Sveikos Man labai reikia dainos,kur dainavo per tv laida zvaigzdziu duetai O.Kolobovaite ir Butkus praeita savaitgali.Daina vadinasi ,,Ji".Man nesvarbu ar vaizdo ar garso irasas(pastarasis butu geriau),buciau lb dekinga.Padekit surast sia daina,o gal kuri ir ja turite.Aciu
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 12, 09:05)
o kur galeciau rast sios dainos tik zodzius?busiu lb dekinga
QUOTE(ingriduke26 @ 2011 02 27, 23:08)
o kur galeciau rast sios dainos tik zodzius?busiu lb dekinga
Prasom
http://webcache.goog...e=www.google.lt
Gal kas zinote kaip galetu vadintis daina ir kas ja atlieka,istrige tik tokie zodziai "looks like an angle" ir aisku melodija, kurios cia nesudainuosiu
Leta daina,berods mergina dainuoja ir tikrai zinoma t.y kazkada manau buvo populiari dabar jau primirsta. Visur ir visaip ieskojau bet niekaip nerandu
Gal cia kas gales pagelbeti
Leta daina,berods mergina dainuoja ir tikrai zinoma t.y kazkada manau buvo populiari dabar jau primirsta. Visur ir visaip ieskojau bet niekaip nerandu
QUOTE(Rozetuke @ 2011 02 28, 16:21)
Gal kas zinote kaip galetu vadintis daina ir kas ja atlieka,istrige tik tokie zodziai "looks like an angle" ir aisku melodija, kurios cia nesudainuosiu
Perskaicius jusu posta pirma mints buvo Robbie Wiljams Dabar ta melodija skamba galvoje
QUOTE(Sigita B. @ 2011 02 28, 21:11)
Perskaicius jusu posta pirma mints buvo Robbie Wiljams Dabar ta melodija skamba galvoje
o man šita http://www.youtube.c...h?v=jJFNIxiyrjo
QUOTE(Sigita B. @ 2011 02 28, 21:11)
kaip gaila kad cia ne ta daina jau jau buvau beapsidziauganti nieko ieskosiu toliau
Papildyta:
QUOTE(konkreciai @ 2011 02 28, 21:27)
ir cia ne ta kurios taip ieskau
Kažkada per ' Labas rytas' grojo daina. Priedainio kelias eilutes tik atsimenu: Aš papasakosiu tau apie Paryžių... Tokia romantinė ir lėta daina. Net google neranda. kažkokia mergina dainavo
quote=Rozetuke,2011 02 28, 16:21]
[/quote]
Perskaicius jusu posta kazkaip iskart galvoj nuskambejo dainos zodziai "Looks like we made it". Gal kartais sita
looks like we made it
[/quote]
Perskaicius jusu posta kazkaip iskart galvoj nuskambejo dainos zodziai "Looks like we made it". Gal kartais sita
looks like we made it
QUOTE(TheSweetest @ 2008 06 01, 21:26)
Sveikos mamytes,
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite Buciau labai dekinga uz pagalba, bent jau zodzius
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite Buciau labai dekinga uz pagalba, bent jau zodzius
ar jau radot?
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 03 01, 20:18)
Kažkada per ' Labas rytas' grojo daina. Priedainio kelias eilutes tik atsimenu: Aš papasakosiu tau apie Paryžių... Tokia romantinė ir lėta daina. Net google neranda. kažkokia mergina dainavo
spėju, gal Orlovos?
Gal žinot kokia daina grojo per laidos "Stilius" anonsą? Ją galima išgirst pačioj laidos pradžioj http://lrt.lt/archyvas/ -> Stilius -> 2011 02 27 /18:30/
Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą
Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą