Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

QUOTE(chriss @ 2008 11 07, 13:25)
Labai norėčiau sužinot kas dainuoja per laidos "Penkta pavara" anonsą mirksiukas.gif
gal kuri nors žinot  ax.gif

Nejau niekas nežinot kas ten dainuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2008 11 13, 20:30)
Nejau niekas nežinot kas ten dainuoja  verysad.gif

kartais pažiūrėdavau tą laidą, faina tokia, bet dainos tai neprisimenu blush2.gif Kada rodo tą pavarą? Gal išgirdusi ir galėčiau atsakyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 14, 00:35)
kartais pažiūrėdavau tą laidą, faina tokia, bet dainos tai neprisimenu  blush2.gif Kada rodo tą pavarą? Gal išgirdusi ir galėčiau atsakyt ax.gif  4u.gif

Tą dainą rodo per laidos anonsą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita B. @ 2008 11 09, 12:13)
Girdėjau per ruskoje radio tokia daina maždaug taip" kad vyras pragėrė vestuvinį žiedą" ji tokia jumoristinė, bet nežinau nei kas dainuoja nieko, tik tokia linksma  jei kas mane suprato gal pagelbės

ar tik ne Murzilki sita daina atlieka g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gal ir man galetumet pagelbeti su rusiskom dainom ax.gif Viena tai kelis kartus girdeta labai smagi tokia, ale, kad nei per google neranda, nei per dar kur verysad.gif Dainuoja vyras/ai ir zodziai пиво лучший алкоголь bigsmile.gif blush2.gif
Ir dar kita dainele, irgi rusiska, irgi niekur nerandu doh.gif Is tiesu, tai net zodziu gerai nezinau, priedainis kazkas tokio голось я люблю так голось ax.gif

Buciau labai laiminga jei galetumet pagelbeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu kaip du medu: 15 lapkričio 2008 - 17:03
Labas 4u.gif

Buciau be galo dekinga, jei kas nors man padetu rasti Merkucijaus arija is "Meile ir mirtis veronoje". Atlieka kiek zinau Kovaliovas. Parasyit a.z., kas turit, pleeeeeease verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 11 16, 12:24)
Labas  4u.gif

Buciau be galo dekinga, jei kas nors man padetu rasti Merkucijaus arija is "Meile ir mirtis veronoje". Atlieka kiek zinau Kovaliovas. Parasyit a.z., kas turit, pleeeeeease  verysad.gif

Jau parsisiunciau thumbup.gif
Atsakyti
gal žinot , kas dainuoja, ir kaip vadinasi daina, joje yra tokie žodžiai..... ir atleisk man už tai kad aš niekieno...... ar panašiai.....
Atsakyti
Sveikutes,gal kas gali pagelbeti,labai noriu Katie Melua dainos nine millions bysicles.nezn.ar teisingai parasiau blush2.gif
auraaura27@gmail.com.
labai reikia kad kompe butu,o ne internetinis psl.
Atsakyti
QUOTE(aura klp @ 2008 11 17, 14:20)
Sveikutes,gal kas gali pagelbeti,labai noriu Katie Melua dainos nine millions bysicles.nezn.ar teisingai parasiau blush2.gif
auraaura27@gmail.com.
labai reikia kad kompe butu,o ne internetinis psl.

Sveika, išsiunčiau Tau dainą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2008 11 07, 13:25)
Labai norėčiau sužinot kas dainuoja per laidos "Penkta pavara" anonsą mirksiukas.gif
gal kuri nors žinot  ax.gif

Jau žinau thumbup.gif Papa Roach"Last Resort" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chriss: 17 lapkričio 2008 - 15:12
Keliu tema i pavirsiu, labai reikia Jusu visu pagalbos, gal kas gales padeti. Siandien per LRT „Dar širdyje - ne sutema“. Retro koncerta. Girdejau tokia daina, nei pavadinimo, nei grupes nespejau pasiziureti, o internete radau tik zodzius, bet neparasyta nei kieno, nei kas dainuoja. O dainuoja mergina, apie 25m (tam klipe), klipas labai senas. Pas ja plaukai iki peciu sviesus garbanoti. Klipe yra vieta su traukiniu, dar klipe yra aktorius zinomas, bet ir jo pavardes neatkapstau. Nu taip jau uzsiciklinau, kad nuo pietu taip ir sedziu prie interno ieskodama. Gal kas zinosit. Stai dainos sodziai:

Ir įstrigusios ašaros laša
Kai rašau tavo vardą spygliu
Ir nubrėžiu taką tikėjimui
Skausmui nuslyst nuo akių
Tą vienintelį guolį prie jūros
Smėlio pėda jį tave vadinu
Virto jis vizijų mūru
Tu esi, bet tavęs negirdžiu...

Išėjai - nepalikus saulėlydžiui jūros
Išėjai - bet nesudegė žvakių šešėliai
Išėjai - tu visur ir laikas vis byra
Nes išplėšei, alsuojantį, miražą dar gyvą.

Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Miražą dar gyvą
Tave iš tavęs

Tu atleisk - negražinsiu tavęs tavo kūnui
Ir atleisk - negalėsiu tavęs aš palikti
Eik tariu... O miražo meldžiu aš pabūki
Eik tariu... Bet suklinka širdis kaip žuvėdra
Ir išnykti geidžiu...

Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Miražą dar gyvą
Tave iš tavęs...

Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Miražą dar gyvą
Tave iš tavęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 17 lapkričio 2008 - 16:27