Įkraunama...
Įkraunama...

Balio sala (Indonezija)

Sveiki.

Dabar kaip tik rasau is Bali smile.gif buvau girdejusi kad cia mazos kainos. bet as tu mazu kainu neradau blink.gif maistas ir paslaugos brangios. Normaliai pavalgyti dviems zmonems kainuoja nuo 50$, mokesciai ir servisas + 20% beveik visur. Rubu pigiu galima rasti turgeliuose bet kokybe apgailetina. Normalus rubai brangus. vaisiai kaip cia buvo rasyta kad centais kainuoja, tai siandien isitikinom kad visai ne. Lietuvoj mazesnes kainos. Nebent kur nors kaimely. Bet vietiniai turistams pigiai neparduoda. Pagal zmogu ir kaina sako biggrin.gif aisku, deretis visur reikia.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 08 16, 20:03)
Sveiki.

Dabar kaip tik rasau is Bali  smile.gif  buvau girdejusi kad cia mazos kainos. bet as tu mazu kainu neradau  blink.gif  maistas ir paslaugos brangios. Normaliai pavalgyti dviems zmonems kainuoja nuo 50$, mokesciai ir servisas + 20% beveik visur. Rubu pigiu galima rasti turgeliuose bet kokybe apgailetina. Normalus rubai brangus. vaisiai kaip cia buvo rasyta kad centais kainuoja, tai siandien isitikinom kad visai ne. Lietuvoj mazesnes kainos. Nebent kur nors kaimely. Bet vietiniai turistams pigiai neparduoda. Pagal zmogu ir kaina sako  biggrin.gif aisku, deretis visur reikia.

Na Jus norejote prabangos Nusa Duja ja ir radote smile.gif su visomis baisioniskomis kainomis.Vaziuokit i Jimbarana vakarienei,nepasigailesite
Atsakyti
sveiki,
as irgi sakiau vaziuokit i sanura, ten mes uz svieziu sulciu stikline mokedavo po 1 eura, pietus man ir sunui apsieidavo nuo 50000 iki 80000 rup. ir pietaudavome ne vietiniems skirtuose "uzeigose".Jus pasirinkote PATI brangiausia vieta.parduotuvese vaisiai brangus,bet turgeliose kainos nesikandziojo, pvz brasckiu 1 kg ~ 1 eura, bananai baby ~ 10000, t.t. brangiausi obuoliai nes yra importuojami.masazai (ar sakykime spa) - atvaziuoja paima is viesbucio , ir 4 val 20-40 euru. tai net pigiau negu turkijoje kur nori 50 euru.
zinoma jiems irgi reikia gyventi , po ispuoliu denpasare ilga laika buvo labai silpnas turizmas, tik paskutiniais metais pradeda atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 08 16, 19:03)
Sveiki.

Dabar kaip tik rasau is Bali  smile.gif  buvau girdejusi kad cia mazos kainos. bet as tu mazu kainu neradau  blink.gif  maistas ir paslaugos brangios. Normaliai pavalgyti dviems zmonems kainuoja nuo 50$, mokesciai ir servisas + 20% beveik visur. Rubu pigiu galima rasti turgeliuose bet kokybe apgailetina. Normalus rubai brangus. vaisiai kaip cia buvo rasyta kad centais kainuoja, tai siandien isitikinom kad visai ne. Lietuvoj mazesnes kainos. Nebent kur nors kaimely. Bet vietiniai turistams pigiai neparduoda. Pagal zmogu ir kaina sako  biggrin.gif aisku, deretis visur reikia.

o kiek jums kainavo kielione?
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2010 08 17, 10:21)
o kiek jums kainavo kielione?

pati kelione 12000 + ka cia isleidziam
Atsakyti
Mes tai Bali buvom siame viesbutyje tai man super wub.gif

http://www.bali-indo...bali/photos.htm

O del pigumo tai rubai tikrai nera tokie pigus kaip Tailande ar Malaizijoje, o ir turgeliuose pasirinkimo jokio, viena suknele nusipirkau del prisiminimu... Maistas tai restoranuose man nepatiko ir brangu, bet mes valgydavom vietinese valgyklose kur super skanu ir nera brangu thumbup.gif

Papildyta:

user posted image

user posted image

Atsakyti
o man vioetinis maistas visiskai nepatiko. tenka ieskoti kazka artimo musu virtuvei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 08 18, 12:58)
o man vioetinis maistas visiskai nepatiko. tenka ieskoti kazka artimo musu virtuvei  ax.gif

Na tada taip ir kian kyla... Kiek zinau labai daznai musu kompanija valgydavo pizza hut 4u.gif
Atsakyti
mes atradom "Nusa Dua Cafe". ten visada ir valgydavom, pasidarem nuolatiniai klientai biggrin.gif arti viesbucio, taksi nemokamai is kavines pasiima ir vel atveza i viesbuti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 23 rugpjūčio 2010 - 12:12
QUOTE(@leja @ 2010 08 23, 14:09)
mes atradom "Nusa Dua Cafe". ten visada ir valgydavom, pasidarem nuolatiniai klientai  biggrin.gif  arti viesbucio, taksi nemokamai is kavines pasiima ir vel atveza i viesbuti  thumbup.gif

Aisku,matyt nemazai sumokate (permokate)
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2010 08 23, 20:27)
Aisku,matyt nemazai sumokate (permokate)

kaip cia pasakius. Su viesbuciu kainomis aisku nepalygint. Nesakau, vietiniu maistas gatvese ar neaiskios reputacijos uzeigelese turbut nepalyginamai pigesnis, bet tiesiog negalejau prisiversti ten valgyti ax.gif o lyginant su kitomis kavinemis net ir kituose papludimiuose kainos panasios. Kadangi man ju tos juros gerybes nepatiko, tai valgiau man artima maista kuris yra pigesnis.
Papildyta:
beje kalbejom su australu ir vokieciu turistais, jie lygiai tokios pat nuomones apie Bali, kad kainos nenormaliai uzkeltos. Australai sake niekada daugiau ten negrys, zmones labai nemalonus, visi tau sypsosi bet istikruju tai mato tave kaip vaiksciojanti doleri ir tik ziuriu kaip tave apsukt. Turi tikrintis kiekviename zingsnyje, visur persiskaiciuot pinigus, jautiesi kaip durnelis visur kvailinamas. Na vietiniai patys sau daro blogai, kada nors sis burbulas sporgs nieks ten nevaziuos o tada ir vel kainos kris biggrin.gif uzdaras ratas biggrin.gif Siaip sala nieko nesakau, nerealaus grozio ir tikrai turi savo "kvapa", norisi ten gryzti, Tik tikrai ne i Bali o i aplinkines saleles, ten turistu maziau, viskas pigiau, zmones malonesni...
Atsakyti
Net keista, kad per nepilnus 2 metus taip pasikeite Bali g.gif .
Nes man sala ypac liko patraukli vietiniu nuosirdumu, paslaugumu...
Keliauti po sala irgi nepasirode brangu (viesbucio taksi nuo 8 ryto iki 17 valandos mums kainuodavo i diena tik 50 $, + vairuotojas atliko ir gido vaidmeni smile.gif) .
Zodziu, atsiminimai patys geriausi ir graziausi smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ull: 24 rugpjūčio 2010 - 14:27