Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

QUOTE(Sadi @ 2010 08 16, 12:22)
Sveikos melomanės. Kaip jūs čia greit viską randat  bigsmile.gif

Gal kas matėt kur nors kad ir youtube reklamą krepšinio čempionato kur vyrai daunuoja Butkutės dainą "ir laukiu aš tavęs galbūt labiau nei tu manęs lauki"?

Čia mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=U-5cleFY7LI
Atsakyti
gal ir man kas pagelbes rast daina ax.gif ieskau Vitaras – A Dream About You (Feat. Patricija)
Atsakyti
Maldauju mielieji padėkite-nerealiai reikia dainos:ZEENA GULZAR - A WALK IN THE PARK ax.gif gal kas turite ir galite į el.paštą atsiūsti?Rašykite į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 08 26, 18:36)
gal ir man kas pagelbes rast daina  ax.gif  ieskau  Vitaras – A Dream About You (Feat. Patricija)

šiaip google tai randa g.gif o ko tau reik-dainos paklausymui,parsisiuntimui ar žodžių pačių?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 08 27, 01:54)
šiaip google tai randa g.gif o ko tau reik-dainos paklausymui,parsisiuntimui ar žodžių pačių?

Googlas ismeta begale mp3 puslapiu ,kur tos dainos ne kvapo schmoll.gif man nors pasiklausyt kur,nes youtube'as siuo atveju irgi nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
sveikos. gal galetumet imesti kokios uz sirdies griebiancios rusiskos dainos apie tai, kad dukte jau uzaugo ar panasiai nuoroda i youtube? dabar jokia nesauna i galva, bet gal yra kas nors tokio?
Atsakyti
QUOTE(Viskas_bus_gerai @ 2010 08 27, 12:58)
sveikos. gal galetumet imesti kokios uz sirdies griebiancios rusiskos dainos apie tai, kad dukte jau uzaugo ar panasiai nuoroda i youtube? dabar jokia nesauna i galva, bet gal yra kas nors tokio?

Keletas 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=oJ9AiqPd3co
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kreipiuosi į jus pagalbos. Ieškau visą vakarą vienos atlikėjos dainos ar dainų, esmė tame, kad neatsimenu nei jos pačios vardo, nei dainos, nei dainos žodžių doh.gif Atsimenu, kad labai graži melodija, švelnus balsas, ir epizodus iš video dainos. Ten mergaitė lyg šviesi tokia su gitara groja ir dainuoja, kažkur treileryje laukuose blush2.gif
jei kuri man galėtumėt padėti, tai nudžiugintumėt labai labai, bent jau kokių nors variantų, beje, tai ne nauja daina, jai gal 10metų... rolleyes.gif
Kokių nors variantų gal iš ankstesnių blondinių dainininkių su gitara grojančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2010 08 31, 22:50)
Sveikos  4u.gif
kreipiuosi į jus pagalbos. Ieškau visą vakarą vienos atlikėjos dainos ar dainų, esmė tame, kad neatsimenu nei jos pačios vardo, nei dainos, nei dainos žodžių  doh.gif  Atsimenu, kad labai graži melodija, švelnus balsas, ir epizodus iš video dainos. Ten mergaitė lyg šviesi tokia su gitara groja ir dainuoja, kažkur treileryje laukuose blush2.gif 
jei kuri man galėtumėt padėti, tai nudžiugintumėt labai labai, bent jau kokių nors variantų, beje, tai ne nauja daina, jai gal 10metų...  rolleyes.gif
Kokių nors variantų gal iš ankstesnių blondinių dainininkių su gitara grojančių  smile.gif

Man gal i The Cardigns butu panasu? Bet nesu isitikinus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal zinote kas dainuoja sita daina: priedainio zodziai "take me to the flow" (del paskutinio zodzio nesu visiskai tikra). Dainuoja vyras, gan sunkaus stiliaus muzika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2010 08 31, 23:50)
Sveikos  4u.gif
kreipiuosi į jus pagalbos. Ieškau visą vakarą vienos atlikėjos dainos ar dainų, esmė tame, kad neatsimenu nei jos pačios vardo, nei dainos, nei dainos žodžių  doh.gif  Atsimenu, kad labai graži melodija, švelnus balsas, ir epizodus iš video dainos. Ten mergaitė lyg šviesi tokia su gitara groja ir dainuoja, kažkur treileryje laukuose blush2.gif 
jei kuri man galėtumėt padėti, tai nudžiugintumėt labai labai, bent jau kokių nors variantų, beje, tai ne nauja daina, jai gal 10metų...  rolleyes.gif
Kokių nors variantų gal iš ankstesnių blondinių dainininkių su gitara grojančių  smile.gif

Man atrodo, kad tai Lene Marlin "Sitting down here" (įkelčiau klipą, bet nemoku).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 04, 22:28)
Man atrodo, kad tai Lene Marlin "Sitting down here" (įkelčiau klipą, bet nemoku).

http://www.youtube.c...h?v=Mov0dnY_6NM
4u.gif
Atsakyti