kartais pažiūrėdavau tą laidą, faina tokia, bet dainos tai neprisimenu Kada rodo tą pavarą? Gal išgirdusi ir galėčiau atsakyt
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein
Girdėjau per ruskoje radio tokia daina maždaug taip" kad vyras pragėrė vestuvinį žiedą" ji tokia jumoristinė, bet nežinau nei kas dainuoja nieko, tik tokia linksma jei kas mane suprato gal pagelbės
Labukas Gal ir man galetumet pagelbeti su rusiskom dainom Viena tai kelis kartus girdeta labai smagi tokia, ale, kad nei per google neranda, nei per dar kur Dainuoja vyras/ai ir zodziai пиво лучший алкоголь Ir dar kita dainele, irgi rusiska, irgi niekur nerandu Is tiesu, tai net zodziu gerai nezinau, priedainis kazkas tokio голось я люблю так голось
Buciau be galo dekinga, jei kas nors man padetu rasti Merkucijaus arija is "Meile ir mirtis veronoje". Atlieka kiek zinau Kovaliovas. Parasyit a.z., kas turit, pleeeeeease
Buciau be galo dekinga, jei kas nors man padetu rasti Merkucijaus arija is "Meile ir mirtis veronoje". Atlieka kiek zinau Kovaliovas. Parasyit a.z., kas turit, pleeeeeease
Sveikutes,gal kas gali pagelbeti,labai noriu Katie Melua dainos nine millions bysicles.nezn.ar teisingai parasiau auraaura27@gmail.com. labai reikia kad kompe butu,o ne internetinis psl.
Sveikutes,gal kas gali pagelbeti,labai noriu Katie Melua dainos nine millions bysicles.nezn.ar teisingai parasiau
auraaura27@gmail.com.
labai reikia kad kompe butu,o ne internetinis psl.
Keliu tema i pavirsiu, labai reikia Jusu visu pagalbos, gal kas gales padeti. Siandien per LRT Dar širdyje - ne sutema. Retro koncerta. Girdejau tokia daina, nei pavadinimo, nei grupes nespejau pasiziureti, o internete radau tik zodzius, bet neparasyta nei kieno, nei kas dainuoja. O dainuoja mergina, apie 25m (tam klipe), klipas labai senas. Pas ja plaukai iki peciu sviesus garbanoti. Klipe yra vieta su traukiniu, dar klipe yra aktorius zinomas, bet ir jo pavardes neatkapstau. Nu taip jau uzsiciklinau, kad nuo pietu taip ir sedziu prie interno ieskodama. Gal kas zinosit. Stai dainos sodziai:
Ir įstrigusios ašaros laša Kai rašau tavo vardą spygliu Ir nubrėžiu taką tikėjimui Skausmui nuslyst nuo akių Tą vienintelį guolį prie jūros Smėlio pėda jį tave vadinu Virto jis vizijų mūru Tu esi, bet tavęs negirdžiu...
Išėjai - nepalikus saulėlydžiui jūros Išėjai - bet nesudegė žvakių šešėliai Išėjai - tu visur ir laikas vis byra Nes išplėšei, alsuojantį, miražą dar gyvą.
Tave iš tavęs Tave iš tavęs Tave iš tavęs Miražą dar gyvą Tave iš tavęs
Tu atleisk - negražinsiu tavęs tavo kūnui Ir atleisk - negalėsiu tavęs aš palikti Eik tariu... O miražo meldžiu aš pabūki Eik tariu... Bet suklinka širdis kaip žuvėdra Ir išnykti geidžiu...
Išėjai - nepalikus saulėlydžiui jūros Išėjai - bet nesudegė žvakių šešėliai Išėjai - tu visur ir laikas vis byra Nes išplėšei, alsuojantį, miražą dar gyvą.
Tave iš tavęs Tave iš tavęs Tave iš tavęs Miražą dar gyvą Tave iš tavęs...
Tave iš tavęs Tave iš tavęs Tave iš tavęs Miražą dar gyvą Tave iš tavęs...