Labas visiems! As gyvenu indonezijoje ir jei kam reikalinga pagalba suorganizuoti asmenine kelione I Bali- garsu hindu kultura, ,Javos sala- Borubudur , Prambanan sventyklas, Lomboka- panardyti, Flores sala - kur yra spalvoti Kalimutu ezerai, Komodo reliktiniai driezai, Kalimantano sala - Orangutangu reservata. Prasom kreiptis. Emailu rgriksaite@yahoo.com, padesiu sudelioti keliones marsruta, uzsakyti viesbucius, turus, nupirkti lektuvo bilietus indonezijoje. Turai galimi ne tik anglu, bet ir rusu kalba.
QUOTE(spygliuliukas @ 2013 01 23, 16:31)
Sveiki keliautojai ir keliautojos. Planuojam i Bali ir Gili. Turiu klausima del Villa Nautilus Gili Meno saloje. gal kas buvot ten apsistoje? kaip su apmokejimu yra kada bookintis reik vila gal kas zino. Patvirtino man kad tures vila musu pasirinktu laiku ir paprase kad atsiusciau korteles duomenis emailu kad galetu uzbaigti rezervacija. Man kazkaip ne labai patikimas budas apmokejimui, bet gal kas jau per tai praejo ir gal galetu pakomentuoti ar tai yra iprasta pas juos. Dekoju is anksto uz patarimus.
Labutis Spygliukai:) jei nori tenai uzsibukinti viesbuti turi duoti kreditines korteles nr, kitaip viesbucio neuzrezervuosi. Jei nenori to daryti, gali per mane(as gyvenu indonezijoje), as paskambinciau I viesbuti, uzsakyciau , po to liktu tik piniginius reikalus isspresti. Taip as padejau kitiems mano draugams , kurie isvis kreditiniu korteliu neturejo.
Papildyta:
QUOTE(Chibiyutsa @ 2013 02 03, 01:49)
Laba visoms ir visiems
Planuojame rugs?j? keliauti ? Bal?. neturiu supratimo, ities, kaip ir k? daryti. Kadangi visk? organizuojam?s patys, tai dabar bandau d?lioti kelion?s marrutus ir t.t. norim pusiau poilsio, pusiau keliavimo. Isirinkom (kol kas, dar neusibookinom) viebut? Sea Breeze Candidasa. Gal kas k? inot apie ? region?? Viebutis tik BB, kiek madaug reikia planuot ilaid? maistui per dien?? Ar ten valgyt restoranuose, kavin?se brangu? O labiausiai kamuoja klausimas - ar gerai kad visas dienas (10) b?sim tame pa?iame viebutyje? jei norim pamatyti daugiau visko, gal b?tina kakiek dien? nakvoti vis kitur? Kas jau ten buvot, pasidalinkit patirtim praau
Tiek trenkiantis ? kit? pasaulio gal? norisi kuo efektyviau laik? ir pinigus inaudoti
Labutis, patarimas- 10d. Vienam viesbutyje apsistoti tikrai nepatariu, nebent tkrai norisi poilsines keliones- tik ilsetis,
nes jei vaziuoji I bali ir nori pamatyti patarciau ten aplinkui ir pakeliauti- yra tikrai daug ka pamatyti. Parasyk man I emaila-rgriksaite@yahoo.com , padesiu suplanuoti marsruta.