Labai šitų noriu (noriu, vadinasi, reikia) . Padėkit rasti dainas, o ne video, kad būtų galima atsisiųsti į kompiuterį
Carlos Ponce - Decir Adios
David Cavazos - Subito Latido;
Lucero - Eterno es este amor;
Alejandro Sanz - Cuando nadie me ve;
(Bajo la lluvia -Quique Gonzalez);
me hiciste el amor-pasion morena-fm2(tiksliai nežinau kaip vadinasi, bet klipas tai taip užvadintas)
Ir dar tos pagrindinės Pasion Morena dainos norėčiau
Trumpesnė Cuando nadie me ve versiją Atlieka Nina Pastori. Šitos norėčiau, o ne Alejandro Sanz atliekamos Geriausia mp3 formatas
Nu tikrai neradau niekur kaip muzikos jų, o ką radau, tai nuorodos neveikia
Prašau, pagelbėkit. Galima man siųsti ir per skype, esantį mano paraše
QUOTE(Mona187 @ 2010 01 17, 17:43)
Labai šitų noriu (noriu, vadinasi, reikia) . Padėkit rasti dainas, o ne video, kad būtų galima atsisiųsti į kompiuterį
me hiciste el amor-pasion morena-fm2(tiksliai nežinau kaip vadinasi, bet klipas tai taip užvadintas)
Trumpesnė Cuando nadie me ve versiją Atlieka Nina Pastori. Šitos norėčiau, o ne Alejandro Sanz atliekamos Geriausia mp3 formatas
089_Alejandro_Sanz_-_Quando_Nadie_Me_Ve.mp3 - 3.9 Mb Ninos Pastori versijos atkapstyti nepavyko.
Pasion Morena nežinau, ar šita, bet čia vienintelė daina pavadinimu Pasion Morena, kurią radau
Dar bandau gauti pirmąją dainą, bet kol kas nesisiunčia... Antros, trečios ir penktos neradau.
QUOTE(Jazza @ 2010 01 18, 14:05)
Dar bandau gauti pirmąją dainą, bet kol kas nesisiunčia... Antros, trečios ir penktos neradau.
O gal ten pas jus netycia ir Monika Katunskyte uzsimete? QUOTE(Gutjera @ 2010 01 18, 14:19)
O gal ten pas jus netycia ir Monika Katunskyte uzsimete?
O kokių dainų reikia? Ar visų iš eilės? Galima paieškot...
QUOTE(Jazza @ 2010 01 18, 15:05)
089_Alejandro_Sanz_-_Quando_Nadie_Me_Ve.mp3 - 3.9 Mb Ninos Pastori versijos atkapstyti nepavyko.
Pasion Morena nežinau, ar šita, bet čia vienintelė daina pavadinimu Pasion Morena, kurią radau
Už Quando Nadie Me Ve dideliausias ačiū
O kitos dainos neatsisiunčiau, neleidžia man, gal dar bandysiu rytoj. Man regis, čia bus ta daina, kurios irgi norėjau, bet neparašiau, bet dar yra ir ta kita dainuška Nu gal per daug noriu, reikia tik kantrybės ir viską galima bus surasti ir atsisiųsti. Laukiu dar vienos dainos ir iš anklsto dar kartelį ačiū už vargą beieškant mano trokštamų dainų
QUOTE(Jazza @ 2010 01 18, 14:34)
O kokių dainų reikia? Ar visų iš eilės? Galima paieškot...
Siaip domina kiek imanoma daugiau, turiu tik kelias, bet labiau domina tas repertuaras kuri ji dainuoja jau budama liekna, nes ta diska kur ji ant virselio tokia dar pilnoka turiu. Ir siaip labiausiai ieskau tos dainos kur ji skyre savo buvusiam vyrui per jo Jubiliejini gimtadieni. O priedainis skamba pan. taip: "Ir musu pasaka prasideda nuo buciniu.Ir as vis labiau tave myliu..." (kazkas tokio)QUOTE(Mona187 @ 2010 01 18, 20:57)
Už Quando Nadie Me Ve dideliausias ačiū
O kitos dainos neatsisiunčiau, neleidžia man, gal dar bandysiu rytoj. Man regis, čia bus ta daina, kurios irgi norėjau, bet neparašiau, bet dar yra ir ta kita dainuška Nu gal per daug noriu, reikia tik kantrybės ir viską galima bus surasti ir atsisiųsti. Laukiu dar vienos dainos ir iš anklsto dar kartelį ačiū už vargą beieškant mano trokštamų dainų
Carlos_Ponce_-_Decir_Adios.mp3 - 4.1 Mb
O šitą dar kartą pakartoju Samuel_Castillo-Pasion_Morena.mp3 - 6.3 Mb
Jei vistiek nepavyks atsisiųsti, tada bandysim Skaipu
QUOTE(Gutjera @ 2010 01 18, 22:05)
Siaip domina kiek imanoma daugiau, turiu tik kelias, bet labiau domina tas repertuaras kuri ji dainuoja jau budama liekna, nes ta diska kur ji ant virselio tokia dar pilnoka turiu. Ir siaip labiausiai ieskau tos dainos kur ji skyre savo buvusiam vyrui per jo Jubiliejini gimtadieni. O priedainis skamba pan. taip: "Ir musu pasaka prasideda nuo buciniu.Ir as vis labiau tave myliu..." (kazkas tokio)
Ar čia yra dainų, kurių Tu neturi? Čia, kiek suprantu, ir yra visas pirmasis (ir, turbūt, vienintelis) jos albumas. Randu tik šitas 11 dainų, daugiau nieko.
QUOTE(karalaitew @ 2010 01 16, 23:58)
Sveikutes,
gal ir man galesit pagelbeti..ieskau lietuviskos dainos, kas atlieka nezinau, mama man ja kaip lopsine dainuodavo..
baigiu visa interneta isknisti, bet nieko panasaus nerandu, taigi zodziai:
20 metu dar neturejau
kas yra meile nesupratau..
o kai ateko 20 metu
klausyk, mergaite, ka tau sakau..
labai labai buciau dekinga..
gal ir man galesit pagelbeti..ieskau lietuviskos dainos, kas atlieka nezinau, mama man ja kaip lopsine dainuodavo..
baigiu visa interneta isknisti, bet nieko panasaus nerandu, taigi zodziai:
20 metu dar neturejau
kas yra meile nesupratau..
o kai ateko 20 metu
klausyk, mergaite, ka tau sakau..
labai labai buciau dekinga..
o gal kas nors bent zodzius visus zino..labai reikia..
QUOTE(karalaitew @ 2010 01 19, 10:02)
o gal kas nors bent zodzius visus zino..labai reikia..
Ne, neteko girdėti
O gal kas turi arba bent žino tikslų pavadinimą R. Dambrausko dainos, kurios priedainis:
Ne meilės nebūna,
Būna naktis tik trumpa.
Ne meilė nežūva -
Jos paprasčiausiai nėra.
QUOTE(Jazza @ 2010 01 19, 09:58)
Ar čia yra dainų, kurių Tu neturi? Čia, kiek suprantu, ir yra visas pirmasis (ir, turbūt, vienintelis) jos albumas. Randu tik šitas 11 dainų, daugiau nieko.
Jo, jo, butent sitas visas ir turiu, o kur naujos jos dainos tai tik kelias imanoma rasti. QUOTE(Jazza @ 2010 01 19, 10:10)
Ne, neteko girdėti
O gal kas turi arba bent žino tikslų pavadinimą R. Dambrausko dainos, kurios priedainis:
Ne meilės nebūna,
Būna naktis tik trumpa.
Ne meilė nežūva -
Jos paprasčiausiai nėra.
Ne meilės nebūna,
Būna naktis tik trumpa.
Ne meilė nežūva -
Jos paprasčiausiai nėra.
http://romasdambraus...zika.lt/muzika/
meilės nebūna
Audio reisas
Metai: 1994
Dainos: 14
QUOTE(Jazza @ 2010 01 19, 09:58)
Carlos_Ponce_-_Decir_Adios.mp3 - 4.1 Mb
O šitą dar kartą pakartoju Samuel_Castillo-Pasion_Morena.mp3 - 6.3 Mb
Jei vistiek nepavyks atsisiųsti, tada bandysim Skaipu
Ne, nei vienos, nei kitos dainos neleidžia atsisiųsti. O skaipe aš būnu tik vakare tai nežinau ar šis laikas būtų patogus abiem dainų persiuntimui