Kas gi cia sunkaus Reiskia,siunciu
(ir laukiu kokiu nors kontaktu i az )
QUOTE(Gossipgirl @ 2010 02 05, 16:08)
beje kodėl jūs nesinaudojat programa,kuri iš youtube gali parsiųst jums klipus,dainas
Nes tam klipe ne visko man iš jo reikia, tik kažkurios tai klipuko dalies. Ir kad būtų ne kaip klipas, o kaip daina. Gal žinot dar kokią programą (lengvą), su kuria galėčiau "pakarpyti" klipą bei pasidaryti dainą, kurios noriu?
Gal biškį ne į temą, bet man būtinai reikia susirast vienos dainelės žodžius..
Tan kažkas panašaus dainuojama - Vasiliauskas dūdą pūte, prum prum prum, nusipirko Vilniuj dūdą prum prum prum, žalvarinę, kad spindėtų, suraitytą, kad skambėtų... Oj, dūda garsi dūda, dul dul dul dul, ram ta ta..
žodžiu mano Tėvai yra Vasiliauskai, norim tėčiui skaigmeną per gimtadienį padaryt, padainuot, o mama tik tiek tos dainos prisimena, gal kas galit pagelbėt??
Tan kažkas panašaus dainuojama - Vasiliauskas dūdą pūte, prum prum prum, nusipirko Vilniuj dūdą prum prum prum, žalvarinę, kad spindėtų, suraitytą, kad skambėtų... Oj, dūda garsi dūda, dul dul dul dul, ram ta ta..
žodžiu mano Tėvai yra Vasiliauskai, norim tėčiui skaigmeną per gimtadienį padaryt, padainuot, o mama tik tiek tos dainos prisimena, gal kas galit pagelbėt??
Sveikos, labai reikia pagalbos. Gal kas turite dainelę is filmuko "
Senelis Šaltis ir vasara" lietuviu kalba? Ten dainuojama "kaip smagu po miška palakstyti, ten šokuoja žaliosios varlytės....."
Senelis Šaltis ir vasara" lietuviu kalba? Ten dainuojama "kaip smagu po miška palakstyti, ten šokuoja žaliosios varlytės....."
Sveiki!!! reiketu pagalbos
Gal zinote kokia yra sios dainos ne lietuviska versija? kur galima rasti, atsisiusti ar pavadinima bent Labai prasau, niekaip nerandu
http://www.youtube.c...h?v=sEZ22qB9rzg
Gal zinote kokia yra sios dainos ne lietuviska versija? kur galima rasti, atsisiusti ar pavadinima bent Labai prasau, niekaip nerandu
http://www.youtube.c...h?v=sEZ22qB9rzg
Keliu tema ,
Labai reikia dainos pavadinimo arba pacios daineles, bet zinau tik kad dainuoja "Les Amor Les Amor" gal kas zino apie kokia kalbu buciau labai dekinga
Gal kas galetu atsiusti Simonos daina " Kai uzgesta sviesos" buciau lb dekinga
QUOTE(wife @ 2010 02 25, 14:56)
Gal kas galetu atsiusti Simonos daina " Kai uzgesta sviesos" buciau lb dekinga
Simona - Kai užgęsta šviesos
Ačiū Nerute
QUOTE(wife @ 2010 02 24, 12:17)
Labai reikia dainos pavadinimo arba pacios daineles, bet zinau tik kad dainuoja "Les Amor Les Amor" gal kas zino apie kokia kalbu buciau labai dekinga
O kas dainuoja vyras , moteris ?