Įkraunama...
Įkraunama...

VGTU studentės, vienykimės II d.

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 02 10, 14:27)
Rasau tarptautines ekonomikos ir vadybos katedroje pas Inga Veziaviciene. Esu marketingo vadyboje, tad ir darbas su tuo susijes .
Baigiamuju darbu neteko matyti. Neturiu daug draugu pazystamu, kad kas patarti galetu. Gal bibliotekose buna darbu pavyzdziu


Tu visiskai teisi, buna. Magistro buna bibliotekoje, bakalauro dazniausia katedroje. 1.Pabandyk pasikalbet katedroj, gal duos ten vietoj pavartyt. (mes labai lengvai buvom isiprase).
2.Pabandai pasimastyt apie ka rasysi ir bent padrikai uzsirasai;
3. Tavo destytoja turi namazai paskaitu. Neatsako rastu - prieik prie jos po paskaitos. Butina netempiant gumos susitikt ir pabendraut su destytoja, kad zinonotum kokia ji - paliks tau savarankiskai dirbt, smulkiia viska nurodys, ar reikalaus neaisku ko... susitikimo po tarp paskaitu tikslas - kad paskirtu normalu laika pokalbiui. Jos paskaitas gali rasti cia http://medeine.vgtu....s/paskaitos.jsp
4. paskirk bent pora dienu literaturos paieskai (nuosirdziai paieskojus paskui langviau rasysi). Sakykim man asmeniskai lengviau kai galiu turet salia - svieciausi net is mazvydo, Makulaturos buvo kruvos, bet paskui rasant nereikejo labai daug lengviau rasyt. Jei nezinai ar tau tikrai reikes - svieskis turinio gabala, ir uzsirasyk is kokios knygos - jei ka susirasi veliau. bUTINAI RASYKIS KA IS KUR ATSISVIETEI, ISITRAUKEI IR PAN. TIE UZRASAI TURI BUT DETALUS!

Visi 4 punktai turetu but ivykdyti iki vasario galo....
Laiko pakankamai. Del vaikuciu.... Arba vyra, arba senelius, aba draugus/gimines kalbinkis, kad isleistu i bibliotekas, laiko reikes ne pusvalandzio, bet sitas darbas butinas! mirksiukas.gif
Kitas dalykas, visad gali turet konsultanta (ir oficialu ir ne) bet apie tai dar siektiek anksti galvot.
Papildyta:
QUOTE(agnuzeb @ 2010 02 10, 14:47)
TVEK siaip gan geru destytoju turi. Svao darbo vadove pati pasirinkai ar kas pasiule. Siaip labai gera vadove Smaliukiene, pas Melnika irgi gerai rasyti. O kokia tema pasirinkus? Patarciau susizinoti destytojos telefona ir jai skambinti, nes su kai kuriomis meilais gan sunku susisiekti, tik paskutinemis dienomis atsibunda. Tad geriau ikyriai atakuok ja skambuciais ir tarkis del susitikimo laiko. O astideti neapsimoka. Vaikai visada maisys rasyti. O musu grupeje buvo kelios, kurios mazus vaikus augino ir sekmingai parase. Tad susiimk ir griebj jauti uz ragu  biggrin.gif Laiko tikrai dar yra geram darbui parasyti  mirksiukas.gif


4u.gif pritariu
Proud_Mommy, mes palaikysim ir kiek imanoma patarsim. Pasitelki visas jegas ir nuo siandien pradedi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 10 vasario 2010 - 13:15
Na ir gavau spyri thumbup.gif
Aciu mergaites uz patarimus ir pamokymus.
Man dar neaisku ka darbo davode turi man sakyt, ka privalo padet? Darbo vadove paskyre man Melnikas ir jis asmeniskai mazdaug pasake is kokiu bloku turi susidaryti darbas. Temos pavadinimas - "Marketingas pletojant prekyba ekologiskais maisto produktais".
Na tarkim, as susitinku su darbo vadove ir ka tureciau jai sakyti - kad mano darbo tema tokia ir tokia, bet nieko dar nedarau..nes nezinau kaip pradeti?
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 02 10, 16:35)
Na ir gavau spyri  thumbup.gif
Aciu mergaites uz patarimus ir pamokymus.
Man dar neaisku ka darbo davode turi man sakyt, ka privalo padet? Darbo vadove paskyre man Melnikas ir jis asmeniskai mazdaug pasake is kokiu bloku turi susidaryti darbas. Temos pavadinimas - "Marketingas pletojant prekyba ekologiskais maisto produktais".
Na tarkim, as susitinku su darbo vadove ir ka tureciau jai sakyti - kad mano darbo tema tokia ir tokia, bet nieko dar nedarau..nes nezinau kaip pradeti?


darbo davode? cia apie ka?
Nea, tu pas ja turi eit su minimalias "namu darbais" atliktais - mazdaug ka 1.2 ir 4 rasiau. Ir pasiruost dviem atvejams - kad ji su tavim iskart gales apsikalbet (tempiesis su savim ka amzdaug pasirasius, kokias knygas vartei uzsirasius) arba, kad ji tik paskirs laika kada pabandraut galesit. Visad nesiokis tusinuka ir darba, kad jei ka galetum pasizymet kak kalba apie tavo darba..
Darbo vadovai buna keliu tipu - praktiskai sudiktuoja ka daryt, pasako, bet palieka paciam, kazka nurodo, bet "netrukdo tavo kurybiskumui". Kas geriau , kas blogiau kiekvienam indvidualiai...
p.s. kadangi melnikas us didesne patirtim, negu destytoja, ir dar jis skirsto, vadinas gali tiketis ir jo konsultaciju. Pasiziurek pagal situaciaj, ar tai geriau butu oficialiaii, ar ne. (po kiekvieno pokalbio viska butinai uzsirasyk,nes pamirsi, ir rasykis net jei tau atrodo jog nesamone pasake, gal veliau kaip tik tai panaudosi

O tavo pradzia ir butu - literaturos paieskos ir darbo turinys - griauciai - apie ka kalbesi darbe
*
melnikas ne katedros vedejas? Jei normaliai kalba, paprasyk kad duotu darbu pavarty (bendram supratimui, kad zinotum jog nieko ten tokio superinio nebuna parasyta, ko nepadarytum ir tu). Bent man paskui buvo psichologiskai lengviau smile.gif + teko labai panasia tem darba pavartyt, kazkas kabinos, kazka supratau jog naudot nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 10 vasario 2010 - 15:00
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 10, 14:53)
darbo davode? cia apie ka?
Nea, tu pas ja turi eit su minimalias "namu darbais" atliktais - mazdaug ka 1.2 ir 4 rasiau. Ir pasiruost dviem atvejams - kad ji su tavim iskart gales apsikalbet (tempiesis su savim ka amzdaug pasirasius, kokias knygas vartei uzsirasius)  arba, kad ji tik paskirs laika kada pabandraut galesit.

turejau omeny vadove mirksiukas.gif

o tarkim parasai dali darbo tai ji tiesiog atsispausdinti kai nesiesi pas vadove? juk vistiek ne ranka rasysiu kazka g.gif
bandysiu jau rytoj nuvaziuot i biblioteka..tik dar nezinau ko ten ieskosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 02 10, 17:06)
turejau omeny vadove  mirksiukas.gif

o tarkim parasai dali darbo tai ji tiesiog atsispausdinti kai nesiesi pas vadove? juk vistiek ne ranka rasysiu kazka  g.gif
bandysiu jau rytoj nuvaziuot i biblioteka..tik dar nezinau ko ten ieskosiu  doh.gif


taip, spauzdini ka turi ir nesi. Pradziot tikria neisteng isbaigt vientiso teksto, tiks gabalai. Nes issivaizduok, kad puse tavo vientiso, per nakti kurto teksto , lengva ranka isbrauks. Jei sako kad kalbi i tema, pabandyk sutvarkyt, + plest/siaurint pagasl situacija ta gabaliuka.
Ieskosi to, kas iseina i tavo tema, ir i ka tavo tema ieina. + apie visu blokus, kur tau melnikas surase.
Ir susitaikyk su tuo, kad gali tekt i biblioteke ne viena karta eit.
vienas is pirmo vizito tikslu - kokie autoriai ta tema rase ir kiek medziagos turi. Jei duag kas rase - teks lygint ir ieskot tavo nuomone geriausio ( kalbu labai grubiai ir apstrakciai, tik tam, kad pagautum principa), jei praktiskai niekas - kodel? naujas dalykas? o gal anksciau kitaip tik vadinos? o gal jie tyrinejo/domejos kita linkme nei tu dabar turesi?
TIK ZYMEKIS TA, KA DAUGMAZ I TEMA RANDI, KAD KITA KARTA ZINOTUM KUR IESKOT, ARB APRIESINGAI, NEISEKOT. Taip isvengsi blaskymosi po tuos pacius saltinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 10 vasario 2010 - 15:16
O ieskoti medziagos apie marketinga ar apie ekologija? ar tiesiog bandyt rasti kazka panasaus apie "marketinga pletojant prekyba ek. produktais"
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 02 10, 17:29)
O ieskoti medziagos apie marketinga ar apie ekologija? ar tiesiog bandyt rasti kazka panasaus apie "marketinga pletojant prekyba ek. produktais"

visus 3 variantus. Is vieno saltinio "nupilt" tikrai neisesi. tik zinoma placiaja prasme apie marketinga ir ekologija nereiktu lb daug issiplest. pert paminet kokia vieta vienas kitame uzima vertetu.
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 10, 15:46)
visus 3 variantus.  Is vieno saltinio "nupilt" tikrai neisesi.  tik zinoma placiaja prasme apie marketinga ir ekologija nereiktu lb daug issiplest. pert paminet kokia vieta vienas kitame uzima vertetu.

Aciu tau labai uz patarimus!

Manau ir visiems jie pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 02 10, 18:35)
Aciu tau labai uz patarimus!

Manau ir visiems jie pravers  4u.gif



aga... su aciu neissisuksi... mirksiukas.gif lauksim rezultatu + atsiliepimu apie destytoja. Ka gali zinot, gal man paciai teks su ja susidurt... (antro bakalauro siekt bandau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 10, 16:45)
aga... su aciu neissisuksi...  mirksiukas.gif lauksim rezultatu + atsiliepimu apie destytoja. Ka gali zinot, gal man paciai teks su ja susidurt... (antro bakalauro siekt bandau  doh.gif )

tai as manau dar uzsuksiu ir uzsuksiu..visi neaiskumai prasides kai pradesiu rasyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 08, 16:19)
sie destytuvai :
lekt Vita Maryte  Janusauskiene - gamybos technologija ir organizavimas
lekt Vitalija Kecioryte - politologija
doc Vilmantas Girnius - zmoniu sauga ir ergonomika


Janusauskiene - moteriškaitė jauna, apie 33-35 metų, maloni, sukalbama, supratinga, nereksnė - geras pozityvas, kurį maloniai atsiminsit. Egze nusirašyt įmanoma, bet galima kelis kartus paskaičius ir savo jėgom išlaikyt smile.gif

Kecioryte - moterytė gerai išsilaikius, retoriką ir balso valdymo techniką įvaldžius smile.gif susišnekėt įmanoma, ji nepiktybiška, gali "netyčia" egzamimne padėt smile.gif dievinu tokio tipo dėstytojus - lyg tarp kitko kažką pasako, kad susivoktum, jog ats.neteisingas ir iš to pasakymo - pasikoreguoji smile.gif

o jau Girnius doh.gif saugok D, nuo tokių žmonių saugos sargų biggrin.gif
kalbant tiesiogiai su juo į akis nežiūri, kartais elgias kaip koks kaimo Jurgis, egze - kaip sargybinis šuo, neduokdie kur sukrusit ne į tą pusę - išvarys ir skolą užbacins. Laikykitės jo taisyklių - su darbais nevėluokit, o tai bus.


Papildyta:

Beje, apie dėstytuvus iš viso VGTU kalbama dar čia Vadybibinkėms - ieškot Cocorosie pasisakymus smile.gif

Papildyta:
turėjau omeny - VADYBININKĖMS, o ne vadybibininkėms lotuliukas.gif
Atsakyti
Vietoj Keciorytes pasirodo bus dazyta blondine , kuri gale paskaitos paklause ka mes studijuojam.... doh.gif auditorijoj buvo mirtina tyla ... taip ir nesupratom ar ji rimtai nezino pas ka atejo ar tik seip metosi... nes pagal pliurpima buvo galima suprastik tai, kad jai mes atitekom vos ne pries desimt minuciu.... doh.gif Blaskesi, pati sus savim kalbejo... nors dalyka gal ismano, neaisq dar... Tik akivaizdu, kad pliurpt megsta ...
Dwiola, aciu uz info wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 10 vasario 2010 - 22:19