Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

Sveikos smile.gif Man labai reikia dainos,kur dainavo per tv laida zvaigzdziu duetai O.Kolobovaite ir Butkus praeita savaitgali.Daina vadinasi ,,Ji".Man nesvarbu ar vaizdo ar garso irasas(pastarasis butu geriau),buciau lb dekinga.Padekit surast sia daina,o gal kuri ir ja turite.Aciu
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 12, 09:05)

o kur galeciau rast sios dainos tik zodzius?busiu lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduke26 @ 2011 02 27, 23:08)
o kur galeciau rast sios dainos tik zodzius?busiu lb dekinga 4u.gif

Prasom 4u.gif
http://webcache.goog...e=www.google.lt
Atsakyti
Gal kas zinote kaip galetu vadintis daina ir kas ja atlieka,istrige tik tokie zodziai "looks like an angle" ir aisku melodija, kurios cia nesudainuosiu blush2.gif
Leta daina,berods mergina dainuoja ir tikrai zinoma t.y kazkada manau buvo populiari dabar jau primirsta. Visur ir visaip ieskojau bet niekaip nerandu doh.gif
Gal cia kas gales pagelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozetuke @ 2011 02 28, 16:21)
Gal kas zinote kaip galetu vadintis daina ir kas ja atlieka,istrige tik tokie zodziai "looks like an angle" ir aisku melodija, kurios cia nesudainuosiu  blush2.gif
Leta daina,berods mergina dainuoja ir tikrai zinoma t.y kazkada manau buvo populiari dabar jau primirsta. Visur ir visaip ieskojau bet niekaip nerandu doh.gif

Perskaicius jusu posta pirma mints buvo Robbie Wiljams biggrin.gif Dabar ta melodija skamba galvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita B. @ 2011 02 28, 21:11)
Perskaicius jusu posta pirma mints buvo Robbie Wiljams biggrin.gif  Dabar ta melodija skamba galvoje lotuliukas.gif

o man šita http://www.youtube.c...h?v=jJFNIxiyrjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita B. @ 2011 02 28, 21:11)
Perskaicius jusu posta pirma mints buvo Robbie Wiljams biggrin.gif  Dabar ta melodija skamba galvoje lotuliukas.gif

kaip gaila kad cia ne ta daina schmoll.gif jau jau buvau beapsidziauganti smile.gif nieko ieskosiu toliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(konkreciai @ 2011 02 28, 21:27)

ir cia ne ta kurios taip ieskau blush2.gif
Atsakyti
Kažkada per ' Labas rytas' grojo daina. Priedainio kelias eilutes tik atsimenu: Aš papasakosiu tau apie Paryžių... Tokia romantinė ir lėta daina. Net google neranda. kažkokia mergina dainavo
Atsakyti
quote=Rozetuke,2011 02 28, 16:21]
Gal kas zinote kaip galetu vadintis daina ir kas ja atlieka,istrige tik tokie zodziai "looks like an angle" ir aisku melodija, kurios cia nesudainuosiu blush2.gif
[/quote]

Perskaicius jusu posta kazkaip iskart galvoj nuskambejo dainos zodziai "Looks like we made it". Gal kartais sita 4u.gif

looks like we made it
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2008 06 01, 21:26)
Sveikos mamytes,
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo  unsure.gif
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite  g.gif Buciau labai dekinga  uz pagalba, bent jau zodzius  4u.gif  mirksiukas.gif

ar jau radot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 03 01, 20:18)
Kažkada per ' Labas rytas' grojo daina. Priedainio kelias eilutes tik atsimenu: Aš papasakosiu tau apie Paryžių... Tokia romantinė ir lėta daina. Net google neranda. kažkokia mergina dainavo

spėju, gal Orlovos? g.gif
Atsakyti
Gal žinot kokia daina grojo per laidos "Stilius" anonsą? Ją galima išgirst pačioj laidos pradžioj http://lrt.lt/archyvas/ -> Stilius -> 2011 02 27 /18:30/
Būčiau labai labai dėkinga už atsakymą ax.gif
Atsakyti