Nagi, negi niekas nezinot?
Gal kas žinote kaip vadinasi ta daina per "Neskubėk gyventi" kaip prasideda serialas?
Labai prašau padėkite!!
Gal galite įdėti nuorodą iš kur galiu atsisiūsti dainą Junior Eurovision 2008 Oliver - shut up! [english version]
Gal galite įdėti nuorodą iš kur galiu atsisiūsti dainą Junior Eurovision 2008 Oliver - shut up! [english version]
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 11 19, 20:37)
Gal kas žinote kaip vadinasi ta daina per "Neskubėk gyventi" kaip prasideda serialas?
Temoje nemokamos dainos el.paštu yra įdėta
Labas visoms,
Jau pora per radiją vis girdžiu tokią ramią dainelę, tekstas ten kažkas apie ..dingo ramybė prieš mėnesį iš namų išėjus..., internete ieškojau, bet nieko net panašaus nerandu, gal kas žinot, kas dainuoja?
Jau pora per radiją vis girdžiu tokią ramią dainelę, tekstas ten kažkas apie ..dingo ramybė prieš mėnesį iš namų išėjus..., internete ieškojau, bet nieko net panašaus nerandu, gal kas žinot, kas dainuoja?
Būsiu be reikalo patrukdžius, geri žmonės jau tą dainą rado:) Pieno lazeriai - Dėmesio vadinas:)
QUOTE(sunnysunshine @ 2008 11 25, 18:20)
geri žmonės tą dainą rado:)
O, kad man padėtų geri žmonės...
Tai vat... Dalyvavau vestuvese vasara ir muzikantas dainavo TOKIA grazia daina, jaunieji per ja soko, buvo labai grazu Na ir vaizdo irasa turiu to grozio ir keleta dainos zodziu, bet tik pavadinimo nezinau ir todel neturiu kaip parsisiust Bet pamaniau, kad SUPERmamos man tikrai pades, todel as vel cia
...visa amžinybė laukime,
keistam ilgesy.
Nelaukiau tavęs,
Bijojau tavęs.
Kai tu atėjai
Buvai dar jauna
Aš dabar jau ne (?)
Pražydo dangus
Kaip laimę dalinom perpus.
Būk šalia
Tyra ir švelni.
Aš noriu žinoti,
Kad meilė tikra,
Jos iškeist negali.
Mane tu pašauk....
Na? negirdėta?
as irgi turiu toki prasyma gal kas nors turit ar bent zinot tokia dainele:angliska,dainuoja vyras ir moteris,posmai letesni,priedainis greitesnis ir zodziai:pussycat pussycat where have you been
QUOTE(smilsee @ 2009 01 04, 00:44)
as irgi turiu toki prasyma gal kas nors turit ar bent zinot tokia dainele:angliska,dainuoja vyras ir moteris,posmai letesni,priedainis greitesnis ir zodziai:pussycat pussycat where have you been
O tu google'j neieskojai? Ivedziau zodzius, tai nemazai dainu ismete, nebent ten ne tos
Gal sita?
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2009 01 02, 02:39)
O, kad man padėtų geri žmonės...
Tai vat... Dalyvavau vestuvese vasara ir muzikantas dainavo TOKIA grazia daina, jaunieji per ja soko, buvo labai grazu Na ir vaizdo irasa turiu to grozio ir keleta dainos zodziu, bet tik pavadinimo nezinau ir todel neturiu kaip parsisiust Bet pamaniau, kad SUPERmamos man tikrai pades, todel as vel cia
keistam ilgesy.
Nelaukiau tavęs,
Bijojau tavęs.
Kai tu atėjai
Buvai dar jauna
Aš dabar jau ne (?)
Pražydo dangus
Būk šalia
Tyra ir švelni.
Aš noriu žinoti,
Kad meilė tikra,
Jos iškeist negali.
Mane tu pašauk....
Na? negirdėta?
keistam ilgesy.
Nelaukiau tavęs,
Bijojau tavęs.
Kai tu atėjai
Buvai dar jauna
Aš dabar jau ne (?)
Pražydo dangus
Būk šalia
Tyra ir švelni.
Aš noriu žinoti,
Kad meilė tikra,
Jos iškeist negali.
Mane tu pašauk....
Na? negirdėta?
http://www.2shared.c...no_Pasauli.html Kazlauskaitė ir Urbonas . Tu atėjai į mano pasaulį . Smagaus klausymo
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 11 19, 20:37)
Tikslaus pavadinimo nežinau,bet ją atlieka Avenue Acoustic. Parsisiunčiau pavadinimu Avenue Acoustic - Balade Is Neskubek Gyventi Zmulėj įvedus grupės pavadinimą tikrai atras
Labai prašau padėkite!!
Zmule Vakar parsisiunčiau