QUOTE(Maserati @ 2009 10 17, 23:41)
Gal kas zinot kokia daina groja per Sreko 1 filmo pradzia,kai yra skaitoma knyga?pati pati pradzia.. po to eina tokia linksma daina.labai reikia
Šita
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 10 19, 11:09)
Ne,ten tokia lyriska,be zodziu,tokia kaip simfonine net kazkiek..
QUOTE(Maserati @ 2009 10 17, 23:41)
Gal kas zinot kokia daina groja per Sreko 1 filmo pradzia,kai yra skaitoma knyga?pati pati pradzia.. po to eina tokia linksma daina.labai reikia
Dana Glover - It is You
QUOTE(ChiolYn @ 2009 10 20, 16:33)
Dana Glover - It is You
aciu
o gal zinot,ar yra tik melodija,be zodziu?youtube nerandu
QUOTE(lincux @ 2009 11 06, 11:02)
Sveikutės, gal galėtumėt man padėti jau kuris laikas ieškau dainos, jaunystėj girdėtos dažnai, tai galėtų būti 86, 87 metų hitas. Priedainyje skamba žodis "čilė". Nusibaigsiu nuo bevaisio naršymo po internetą, gal kas žinote ją? Gali dainuoti Road Stewart, gal dar David Bowie arba Bon Jovi.
Gal šita
Na pagal aprašyma tai gal Falco ?
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 11 07, 21:21)
Ačiū, ačiū, ačiū jeeeee, klausysiu visą naktį, ir dar dieną, ir dar naktį
QUOTE(lincux @ 2009 11 07, 22:01)
Ačiū, ačiū, ačiū jeeeee, klausysiu visą naktį, ir dar dieną, ir dar naktį
, na matai kai vienos kartos esame , tai nesunku suprast apie ką kalba eina
Sveikutės
reikia skubios Jūsų pagalbos Iki rytojaus vakaro norėčiau rasti ANGELO SARGO LOPŠINĘ...Deja, nežinau, kas ją atlieka, bet ten yra tokiežodeliai :
Dievulis saugoti tave prisakė,
Kasdien už rankos aš vedu tave,
Kad rodyčiau tau tą, ko tavo akys
Nepamatys, kai vaikščiosi gatve.....
Būčiau laiminga be galo (o tikiu, kad ir mažą žmogeliuką padaryčiau laimingu), jei atsiųstumėte šią lopšinę el.paštu shoko@inbox.lt arba pasidalintumėte nuorodėle per AŽ.
Iš anksto AČIŪ
reikia skubios Jūsų pagalbos Iki rytojaus vakaro norėčiau rasti ANGELO SARGO LOPŠINĘ...Deja, nežinau, kas ją atlieka, bet ten yra tokiežodeliai :
Dievulis saugoti tave prisakė,
Kasdien už rankos aš vedu tave,
Kad rodyčiau tau tą, ko tavo akys
Nepamatys, kai vaikščiosi gatve.....
Būčiau laiminga be galo (o tikiu, kad ir mažą žmogeliuką padaryčiau laimingu), jei atsiųstumėte šią lopšinę el.paštu shoko@inbox.lt arba pasidalintumėte nuorodėle per AŽ.
Iš anksto AČIŪ
QUOTE(ChiolYn @ 2009 10 15, 13:14)
Nežinau ar kas nors galės padėti, nes pamenu tik tokias nuotrupas kaip :Ping pong... to my heart"..
Man panasu i Enrique Inglesias "Do you know (the Ping Pong Song)"