[quote=+777+,2009 11 10, 14:52]
[quote=westa,2009 11 10, 11:04]
Tai taip ir neatsiranda kolegų į Bali
Mačiau nuotraukas vieno pažįstamo gržusio iš Balio salos. Reikia paskyt- įspūdį padarė. Ko gero reikia susigundyti...
[/quote]
Daugelis važiuoja į prabangius viešbučius ir mėgaujasi viešbučio išpuoselėta teritorija ir tai vadinama rojum žemėje O iš tiesų Bali sala yra kitokia nei piešiama reklaminiuose lankstinukuose ir viešbučių nuotraukose. Tik pabandžius išlįsti iš viešbučio teritorijos susiduriama su kita erdve, absoliučiai priešinga turistų rezervatams. Iš tiesų tas vietinis gyvenimas, kaimeliai, džiunglės - va čia tai žavesys ir šarmas
QUOTE(godive @ 2009 11 12, 09:28)
Daugelis važiuoja į prabangius viešbučius ir mėgaujasi viešbučio išpuoselėta teritorija ir tai vadinama rojum žemėje O iš tiesų Bali sala yra kitokia nei piešiama reklaminiuose lankstinukuose ir viešbučių nuotraukose. Tik pabandžius išlįsti iš viešbučio teritorijos susiduriama su kita erdve, absoliučiai priešinga turistų rezervatams. Iš tiesų tas vietinis gyvenimas, kaimeliai, džiunglės - va čia tai žavesys ir šarmas
O juk galima puikiai suderinti ir ispuoseletus viesbucius, ir pazintines keliones
Diena megaukis Balio egzotisku goziu, o vakare viesbuciu ...
O del "rojaus zemeje", tai Balis nera ta sala, kur roju galima rasti net ir turistu rezervate . Nepykit, cia as is savo asmeniniu kelioniu patirties sakau, lygindama su kitomis salomis.
Taciau sarmo, savo nepakartojimo grozio sala turi. Ja lengva isimyleti .
QUOTE(ull @ 2009 11 12, 09:29)
O juk galima puikiai suderinti ir ispuoseletus viesbucius, ir pazintines keliones
O del "rojaus zemeje", tai Balis nera ta sala, kur roju galima rasti net ir turistu rezervate . Nepykit, cia as is savo asmeniniu kelioniu patirties sakau, lygindama su kitomis salomis.
Aš tai įsimylėjau Gili meno salą Visiškas susiliejimas su gamta, jokios prabangos ir dirbtinumo, ramybė, nuoširdūs vietiniai ir ten dirbantys užsieniečiai. TV nėra, telefono ryšys slypi kažkur anapus, pulkais plaukiojantys vėžliai, masažas tiesiog ant smėliuko...
QUOTE(godive @ 2009 11 13, 13:23)
Aš tai įsimylėjau Gili meno salą Visiškas susiliejimas su gamta, jokios prabangos ir dirbtinumo, ramybė, nuoširdūs vietiniai ir ten dirbantys užsieniečiai. TV nėra, telefono ryšys slypi kažkur anapus, pulkais plaukiojantys vėžliai, masažas tiesiog ant smėliuko...
Paįstami vaizdeliai Tik jais teko mėgautis Maldyvuose.
Ten ir prabanga subtili , kad neišsiskirtų iš bendro konteksto.
Dėl " rojaus žemėje" esu skaičiusi, kad Tvenas savo asmeniniame kelionių aprašyme Following the Equator rašė: ,,Galima pamanyti, jog Mauricijus buvo sukurtas pirmiau už rojų, kuris vėliau buvo nukopijuotas nuo Mauricijaus."
O kaip ištikrųjų yra, reikia pačiai pamatyti ....
kaip tik šiandien per travel& living pažiūrėjau laidą apie Indoneziją.. jau nekantrauju lėkt.. Sužinojau, kad didžioji dauguma Indonezijos - islamo išpažinėjai ir tik Bali - induizmo lopšys.. Todėl ten daug kad visai kitaip nei kitose salose.. Ir kiaulė kepta skaniausia ten.. Natūralu, musulmonai gi jų nevago ..
iš ekskursijų išsirinkau Javos salą su viena nakvyne.. toliau jau žiūrėsim
dar klausimas kad vyko su paketais kelionių.. galvoju ar Singapūre reikės pasiimt čemodanus kai persėdimas bus ar automatiškai juos perdės į kitą lėktuvą ..
iš ekskursijų išsirinkau Javos salą su viena nakvyne.. toliau jau žiūrėsim
dar klausimas kad vyko su paketais kelionių.. galvoju ar Singapūre reikės pasiimt čemodanus kai persėdimas bus ar automatiškai juos perdės į kitą lėktuvą ..
As su klausimu pas tuos kurie buvo, del kainu Bali, nes jau pradedu metytis vieni sako, kad pigu, kiti pvz siandien isgirdau, kad labai brangu Turiu omeny na vidutinio lygio pragyvenimas kiek kainuoja?Ir ant kiek pigiai/brangiai lyginant pvz su Tailandu ar kokia Indija?
Papildyta:
laukiu nesulaukiu keliones i Gili
Kas dar paliko didziausia ispudi Bali? Kur dar karta ten vaziuotum, ka aplankytum? Nes viena savaite pas mus dar likusi vis nesuplanuota
Papildyta:
QUOTE(godive @ 2009 11 13, 10:23)
Kas dar paliko didziausia ispudi Bali? Kur dar karta ten vaziuotum, ka aplankytum? Nes viena savaite pas mus dar likusi vis nesuplanuota
QUOTE(svirginija @ 2009 11 18, 01:17)
As su klausimu pas tuos kurie buvo, del kainu Bali, nes jau pradedu metytis vieni sako, kad pigu, kiti pvz siandien isgirdau, kad labai brangu Turiu omeny na vidutinio lygio pragyvenimas kiek kainuoja?Ir ant kiek pigiai/brangiai lyginant pvz su Tailandu ar kokia Indija?
Papildyta:
Papildyta:
Linkejimai is Balio salos Beprotisai karsta, apie +35, dregna, kasdien nulyja lietutis. Apvazinet Balio sala, tereikia gal 2-3 dienu, ne daugiau. Tas vadibamas rojus pagal mane tai tik viesbuciuose, o daugiau - skurdas.
Del kainu- nera brangu. Pavuzdziui, mes sesiese viena vakara zuvies restorane ant juros kranto pavakarieniavom uz 50, kita vakara uz 120 doleriu. Eksursijos, nusisamdyt autubusiuka su gidu sesiems zmonems kainuoja 50-70doleriu.
Kazkokio rojaus cia nematau. Rojus turbut tik viesbuciuose
QUOTE(vedeja @ 2009 11 19, 14:06)
Linkejimai is Balio salos Beprotisai karsta, apie +35, dregna, kasdien nulyja lietutis. Apvazinet Balio sala, tereikia gal 2-3 dienu, ne daugiau. Tas vadibamas rojus pagal mane tai tik viesbuciuose, o daugiau - skurdas.
Del kainu- nera brangu. Pavuzdziui, mes sesiese viena vakara zuvies restorane ant juros kranto pavakarieniavom uz 50, kita vakara uz 120 doleriu. Eksursijos, nusisamdyt autubusiuka su gidu sesiems zmonems kainuoja 50-70doleriu.
Taip, kainos ten tokios vidutiniškos, nėra labai brangu, bet kad ir pigumas būtų neišpasakytas - tikrai ne Nustatėm alaus kainas Butelis Bintang'o - 19 tūkst., daugiau nenusileido (čia jeigu kioskuose pirkti).
Autobusiukas po salą - 35 doleriai, nuliovas, be derybų. Radom viena turistinę firmą, kuri 2 valandas iki mūsų važiavo, kad paimti, ir už tai nieko nepaprašė Beje, lankstinuką oro uoste pasiėmėm. Tik neklauskit, ar turiu koordinates....
Jeigu dar kartą grįžčiau į Bali, tai dabar savaitei varyčiau į Kutą, paimčiau instruktorių ir visą savaitę praleisčiau ant bangų Šiaip Kuta man tai žiauriai nepatiko, bet bangos ten.....
Papildyta:
QUOTE(Dushke @ 2009 09 22, 11:24)
QUOTE(godive @ 2009 11 23, 08:03)
1. Taip, kainos ten tokios vidutiniškos, nėra labai brangu, bet kad ir pigumas būtų neišpasakytas - tikrai ne
Jeigu dar kartą grįžčiau į Bali, tai dabar savaitei varyčiau į Kutą, paimčiau instruktorių ir visą savaitę praleisčiau ant bangų Šiaip Kuta man tai žiauriai nepatiko, bet bangos ten.....
Papildyta:
Papildyta:
1. Taip, sutinku, kad baisiai pigu, tai jau taip nera.
2. Bangos fantastikos. Buvom kitame kurorte, tai jura rami rami...
QUOTE(westa @ 2009 11 10, 11:04)
Tai taip ir neatsiranda kolegų į Bali .. o aš vienam rusų forume susiradau bent keletą gidų, dirbančių ten.. rusų..prisiuntė pasiūlymų ekskursijų, kainininkų.. dabar tik reikia susidėlioti jas..
Kas važiavot į Javos salą.. turbūt vienai dienai ten neapsimoka? ar geriau skrist ir vienai dienai...
galva susisuko dėliojant .. Žinau, kad tikrai noriu į paukščių, reptilijų parką.. reikėtų bent vieną jų šventyklą aplankyt
Kas važiavot į Javos salą.. turbūt vienai dienai ten neapsimoka? ar geriau skrist ir vienai dienai...
galva susisuko dėliojant .. Žinau, kad tikrai noriu į paukščių, reptilijų parką.. reikėtų bent vieną jų šventyklą aplankyt
Sveika, gal galetum parasyti kai jau gryzai kaip su tais rusu gidais kuriuos susiradus buvai ?? Ir kontaktus ju tuomet Aciu
sveiki forumieciai, pirmiausiai pasveikinsiu dushke su mazaja princese.aciu uz tavo atsakyma -apie tioman sala.
rykute,kam tau reikia gidu? kad apie tempel (sventyklas) papasakotu ar kopimui i kalna? kaip islipsi denpasare is lekruvo ir praeisi pasu kontrole, ten ant stovu ir staliuku bus isdeliota labai daug lanstinuku- anglu, rusu ir kt kalbu. jie visi nemokami.man teko girdeti kalbant vietini rusiskai,nes vede ekskursija, na zinoma rusams( tik as nesupratau kam reikalingas gidas pauksciu parke).zinoma jei pasiseka ,tai geriausias gidas yra nuo gatves nusamdytas vairuotojas,mums labai pasiseke- vaziavo ten kur as norejau (nes marsrutus buvau pati susideliojus-ka noriu pamatyti ir zinojau kur kas randasi) ir dar papildomai pats ka pakeliui parodydavo.
kita vasara isstartuosim is jakartos i bali.
sekmes dominika
rykute,kam tau reikia gidu? kad apie tempel (sventyklas) papasakotu ar kopimui i kalna? kaip islipsi denpasare is lekruvo ir praeisi pasu kontrole, ten ant stovu ir staliuku bus isdeliota labai daug lanstinuku- anglu, rusu ir kt kalbu. jie visi nemokami.man teko girdeti kalbant vietini rusiskai,nes vede ekskursija, na zinoma rusams( tik as nesupratau kam reikalingas gidas pauksciu parke).zinoma jei pasiseka ,tai geriausias gidas yra nuo gatves nusamdytas vairuotojas,mums labai pasiseke- vaziavo ten kur as norejau (nes marsrutus buvau pati susideliojus-ka noriu pamatyti ir zinojau kur kas randasi) ir dar papildomai pats ka pakeliui parodydavo.
sekmes dominika
QUOTE(dominika 2 @ 2009 12 21, 22:01)
sveiki forumieciai, pirmiausiai pasveikinsiu dushke su mazaja princese.aciu uz tavo atsakyma -apie tioman sala.
sekmes dominika
sekmes dominika
Na kontaktai visuomet pravercia, o dazniausiai mes ir vaziuojame su vietiniais, nes tai idomiau ir daugiau ispudziu palieka. Si karta vaziuojam su zmonemis kurie nemoka anglu k. ir del atrakcijos jiems kaip staigmena padarysim rusu k. eskursija Su gide susitarem tik tiek, kad kai atvyksim su ja susisieksim, nes tuomet ir bus matyt kaip kas...