Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

QUOTE(Mona187 @ 2010 02 15, 16:56)
Nes tam klipe ne visko man iš jo reikia, tik kažkurios tai klipuko dalies. Ir kad būtų ne kaip klipas, o kaip daina. Gal žinot dar kokią programą (lengvą), su kuria galėčiau "pakarpyti" klipą bei pasidaryti dainą, kurios noriu? g.gif  ax.gif

Tai programos, kurios prašau, nieks nežinot ir neturit?
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 02 25, 18:12)
O kas dainuoja vyras , moteris ?  g.gif

Abu 4u.gif Girdisi ir moteriskas ir vyriskas balsas, oh kad galeciau paniuniuoti biggrin.gif gal suprastum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 26 vasario 2010 - 10:25
QUOTE(Mona187 @ 2010 02 25, 19:46)

Na man tokiom neteko naudotis

pabandyk gal šitą ax.gif

http://www.freedownl...Media_Cope.html

Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 02 25, 18:12)
O kas dainuoja vyras , moteris ?  g.gif

Jau radau - Aventura "Obession" smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 02 25, 17:46)

Tai ar klipa ar muzikos faila reik apkarpyt? Jeigu muzika, tai Audacity labai tvarkingai sitam reikalui tinka, ir labai lengva naudotis.
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

labai reikia lengvos, jaukios muzikikes akustine gitara, kad būtų girdėto jūros ošimas, gal turite kažką tokio? permečiau torrentus, kad nelabai ir žinau, ko ieškot, relaksuojuos visai ne su tokia muzika blush2.gif
gal galit kažką patarti?

iš anksto - dėkui.

p.s.:
tokio tipo ala:
http://www.youtube.c...feature=related

sito mp3 išvis būtų idealu blush2.gif

p.p.s. : auraska_ceburaska@yahoo.com
Atsakyti
Man labai labai reikia dainos "Ištirpęs sniegas", ją V. Kernagis dainavo. Niekur nerandu, kad būtų galima parsisiųsti.
Gal kuri turite ir galime man permesti į emeilą? Nesvarbu, kieno įdainuota, svarbu, kad šita daina.
Ačiū iš anksto 4u.gif
el. paštas: lapesnape10@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filia: 13 kovo 2010 - 14:51
Laabai noreciau Andreas Johnson dainos We can work it out . Simtas aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2010 03 13, 15:50)
Man labai labai reikia dainos "Ištirpęs sniegas", ją V. Kernagis dainavo. Niekur nerandu, kad būtų galima parsisiųsti.
Gal kuri turite ir galime man permesti į emeilą? Nesvarbu, kieno įdainuota, svarbu, kad šita daina. 
Ačiū iš anksto  4u.gif 
el. paštas: lapesnape10@yahoo.com

Mačiau jau kitoje temoje kur prašėt įkėlė šitą dainą mirksiukas.gif
O man reikėtų Radži ir Čivilytės dainos - Vėl kartu . Gal kas užmatėt iš kur galiu parsisiūst g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 03 14, 14:44)

O man reikėtų Radži ir Čivilytės dainos - Vėl kartu . Gal kas užmatėt iš kur galiu parsisiūst  g.gif

šios dainos ir aš ieškau smile.gif
Atsakyti
Man reiktu Sigitos Padvariskytes ir Veronikos Povilionienes dainos '' bekit bareliai''

aCIU 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gal kartais turit dainą SERGE GAINSBOURG l'anamour, visur išeiškojau, bet nerandu jos atsisiųsti verysad.gif pagelbėkit, jei gali blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti