Įkraunama...
Įkraunama...

Balio sala (Indonezija)

QUOTE(Rykute @ 2009 12 22, 11:11)
Na kontaktai visuomet pravercia, o dazniausiai mes ir vaziuojame su vietiniais, nes tai idomiau ir daugiau ispudziu palieka. Si karta vaziuojam su zmonemis kurie nemoka anglu k. ir del atrakcijos jiems kaip staigmena padarysim rusu k. eskursija  biggrin.gif  Su gide susitarem tik tiek, kad kai atvyksim su ja susisieksim, nes tuomet ir bus matyt kaip kas...

mes tikrai nenusivylėm pasiimdami rusę gidę.. su vietiniais važiuot ir klausytis jų pasakojimų žinoma įdomu, bet jie tikrai stengiasi vežt ten, kur jiems naudinga, anglų kalba pas nekuriuos itin subtili .. pvz mus atvežę iki viešbučio baliečiai palinkėjo vietoj good vacation - good fakation hihihi.gif aš visas tradicijas, papročius jų, apie jų gyvenimą sužinojau iš vairuotojo smile.gif ..beje vieną dieną susirgau, prireikė daaug angliuko, tai va paskambinau gidei, ji iš pat ryt anksti anksti atvežė man ko reikia smile.gif .. todėl man sprendimas šis pasiteisino 4u.gif

įdėsiu kelias foto smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Westin viešbutis pateisino savo vardą 100 proc . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 22 gruodžio 2009 - 11:36
QUOTE(dominika 2 @ 2009 12 21, 22:01)
sveiki forumieciai, pirmiausiai pasveikinsiu dushke su mazaja princese.aciu uz tavo atsakyma -apie tioman sala.

Aciu, dominika, uz sveikinimus.
Indonezijoj buvau tris kartus, du is ju - besilaukdama savo mergyciu...
Nu ka galiu pasakyti - siek tiek riboja judejimo laisve - liko neuzkopta i ugnikalnius, bet siaip... ...man ten super! thumbup.gif

Geru visiems kelioniu ateinanciais metais!
Keliaukit patys! Tai "veza"!!!
Atsakyti
Laba visiems smile.gif Sutinku kad Bali - vienas ispudingiausiu gamtos kampeliu smile.gif Niekad nebuvau ten, su MB planavom savo medaus menesi cia praleisti , bet deje viska suvalge busto remontas.. blush2.gif

Pigiausia viesbucio varianta galite pamatyti cia www.putribali.com smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 24 gruodžio 2009 - 00:03
Selamat siang BALIO myletojams, wub.gif
is savo kelioniu patirties galiu pasakyti(noriu atsakyti i laukinkes laiska),kad pigiausiai viesbuciai kainuoja jei perki paketa, tai yra lektuvas+ viesbutis, tai dar permokat ( o perkant lietuvoje tai dar kokia 20% doh.gif ).kas liecia nusa dua, ten randasi brangiausi viesbuciai, vadinasi ir restoranai brangiausi.bet zinoma kiekvienas renkasi ka jis nori.mano patarimas vykstantiems , nes supratau daugelis perkasi per kelioniu agenturas ,bet ne patys organizuojasi,maziausiai pries 6 menesius pirkite keliones, jei vykstate high season(vasara), o siaip Balis visu metu gero oro salo ( na truputi palyja).
su sv. kaledom!
selamat tinggal! thumbup.gif
dominika
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 12 22, 13:31)
mes tikrai nenusivylėm pasiimdami rusę gidę.. su vietiniais važiuot ir klausytis jų pasakojimų žinoma įdomu, bet jie tikrai stengiasi vežt ten, kur jiems naudinga, anglų kalba pas nekuriuos itin subtili .. pvz mus atvežę iki viešbučio baliečiai palinkėjo vietoj good vacation  - good fakation hihihi.gif  aš visas tradicijas, papročius jų, apie jų gyvenimą sužinojau iš vairuotojo  smile.gif ..beje vieną dieną susirgau, prireikė daaug angliuko, tai va paskambinau gidei, ji iš pat ryt anksti anksti atvežė man ko reikia  smile.gif .. todėl man sprendimas šis pasiteisino  4u.gif

sveiki smile.gif pastebejau jus mopsu site wink.gif ir ce smile.gif
gal galite smulkiau papsakoti apie Bali smile.gif kiek viso kelione kainavo? zmogui smile.gif kokios ekskursijos ir pan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 15 sausio 2010 - 13:19
Įspūdžius/patarimus iš savo kelionės sudėjau čia:

http://www.noriukeli...nt01returnid=63

Atsakyti
Sveiki.

Galvojame apie povestuvine kelione i Balio sala. Is tiesu tai butu musu pirmoji kelione i tolimuosius krastus. Kaip manot ar geras pasirinkimas, ar galima rasti kazka romantiskesnio kaip vestuvinei kelionei? nenorime tik pilvus istiese pries saule po palme guleti, norime kelias dienas ir pakeliauti. Perskaiciau visa tema tai taip susimeciau doh.gif vieni sako kaip ten grazu ispudinga ir t.t.. kiti gi , kad jei norit rojaus zemeje tai ten ne ta vieta, kad skurdas aplink ir t.t. Man tas skurdas zinoma neaktualu, mane labiau domina gamta, ispudingi vaizdai. Tik kad tie ispudingi vaizdai vieni gali nuteikti romantiskai kiti gi ikvepti nuotykiams biggrin.gif

Gal kas buvote keliose skirtingose vietose ir galit palyginti ka rinktumetes butent povestuvinei kelionei?

Aciu uz nuomones is anksto 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 10, 15:21)
Gal kas buvote keliose skirtingose vietose ir galit palyginti ka rinktumetes butent povestuvinei kelionei?

turbut visokiu nuomoniu isgirsi, bet trumpai pasakysiu savaja. Keliauti po sala nelabai yra kur: trys-keturios dienos maksimum. O toliau? nebent skrist i Javos sala, plaukt i kitas mazesnes salas. Mano draugai sudeliojo tas vietas, kuriose yra buve: 1. Tailandas, 2. Margaritos sala ir 3. Balio sala.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2010 03 10, 18:04)
Mano draugai sudeliojo tas vietas, kuriose yra buve: 1. Tailandas, 2. Margaritos sala ir 3. Balio sala.

Turbut daugiau nelabai kur buvo, nes Margaritos sala - nei grozio, nei normaliu papludimiu, nei yra ka veikt, o trenktis reikia labai toli iki jos. Neisivaizduoju kodel kelios LT agenturos ja ispopuliarino... 100 kartu neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2010 03 10, 21:48)
Turbut daugiau nelabai kur buvo, nes Margaritos sala - nei grozio, nei normaliu papludimiu, nei yra ka veikt, o trenktis reikia labai toli iki jos. Neisivaizduoju kodel kelios LT agenturos ja ispopuliarino... 100 kartu neverta schmoll.gif

na taip, nelabai kur ir buvo. Is triju tolimu vietu, pagal prioritetus ir sudeliojo. Bet Margarita Bali pralenke g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 13 kovo 2010 - 08:18
sveiki visi- sveika leja,
kaip tu rasai nenori guleti po palmemis( o labai gero smeleto papludimio Balyje ir nerasi), bet kas liecia gamta ir sian bei ten pasizvalgyti yra kur(bet kaip rase vedeja ,kad sala per 4 dienas apvaziavo! teisybe -APVAZIAVO! as ten 4 savaites prabuvau ir vel grizusi rasiu ka naujo pamatyti).tik galiu is karto parasyti kad kelione as pati sau susiredaguoju-perku lektuvo bilietus ir toliau, kaip sakoma kur akys veda.siaures balis- lovina- juodas smelis, mazai turistu,nuostabus zmones,ryte patrauksit i jura delvinu paziureti,pora kilometru nuo lovinos beach siltuju vandenu baseinas, krioklys ir nardymas.galyte salies viduje apsistoti -ubud-meniniku meka ( galiu pasigirti maciau ubud karaliaus laidutuves-idomu)-labai platus viesbuciu ar nakvynes tinklas,nuostabus ryziu terasu laukai, issinuomuosit dviratukus apylinkes apsuksit.o jei norit nuo turistu(na kitaip pasakius nuo zmoniu pabegti) tai plaukite i nusa lembongan sala,ten sutiksite tik bangliandininkus ir neblogus viesbutukus ir ramybe.
zinoma zmones gyvena neturtingai,bet ir lietuvoje to skurdo uztenka.
Balis,tai dvasingumo ir meninku sala.apsispresti labai sunku,bet jei manote rasti balta smeli,tai tik ne cia, turite ieskoti kitu salu( pvz. Karimunjava sala - Javoje- cia tikras rojaus kampelis, su negyvenamom salom).
linkiu sekmes
dominika

Atsakyti
Sveiki visi, tik vakar gryzom po atostogu tad foto dar neturiu 4u.gif

Labai dekoju westai nors jos gides ir neprireike, bet siaip jos info mums praverte. Siaip issinuomojom viena diena autobusiuka ir apvaziavom ta standartini marsruta. Nerealiai patiko ryziu laukai, ju vaizdai mane apkerejo wub.gif Buvom ir tam ju nacionaliniame pasirodyme CIAKA CIAKA thumbup.gif
Skurdas didelis, bet dar nera taip blogai kaip esu macius ir kitur, man asmeniskai Egipte Kaire baisiau, jau nekalbu apie Indija ax.gif Daremes masazus tai dviejose vietose nusivylem, o trecioje vietoje susigundem akcija ir labai patiko, aisku palikom joms arbatpinigiu, kad gautusi normaliai joms smile.gif

Kaip sakoma siai salai truksta tik graziu papludimiu....

Tiesa gyvenome HardRock viezbuty tai man labai patiko viezbutis ir centras vietoj ir viezbucio teritorija super, kambariai erdvus, jura per kelia tik... Pusryciai galetu buti ir geresni, bet ten pavalgyti yra kur thumbup.gif
Atsakyti