Sveikos mamytes,
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite Buciau labai dekinga uz pagalba, bent jau zodzius
QUOTE(TheSweetest @ 2008 06 01, 21:26)
Sveikos mamytes,
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite Buciau labai dekinga uz pagalba, bent jau zodzius
Jei neklystu tai Kosto Kubilinsko eilėraštis Paieškok jo kūryboje
Atsimenu, kažkada seniai per dainų dainelę mergaitė dainavo šitą dianą... Ir man labai patiko, bet daugiau niekda jos negirdėjau.
"Bet tėtis neparėjo. Ir jau niekad, niekad nepareis..."
Norėčiau dar kartą išgirst
"Bet tėtis neparėjo. Ir jau niekad, niekad nepareis..."
Norėčiau dar kartą išgirst
gal galeciau ir as paklausti? man labai reikia dainu apie studentus, studentiska gyvenima, mokslus ar kazka kas susije su universitetu, studijomis ir pns. mokykliniu dainu daug zinau o va studentisku ne.. gal galit padet? prasau..
Tęsiam toliau
I can fly
But I want his wings
I can shine even in the darkness
But I crave the light that he brings
Revel in the songs that he sings
My angel Gabriel
turbūt tai Gabriel - Lamb
QUOTE(FoxBlau @ 2008 11 05, 16:51)
turiu ir aš klausimėlį. Tik bėda, kad nežinau net tiksliai žodžių bet bandau.
daina tokia rami, mergina dainuoja, prasideda žodžiais
"I can fly, but I wont his waste
I can shine even in the darkness"
dėl žodžių neesu tikra, bet kažkas tokio
ačiū
daina tokia rami, mergina dainuoja, prasideda žodžiais
"I can fly, but I wont his waste
I can shine even in the darkness"
dėl žodžių neesu tikra, bet kažkas tokio
ačiū
I can fly
But I want his wings
I can shine even in the darkness
But I crave the light that he brings
Revel in the songs that he sings
My angel Gabriel
turbūt tai Gabriel - Lamb
Labai norėčiau sužinot kas dainuoja per laidos "Penkta pavara" anonsą mirksiukas.gif
gal kuri nors žinot
gal kuri nors žinot
Gal kuri padėtų surasti iš kur atsisiusti dainą
New York Groove - Do You Love Me Too
Randu torrentuose bet man nesiunčia
ačiū
ačiū
QUOTE(molli @ 2008 11 08, 11:04)
Gal kuri padėtų surasti iš kur atsisiusti dainą
ačiū
ačiū
Jau radau - per Emule atsisiunčiau
Mane labai domintu, gal zinote originalia Gabrieles - Amore dainos versija? (ar is viso yra tokia, bet bent jau man atrodo, kad tikrai yra )
QUOTE(*Dejmy @ 2008 11 08, 21:55)
Sveikos ieskau dainos kurioje yra zodziai :
Love me, love me say that you love me.
Love me, love me say that you love me.
The Cardigans "Love Fool"
QUOTE(mazute@ @ 2008 11 08, 21:09)
Mane labai domintu, gal zinote originalia Gabrieles - Amore dainos versija? (ar is viso yra tokia, bet bent jau man atrodo, kad tikrai yra )
man atrodo, kad si daina sukurta butent MA, nes prie kitu dalyviu dainu radau nurodytus originalius pavadinimus ir atlikejus/autorius Kiek zinau, dabar tu muzikiniu projektu kurejams privaloma nurodyti pagal LATGA reikalavimus dainu tikruosius autorius, nors tiesa sakant, ziuredama MA per TV niekad neatkreipiau i tai demesio