Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

Kas gi cia sunkaus bigsmile.gif Reiskia,siunciu smile.gif
(ir laukiu kokiu nors kontaktu i az )
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2010 02 05, 16:08)
beje kodėl jūs nesinaudojat programa,kuri iš youtube gali parsiųst jums klipus,dainas  mirksiukas.gif

Nes tam klipe ne visko man iš jo reikia, tik kažkurios tai klipuko dalies. Ir kad būtų ne kaip klipas, o kaip daina. Gal žinot dar kokią programą (lengvą), su kuria galėčiau "pakarpyti" klipą bei pasidaryti dainą, kurios noriu? g.gif ax.gif
Atsakyti
Gal biškį ne į temą, bet man būtinai reikia susirast vienos dainelės žodžius..

Tan kažkas panašaus dainuojama - Vasiliauskas dūdą pūte, prum prum prum, nusipirko Vilniuj dūdą prum prum prum, žalvarinę, kad spindėtų, suraitytą, kad skambėtų... Oj, dūda garsi dūda, dul dul dul dul, ram ta ta..

žodžiu mano Tėvai yra Vasiliauskai, norim tėčiui skaigmeną per gimtadienį padaryt, padainuot, o mama tik tiek tos dainos prisimena, gal kas galit pagelbėt?? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia pagalbos. Gal kas turite dainelę is filmuko "
Senelis Šaltis ir vasara" lietuviu kalba? Ten dainuojama "kaip smagu po miška palakstyti, ten šokuoja žaliosios varlytės....."
Atsakyti
Sveiki!!! 4u.gif reiketu pagalbos blush2.gif
Gal zinote kokia yra sios dainos ne lietuviska versija? kur galima rasti, atsisiusti ar pavadinima bent blush2.gif Labai prasau, niekaip nerandu verysad.gif

http://www.youtube.c...h?v=sEZ22qB9rzg
Atsakyti
Sveikos mamyte, sestadieni buvau nuostabiam spektaklyje meilė ir mirtis veronoj, gal kas garso takelį pametėt galėtų, laukziu až
Atsakyti
Keliu tema , 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia dainos pavadinimo arba pacios daineles, bet zinau tik kad dainuoja "Les Amor Les Amor" blush2.gif gal kas zino apie kokia kalbu ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu atsiusti Simonos daina " Kai uzgesta sviesos" buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 02 25, 14:56)
Gal kas galetu atsiusti Simonos daina " Kai uzgesta sviesos" buciau lb dekinga 4u.gif

Simona - Kai užgęsta šviesos
4u.gif
Atsakyti
Ačiū Nerute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 25 vasario 2010 - 15:17
QUOTE(wife @ 2010 02 24, 12:17)
Labai reikia dainos pavadinimo arba pacios daineles, bet zinau tik kad dainuoja "Les Amor Les Amor"  blush2.gif gal kas zino apie kokia kalbu ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif

O kas dainuoja vyras , moteris ? g.gif
Atsakyti