Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE
JovkėS Paskelbta Vakar, 02:03
  O gal galit papasakot, kaip issirinkti gera, prinokusi avokada.
As kazkur girdejau kad turi barsketi kauliukas, bet vyras kai pirko rinkosi avokadus, tai ne vieno sake nebarskejo 
Gal cia ne apie ta vaisiu?



Avokadas turi būt minkštokas, arba visas arba prie kotuko.


Vieną receptuką ir aš žinau. Puikus užkandis prie vyno:

Avokadą supjaustyti griežinėliais, ant juodos duonos (labai skanu su grūdėta) užtepti sviestuko, uždėti avokado griežinėlius ir pabarstyti citrinpipiriais (naudoju Santa Maria).

4u.gif
Atsakyti
Avokadas-nuostabus maistas,jis dažnas manoje virtuvėje.
Perkant aš žiūriu,kd jis būtų nepažeistas nedėmėtas,ko dažnai galima pamatyti lt.
Vakar skaičiau internete,kad norint ,kad jis greičiau sunoktų reikia jį suvynioti į popierių,{niekada neesu to dariusi}jis man ir taip sunoksta.
Šiandiena išbandžiau naują receptą,kurį suradau internete,patiko
Jam sunaudojau:
vieną sunokusį avokadą,
tris skilteles česnako,
jūros druskos žiupsnelį,
baltųjų pipirų{malu tuo pat metu cielus malūnėliu}
vienas pokelis"DVARO " varškės.
Ccitrinos sulčių.
Šakute sumaigiau varškę,aplupau,iškaulėjau avokadą,pašlaksčiau citrinos sultimis,papipirinau,padruskinau,išmaišiau.
Gautą masę tepiau ant testery paskrudinto batono .
Šaltinis interneto platybės.
Papildyta:
[quote=regna,2010 01 20, 18:03]
P.s.
Česnaką išspaudžiau su spaustuku ir išmaišiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2010 01 03, 18:59)
as sublenderiuoju avokada, varske, itraiskau cesnako, pipiriuko druskytes ir tepu pusryciams ant rupios juodos duonos, vyras tai ant skrudintos bulkytes. mums labai skanu, bet tai yra ypatingai sveika 4u.gif

paprasta ar grudeta? receptuose radau grudeta,o pati buvau idejus paprasto,nu jau tokia sausa makalyne gavosi doh.gif norejosi kokio majonezo ar grietines idet,bet nerizikavau ir sis patiekalas man kazkaip nepavyko...
Atsakyti
Girdejau per kazkokia kulinarine laida, kad avokada reikia palaikyti miltuose, per para turi prinokt. Dar neisbandziau, jeigu kas meginsit, tai pasidalinkit rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2010 01 23, 10:14)
Girdejau per kazkokia kulinarine laida, kad avokada reikia palaikyti miltuose, per para turi prinokt. Dar neisbandziau, jeigu kas meginsit, tai pasidalinkit rezultatu.

Llaume 4u.gif -o kam nokinti su miltais? 4u.gif ,jeigu jis ir taip natūraliai sunoksta kambario temperatūroje
Nebent norima,kad greitai sunoktų.
Atsakyti
Man jau antra savaitė vienas avokadas nesunoksta... Ir visgi aš jį į foliją paslėpiau smile.gif Savaime nesunoko... Norisi greičiau man jo...
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 01 25, 17:18)
Llaume 4u.gif -o kam nokinti su miltais? 4u.gif ,jeigu jis ir taip natūraliai sunoksta kambario temperatūroje
Nebent norima,kad greitai sunoktų.

Kad Greiciau sunoktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 25, 17:20)
Man jau antra savaitė vienas avokadas nesunoksta... Ir visgi aš jį į foliją paslėpiau smile.gif Savaime nesunoko... Norisi greičiau man jo...

ar tik nepirktas maximoj su akcija?smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 01 26, 09:22)
ar tik nepirktas maximoj su akcija?smile.gif bigsmile.gif

Taip, bet ne vieną pirkome. Visi kiti prinoko, bet iš karto į foliją juos buvau suvyniojusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 01 20, 18:07)
Avokadas-nuostabus maistas,jis dažnas manoje virtuvėje.
Perkant aš žiūriu,kd jis būtų nepažeistas nedėmėtas,ko dažnai galima pamatyti lt.
Vakar skaičiau internete,kad norint ,kad jis greičiau sunoktų reikia jį suvynioti į popierių,{niekada neesu to dariusi}jis man ir taip sunoksta.
Šiandiena išbandžiau naują receptą,kurį suradau internete,patiko
Jam sunaudojau:
vieną sunokusį avokadą,
tris skilteles česnako,
jūros druskos žiupsnelį,
baltųjų pipirų{malu tuo pat metu cielus malūnėliu}
vienas pokelis"DVARO " varškės.
Ccitrinos sulčių.
Šakute sumaigiau varškę,aplupau,iškaulėjau avokadą,pašlaksčiau citrinos sultimis,papipirinau,padruskinau,išmaišiau.
Gautą masę tepiau ant testery paskrudinto batono .
Šaltinis interneto platybės.
P.s.
Česnaką išspaudžiau su spaustuku ir išmaišiau. blush2.gif

Sudomino receptas 4u.gif Sakykit kokią varškę naudojot? Paprastą ar kaip būna varškės kremai? Ir kaip susmulkinti avokadą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2010 01 27, 22:35)
Sudomino receptas  4u.gif  Sakykit kokią varškę naudojot? Paprastą ar kaip būna varškės kremai? Ir kaip susmulkinti avokadą?  blush2.gif

S!ma 4u.gif -naudojau paprastą varškę,avokadą sutrinu su paprasta virtuvine šakute.
Man patiko,pabandykite gal patiks.
Kai pastovi,uždengta maistine plevele dar skanesnis būna iužtepas.
Atsakyti
Galiu pasigirti, patiekaliuką jau išbandžiau 4u.gif Man labai skanu, sotu, ypatingai gerai pusryčiams biggrin.gif
Atsakyti