Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

Sveikos,

O aš per Mtv išgirdau tokią dainą, bet neįsiminiau kas atlieka. Klipas yra toks: vaikinų grupė koncertuoja, ir mano, kad yra labai superiniai, ir ateina kažkoks ateivis, tada išžudo juos, ar kažkaip paveikia jų sąmonę. Va, gal kas žino, būčiau dėkinga kad pasakytumėt kas dainuoja šitą dainą. biggrin.gif
Atsakyti
Ar tikrai niekas nežino? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2010 04 17, 20:46)
Gal kas žino kur rast dainą, kur Irma Jurgelevičiūtė dainuoja su Eimučiu Kvosčiausku per "Žvaigždių duetus"? "Tave aš mylėsiu" vadinasi...

Aha ir aš būčiau dėkinga,jei kas pasidalintų wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2010 04 26, 07:25)
Aha ir aš būčiau dėkinga,jei kas pasidalintų wink.gif.

Čia
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 04 26, 18:40)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif As, itariu, cia busiu visai ne i tema, bet jau neismastau kur daugiau ieskot. Gal ka patarsit? Man labai reikia senuju Juozo Zavaliausko irasu. MB didelis jo humoro megejas buvo senais. ir gimtadieniui, labai noreciau jam CD ar DVD padovanot. Gal zinot kur butu galima gauti?
Atsakyti
Gal kas yra girdėję , gal kas žino kur būtų galima rasti tokią seną V.Kernagio dainą ... pavadinimo nežinau, tik žodžių nuotrupas :

" Kaip šiandien prisimenu visą tą dieną
draugų prigužėjo, atėjo dėdienė
....... kompanijas mėgo mano mama
..... o dėdė vis šaukė - pagausiu pagausiu
...po to , kai miestą užliejo lava,
daugiau jo sutikt nebeteko, tai va... "

svarbiausia, kad išleista visa a.a. V.Kernagio diskografija, o šios dainos nėra. Aš ją girdėjau seniai plokštelėje.... 4u.gif
Atsakyti
sveikos as irgi ieskau vienos daineles bet nezinau kasja dainavo:
Mano vienintelis zmogau
kai buna valanda sunki
as tavo laiska vel skaitau
ir tavo balsas taip arti.
visi isvyko traukiniai
gitaros verkia naktyje
gyvenimo juk per mazai
per maza vietos sirdyje.
prd. ar girdi tyliai skamba seniai pamirsta daina
ar jauti kaip pavasariu grizta sirdis jauna.........

ir dar gal zinot kur galeciau rasti saules zuikucio (jacenaites) daineliu?man labai patiko lot mari ir mano maze kai dainuoju soka,norejau atsisiusti.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2010 05 05, 13:24)
sveikos as irgi ieskau vienos daineles bet nezinau kasja dainavo:
Mano vienintelis zmogau
kai buna valanda sunki
as tavo laiska vel skaitau
ir tavo balsas taip arti.
visi isvyko traukiniai
gitaros verkia naktyje
gyvenimo juk per mazai
per maza vietos sirdyje.
prd. ar girdi tyliai skamba seniai pamirsta daina
ar jauti kaip pavasariu grizta sirdis jauna.........
ir dar gal zinot kur galeciau rasti saules zuikucio (jacenaites) daineliu?man labai patiko lot mari ir mano maze kai dainuoju soka,norejau atsisiusti.

Jačėnaitė
4u.gif
Atsakyti
nerute,man ten sako kad turiu uzsiregistruoti ir papildyti saskaita,as daug tokiu radau kur reikiaregistruotis,bet tikrai neturiu jokio noro.Galvojaugal kas nors zino kaipparsisiusti be jokiu registraciju.su e-mule nieko neranda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2010 05 06, 00:08)
nerute,man ten sako kad turiu uzsiregistruoti ir papildyti saskaita,as daug tokiu radau kur reikiaregistruotis,bet tikrai neturiu jokio noro.Galvojaugal kas nors zino kaipparsisiusti be jokiu registraciju.su e-mule nieko neranda verysad.gif

Nereikia jokių registracijų mirksiukas.gif , spausk kur parašyta free user , palauk kol praeis sekundės ir siūskis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 05 06, 07:41)
Nereikia jokių registracijų  mirksiukas.gif , spausk kur parašyta free user , palauk kol praeis sekundės ir siūskis  mirksiukas.gif

Nera, bet gal galetumet slaptazodi parasyti? blush2.gif
Atsakyti