Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

Matau, akd čia daug klausiančių, bet įdomu ar sulaukia atsakymų. Aš ieškau Adriana Mezzadri , Marcas de Ayer gal kas žinote kur rast, ar turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Give2Get @ 2009 05 21, 20:14)
Matau, akd čia daug klausiančių, bet įdomu ar sulaukia atsakymų. Aš ieškau Adriana Mezzadri , Marcas de Ayer gal kas žinote kur rast, ar turite? 4u.gif

Marcas de ayer jutūbėj.
O mp3 gali parsisiųst iš čia.
Atsakyti
Nezinau nei atlikejo, nei dainos pavadinimo, bet gal kas gales padet. Daina prancuziska, letoka, dainuoja vyras.. Priedainis: lamour lamour lamour. Daugiau nieko tokio neprisimenu doh.gif
Kazkada savo laiku ji turejo but populiari...
Atsakyti
kaip prancuziskai vadinasi ir kas atlieka daina "jei taves nebutu"?
Atsakyti
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2009 05 23, 15:08)
kaip prancuziskai vadinasi ir kas atlieka daina "jei taves nebutu"?

Joe Dassin - Et Si Tu N'Existais
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 05 21, 22:46)
Marcas de ayer jutūbėj.
O mp3 gali parsisiųst iš čia.

Ačiū, jau parsisiunčiau. Radau ir kitų dainų thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas turite K. Kerbedžio "Mano meile, žinok" dainą...ją radau tik youtube, o parsisiųsti nerandu help.gif gal kas galėtumėte per skype atsiųsti, būčiau laaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos, būtinai ir skubiai reikia Jūsų pagalbos. Man reikia dainos žodių, kurią dainuoja Jūratė Miliauskaitė ir grupė Sekmadienis. Daina vadinasi nėr niekur laimės, laimės nėr. Gal padėsit? Būtu faina ir pačios dainos nuoroda i kompa atsisųsti, o gal kas turi ir gali atsiųsti. Labai prašau. Dėkoju iš anksto
Atsakyti
QUOTE(krivir @ 2009 06 07, 19:20)
Sveikos supermamos, būtinai ir skubiai reikia Jūsų pagalbos. Man reikia dainos žodių, kurią dainuoja Jūratė Miliauskaitė ir grupė Sekmadienis. Daina vadinasi nėr niekur laimės, laimės nėr. Gal padėsit? Būtu faina ir pačios dainos nuoroda i kompa atsisųsti, o gal kas turi ir gali atsiųsti. Labai prašau. Dėkoju iš anksto

http://www.music.lt/...ina-127941.html

va čia gali pasiklausyti ir išsirašyti žodžius. Gal galima ir kaip parsisiųsti bet nzn.

O iš Youtubės tai galima dainas parissiųsti.
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2009 06 08, 15:47)
http://www.music.lt/...ina-127941.html

va čia gali pasiklausyti ir išsirašyti žodžius. Gal galima ir kaip parsisiųsti bet nzn.

O  iš Youtubės tai galima dainas parissiųsti.

Dideliausias AČIŪ tau Kuuzia aciuks.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia tokiu dainu, bet net nezinau, nei kas atlieka, nei kaip vadinasi, tik girdejau, kad klausesi. Esme ta, kad toje kaseteje ar diske atliekamos beveik non stop liaudies siek tiek poslos, jei galima taip issireiksti, dainos, tokios kaip "brido mergos per balas" ir pan. biggrin.gif laukia balius, tai galvoju, kad labai tiktu rolleyes.gif gal kas ka zinot?
Atsakyti
As turiu kazka panasaus 28min tokia popuri su tokio tipo zodziais, gal apie tai ir kalbam biggrin.gif jei reik parasyk man i skype vaida0959
as ir taip turiu nemazai tokiu leituvisku visokiu dainu tinkamu geram baliui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida0959: 18 birželio 2009 - 11:43