Laba diena,
Labai reikia pagalbos. Reikia dainos "Kepurinė" (šokis kepurinė). Man reikia ją įkelti į skaidrių demonstravimą per Power Point. Bet nerandu nei šokio failo tokio, nei suprantu kaip įkelt kad eitų daina per skaidrių demonstravimą, o jau ryt vakarui reikia PADĖKIT prašau
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 03 07, 20:36)
Laba diena,
Labai reikia pagalbos. Reikia dainos "Kepurinė" (šokis kepurinė). Man reikia ją įkelti į skaidrių demonstravimą per Power Point. Bet nerandu nei šokio failo tokio, nei suprantu kaip įkelt kad eitų daina per skaidrių demonstravimą, o jau ryt vakarui reikia PADĖKIT prašau
O bandei į google paieškos langą įvesti šokis kepurinė+yotube
Kepurinė
Bandyk ieškot ir prašyt pagalbos kažkuriame iš čia esančių forumų Mamos kompiuteris
Sveikos Siandien per Raduga(apie 11 val) girgejau tokia daina ir labai man jos uzsireike tik niekaip nerandu
Dainuoja vaikinas ir mergina.Vaikinas daugiausiai repuoja o zodziai kazkas pan i: я совсем другая...(toliau nepamenu ), o kai dainuoja vaikinas- я совсем другой(mylesiu tave visada ar kazkas pan.)
Buciau labai dekinga jei kas nors pasakysit kas cia per daina
Dainuoja vaikinas ir mergina.Vaikinas daugiausiai repuoja o zodziai kazkas pan i: я совсем другая...(toliau nepamenu ), o kai dainuoja vaikinas- я совсем другой(mylesiu tave visada ar kazkas pan.)
Buciau labai dekinga jei kas nors pasakysit kas cia per daina
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 02, 20:13)
Perskaicius jusu posta kazkaip iskart galvoj nuskambejo dainos zodziai "Looks like we made it". Gal kartais sita
looks like we made it
looks like we made it
ačiūūū!!!!! pasirodo ne taip nusiklausiusi dainos zodzius buvau uz tai man ir nesiseke rasti
Gal kas galėtų padėti rasti šią dainą su tokia pradžia http://www.youtube.c...player_embedded Randu, bet tokias, kuriose bumčikai pradžioje, o noris, kad tas pirmas motyvas iškart skambėtų
QUOTE(ambicija @ 2011 04 10, 22:10)
Gal kas galėtų padėti rasti šią dainą su tokia pradžia http://www.youtube.c...player_embedded Randu, bet tokias, kuriose bumčikai pradžioje, o noris, kad tas pirmas motyvas iškart skambėtų
Susikonvertuokit
Sveikutės
Gal kartais kas turit Pagal NEO "Tau, mano mamyte" karaoke versiją ir Rugiagėlių berniukų "Turiu laivelį mažą" karaoke versiją?
Gal kartais kas turit Pagal NEO "Tau, mano mamyte" karaoke versiją ir Rugiagėlių berniukų "Turiu laivelį mažą" karaoke versiją?