kreipiuosi ir as pagalbos gal kas pamena nelabai seniai rodyta klipa per mtv, kur masinoj sedi jaunimas ir jie vaziuoja prie juros pana dainuoja jei neklystu tai sviesiais plaukais banguotais
QUOTE(Godutia @ 2010 08 31, 23:50)
Sveikos
kreipiuosi į jus pagalbos. Ieškau visą vakarą vienos atlikėjos dainos ar dainų, esmė tame, kad neatsimenu nei jos pačios vardo, nei dainos, nei dainos žodžių Atsimenu, kad labai graži melodija, švelnus balsas, ir epizodus iš video dainos. Ten mergaitė lyg šviesi tokia su gitara groja ir dainuoja, kažkur treileryje laukuose
jei kuri man galėtumėt padėti, tai nudžiugintumėt labai labai, bent jau kokių nors variantų, beje, tai ne nauja daina, jai gal 10metų...
Kokių nors variantų gal iš ankstesnių blondinių dainininkių su gitara grojančių
kreipiuosi į jus pagalbos. Ieškau visą vakarą vienos atlikėjos dainos ar dainų, esmė tame, kad neatsimenu nei jos pačios vardo, nei dainos, nei dainos žodžių Atsimenu, kad labai graži melodija, švelnus balsas, ir epizodus iš video dainos. Ten mergaitė lyg šviesi tokia su gitara groja ir dainuoja, kažkur treileryje laukuose
jei kuri man galėtumėt padėti, tai nudžiugintumėt labai labai, bent jau kokių nors variantų, beje, tai ne nauja daina, jai gal 10metų...
Kokių nors variantų gal iš ankstesnių blondinių dainininkių su gitara grojančių
man tai iš kart šita į galvą atėjo
Gal žinote iš kur galėčiau parsisiųsti dainą: Lauris Reiniks - Aš Bėgu
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 09 12, 19:35)
ir as niekur nerandu...
QUOTE(ziedute @ 2010 09 15, 08:23)
ir as niekur nerandu...
jeigu reikia latviškai , tai iš čia galit atsisiūst
Čia
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 09 15, 16:18)
O lietuviškai ?
As noriu serialo "Drasos kaina" gale dainuojamos dainos apie paukscius Nu nerandu
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 09 15, 18:48)
O lietuviškai ?
Lietuviškai
Nugis prašom
Papildyta:
QUOTE(Sigita B. @ 2010 09 15, 19:03)
As noriu serialo "Drasos kaina" gale dainuojamos dainos apie paukscius Nu nerandu
Originalą šios dainos tai aktorių trio dainuoja , o ar yra Irūnos visa daina įrašyta tai net neįsivaizduoju
Siandien Maximoj girdejau viena daina,mergina svelniu balseliu dainuoja,uzsienietiska,tokia su ritmu.Nu net neisidemejau jokiu zodziu Bet ji tikrai nera sena,cia is naujesniu.Na gal supras mane kas nors
QUOTE(Iecka @ 2010 09 14, 16:43)
Gal kas zinote daina, kuria dainoja per lietuvos talentu anonsa? "ir kodel kodel gi broli, tu ir vel ir vel isjoji, ginti mus tevynes Lietuvos".
Jau turbūt radot dainą, bet gal kam pravers. Per Youtube galima rasti bjelle ir peru "brolužis" man irgi ta daina labai graži.