Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

QUOTE(Dilgynė @ 2010 01 19, 18:32)
http://romasdambraus...zika.lt/muzika/

meilės nebūna
Audio reisas
Metai: 1994
Dainos: 14

aciuks.gif

QUOTE(Mona187 @ 2010 01 19, 18:52)
Ne, nei vienos, nei kitos dainos neleidžia atsisiųsti. O skaipe aš būnu tik vakare ax.gif tai nežinau ar šis laikas būtų patogus abiem dainų persiuntimui

g.gif
Nuo kurios maždaug valandos? Vakarais aš dažniausiai su šeimyna „kariauju“ hihihi.gif , bet bandysim susiderinti mirksiukas.gif mano skaipas: jazza1114
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 20 sausio 2010 - 09:38
Sveiki,
Mamos kompiuteryje neberadau tokios temos, nors buvo, tai gal čia kas padėsit smile.gif
Reikia dainos
Gods and Guns - Still unbroken
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 01 19, 19:52)
Ne, nei vienos, nei kitos dainos neleidžia atsisiųsti. O skaipe aš būnu tik vakare ax.gif tai nežinau ar šis laikas būtų patogus abiem dainų persiuntimui

Tai kad abi siunčiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2010 01 20, 09:38)
aciuks.gif
g.gif
Nuo kurios maždaug valandos? Vakarais aš dažniausiai su šeimyna „kariauju“ hihihi.gif , bet bandysim susiderinti  mirksiukas.gif mano skaipas: jazza1114

Pastrigo internetas (o gal kompas) vakar vakare, kai norejau parasyti, kad atsisiunciau. Bet ir likusias nerastas dainas dar kaip nors noreciau iskapstyti ax.gif Man is karto nesisiunte, nes kantrybes palaukti neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 20 sausio 2010 - 18:26
Žiūrim, ką turim

1. Carlos Ponce - Decir Adios - Surasta
2. David Cavazos - Subito Latido;

3. Lucero - Eterno es este amor; - Jau turiu
4. Alejandro Sanz - Cuando nadie me ve; šitą irgi; +
5. Bajo la lluvia -Quique Gonzalez;

me hiciste el amor-pasion morena-fm2
(tiksliai nežinau kaip vadinasi, bet klipas tai taip užvadintas)
Ir dar tos pagrindinės Pasion Morena dainos norėčiau

[/quote]
Tai apibendrinant trūksta man dar 3 dainų. Dar bandysiu ieškoti, bet labiausiai nesiseka su 5 daina
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 01 20, 19:24)
Pastrigo internetas (o gal kompas) vakar vakare, kai norejau parasyti, kad atsisiunciau. Bet ir likusias nerastas dainas dar kaip nors noreciau iskapstyti ax.gif Man is karto nesisiunte, nes kantrybes palaukti neturiu biggrin.gif

Na nieko sau doh.gif , kažkas turi kantrybės jums dainų ieškoti , o jūs neturit kantrybės palaukt kelias sekundes , kad jas parsisiūsti doh.gif
Po tokių pasisakymų dingsta bet koks noras padėt surast dainas devil.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte111 @ 2010 01 15, 12:58)
Sveiki,

ieškau tokios senesnės dainos, čia kas gal šiek tiek vyresni žinos - žodžiu, žodžiai priedainio tokie "būna,dangus žvaigždėm nusietas, būna, visi keliai tokie trumpi". Nu niekur internete nerandu. Gal kas turit savo auksinėse kolekcijose.

Labai kažkas girdėto , bet niekaip neprisimenu doh.gif , kas dainuoja gal žinot g.gif
Atsakyti
Per TV3 projektą „Šok su manim“ finalą Jurkutė su Šapranausku ir vaikų grupe Džimba dainavo bendrą dainą apie kalėdas.Gal kas žino kaip vadinasi originalas tos dainos ir kas atlieka g.gif

Kalbu apie šitą dainą
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2010 01 24, 21:00)
Per TV3 projektą „Šok su manim“ finalą Jurkutė su Šapranausku ir vaikų grupe Džimba dainavo bendrą dainą apie kalėdas.Gal kas žino kaip vadinasi originalas tos dainos ir kas atlieka  g.gif

Kalbu apie šitą dainą

Originalas
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 01 25, 11:46)

Vau, o aš tiek iškojau, ačiu ačiu ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2010 01 25, 17:20)
Vau, o aš tiek iškojau, ačiu ačiu ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu ir pačią dainą , jeigu reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 01 25, 17:41)
Turiu ir pačią dainą , jeigu reikia  mirksiukas.gif

Ačiū, jau parsitempiau, pagooglinau ir radau visą 80 metų rinkinį su 200 dainom thumbup.gif
Atsakyti