimui, bet gal kas jau per tai praejo ir gal galetu pakomentuoti ar tai yra iprasta pas juos. Dekoju is anksto uz patarimus.

Labutis Spygliukai:) jei nori tenai uzsibukinti viesbuti turi duoti kreditines korteles nr, kitaip viesbucio neuzrezervuosi. Jei nenori to daryti, gali per mane(as gyvenu indonezijoje), as paskambinciau I viesbuti, uzsakyciau , po to liktu tik piniginius reikalus isspresti. Taip as padejau kitiems mano draugams , kurie isvis kreditiniu korteliu neturejo.

Papildyta:
QUOTE(Chibiyutsa @ 2013 02 03, 01:49)

Planuojame rugs?j? keliauti ? Bal?. neturiu supratimo, išties, kaip ir k? daryti. Kadangi visk? organizuojam?s patys, tai dabar bandau d?lioti kelion?s maršrutus ir t.t. norim pusiau poilsio, pusiau keliavimo. Išsirinkom (kol kas, dar neužsibookinom) viešbut? Sea Breeze Candidasa. Gal kas k? žinot apie š? region?? Viešbutis tik BB, kiek maždaug reikia planuot išlaid? maistui per dien?? Ar ten valgyt restoranuose, kavin?se brangu? O labiausiai kamuoja klausimas - ar gerai kad visas dienas (10) b?sim tame pa?iame viešbutyje? jei norim pamatyti daugiau visko, gal b?tina kažkiek dien? nakvoti vis kitur? Kas jau ten buvot, pasidalinkit patirtim prašau smile.gif Tiek trenkiantis ? kit? pasaulio gal? norisi kuo efektyviau laik? ir pinigus išnaudoti smile.gif

Labutis, patarimas- 10d. Vienam viesbutyje apsistoti tikrai nepatariu, nebent tkrai norisi poilsines keliones- tik ilsetis,
nes jei vaziuoji I bali ir nori pamatyti patarciau ten aplinkui ir pakeliauti- yra tikrai daug ka pamatyti. Parasyk man I emaila-rgriksaite@yahoo.com , padesiu suplanuoti marsruta.
Atsakyti