Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

Gal kas žinot tokia daina.. sunku apibūdint, bet balsas dainininko kaip MIKOS, toks aukštas, bet ne 100% kad tai jis. Žodžių nepamenu tik tokią ištrauką, maždaug: a-ha-a je (čia kaip ir priedainio dalis tokia vis pasikartojanti). Labai smagi melodija, gaila, kad nerandu. Jei kas žinot šita daina, manau suprasit apie ką aš 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote,kas atlieka daina (fortepijono partija) ,kuria groja per APAP reklama? Na,jei kam palengvintu tai,kad reklamoje sako,kodel geri vaistus? juk vairuosi. Atsako,juk cia APAP,nesukelia mieguistumo ir kt. Buciau dekinga,jei kas isaiskintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 03, 01:03)
Gal zinote,kas atlieka daina (fortepijono partija) ,kuria groja per APAP reklama? Na,jei kam palengvintu tai,kad reklamoje sako,kodel geri vaistus? juk vairuosi. Atsako,juk cia APAP,nesukelia mieguistumo ir kt. Buciau dekinga,jei kas isaiskintu ax.gif

Gal apie šią dainą kalbat? Richard Lornac - Petit Jour
http://www.youtube.c...h?v=QK-5FC8iwfc
Atsakyti
QUOTE(cumulus @ 2010 10 05, 14:10)
Gal apie šią dainą kalbat? Richard Lornac - Petit Jour
http://www.youtube.c...h?v=QK-5FC8iwfc

Aciu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turit ar zinot kas dainuoja sia daina: "Tu man sapnas buvai ir austant vel tu pradingai, as maciau tavo veida trumpai, tu many likai, tyriausia ka tu man davei, dar noreciau sutikti tave....."
niekur jos nerandu kad parsisiust, geriausiu atveju galiu nebent paklausyt siuo adresu Tu man sapnas buvai tarp visu dainu si daina ideta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2008 06 01, 22:26)
Sveikos mamytes,
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo  unsure.gif
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite  g.gif Buciau labai dekinga  uz pagalba, bent jau zodzius  4u.gif  mirksiukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=RIu3VlPxCEE

Atsakyti
QUOTE(setere @ 2010 10 28, 23:54)
gal kuri turit ar zinot kas dainuoja sia daina: "Tu man sapnas buvai ir austant vel tu pradingai, as maciau tavo veida trumpai, tu many likai, tyriausia ka tu man davei, dar noreciau sutikti tave....."
niekur jos nerandu kad parsisiust, geriausiu atveju galiu nebent paklausyt siuo adresu Tu man sapnas buvai tarp visu dainu si daina ideta  smile.gif

Zmuleje si daina yra, ivesk pavadinima ir duos atsisiusti smile.gif
Atsakyti
gaL žinote kokia daina skamba tv1 sios savaites filmu anonse? biggrin.gif
Atsakyti
svekutės smile.gif siandien važiavau automobiliu ir isgirdau per m 1plius dainuojant toki vyriški anglų kalba, gal kuri žinosit dainos pavadinima ar kas atlieka.Dainos žodžiai>>>>>>
i will kiss and comfort you......agent number O(ar tai agent of the...) i'm a secret service.......for break heart .....everythime and everywhere........<<<<<.
Labai dėkinga, jei kuri žinotumėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2010 01 18, 23:05)
Siaip domina kiek imanoma daugiau, turiu tik kelias, bet labiau domina tas repertuaras kuri ji dainuoja jau budama liekna, nes ta diska kur ji ant virselio tokia dar pilnoka turiu. Ir siaip labiausiai ieskau tos dainos kur ji skyre savo buvusiam vyrui per jo Jubiliejini gimtadieni. O priedainis skamba pan. taip: "Ir musu pasaka prasideda nuo buciniu.Ir as vis labiau tave myliu..." (kazkas tokio)

Sveikos,

Ir man labai reikia tos dainos. Gal jau radote?

Atsakyti
sveikutes gal zinot kaip vadinas Irmos daina apie saules zuikuti,niekur nerandu?
Atsakyti
Sveikos, gal zinote, kas atlieka daina tokia lyg turkiska, lyg graikiska, kai per Sok su manim silgalis soko su Jeremian, jie vaidino nelaiminga musulmono meile. Aciu labai
Atsakyti