Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

kreipiuosi ir as pagalbos smile.gif gal kas pamena nelabai seniai rodyta klipa per mtv, kur masinoj sedi jaunimas ir jie vaziuoja prie juros smile.gif pana dainuoja smile.gif jei neklystu tai sviesiais plaukais banguotais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2010 08 31, 23:50)
Sveikos  4u.gif
kreipiuosi į jus pagalbos. Ieškau visą vakarą vienos atlikėjos dainos ar dainų, esmė tame, kad neatsimenu nei jos pačios vardo, nei dainos, nei dainos žodžių  doh.gif  Atsimenu, kad labai graži melodija, švelnus balsas, ir epizodus iš video dainos. Ten mergaitė lyg šviesi tokia su gitara groja ir dainuoja, kažkur treileryje laukuose blush2.gif 
jei kuri man galėtumėt padėti, tai nudžiugintumėt labai labai, bent jau kokių nors variantų, beje, tai ne nauja daina, jai gal 10metų...  rolleyes.gif
Kokių nors variantų gal iš ankstesnių blondinių dainininkių su gitara grojančių  smile.gif

man tai iš kart šita į galvą atėjo
Atsakyti
Gal žinote iš kur galėčiau parsisiųsti dainą: Lauris Reiniks - Aš Bėgu

blush2.gif
Atsakyti
Gal kas zinote daina, kuria dainoja per lietuvos talentu anonsa? "ir kodel kodel gi broli, tu ir vel ir vel isjoji, ginti mus tevynes Lietuvos". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 09 12, 19:35)
Gal žinote iš kur galėčiau parsisiųsti dainą: Lauris Reiniks - Aš Bėgu
blush2.gif

ir as niekur nerandu...
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2010 09 15, 08:23)
ir as niekur nerandu...

jeigu reikia latviškai , tai iš čia galit atsisiūst mirksiukas.gif
Čia
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 09 15, 16:18)
jeigu reikia latviškai , tai iš čia galit atsisiūst  mirksiukas.gif
Čia

O lietuviškai smile.gif?
Atsakyti
As noriu serialo "Drasos kaina" gale dainuojamos dainos apie paukscius 4u.gif Nu nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 09 15, 18:48)
O lietuviškai smile.gif?

Lietuviškai
Nugis prašom mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigita B. @ 2010 09 15, 19:03)
As noriu serialo "Drasos kaina" gale dainuojamos dainos apie paukscius 4u.gif  Nu nerandu blush2.gif

Originalą šios dainos tai aktorių trio dainuoja , o ar yra Irūnos visa daina įrašyta tai net neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
[quote=*Nerutė *,2010 09 15, 19:40]
Lietuviškai
Nugis prašom mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:

Ačiūūūū thumbup.gif drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Siandien Maximoj girdejau viena daina,mergina svelniu balseliu dainuoja,uzsienietiska,tokia su ritmu.Nu net neisidemejau jokiu zodziu doh.gif Bet ji tikrai nera sena,cia is naujesniu.Na gal supras mane kas nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iecka @ 2010 09 14, 16:43)
Gal kas zinote daina, kuria dainoja per lietuvos talentu anonsa? "ir kodel kodel gi broli, tu ir vel ir vel isjoji, ginti mus tevynes Lietuvos". smile.gif

Jau turbūt radot dainą, bet gal kam pravers. Per Youtube galima rasti bjelle ir peru "brolužis" smile.gif man irgi ta daina labai graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cumulus: 22 rugsėjo 2010 - 15:09