QUOTE
JovkėS Paskelbta Vakar, 02:03
O gal galit papasakot, kaip issirinkti gera, prinokusi avokada.
As kazkur girdejau kad turi barsketi kauliukas, bet vyras kai pirko rinkosi avokadus, tai ne vieno sake nebarskejo
Gal cia ne apie ta vaisiu?
O gal galit papasakot, kaip issirinkti gera, prinokusi avokada.
As kazkur girdejau kad turi barsketi kauliukas, bet vyras kai pirko rinkosi avokadus, tai ne vieno sake nebarskejo
Gal cia ne apie ta vaisiu?
Avokadas turi būt minkštokas, arba visas arba prie kotuko.
Vieną receptuką ir aš žinau. Puikus užkandis prie vyno:
Avokadą supjaustyti griežinėliais, ant juodos duonos (labai skanu su grūdėta) užtepti sviestuko, uždėti avokado griežinėlius ir pabarstyti citrinpipiriais (naudoju Santa Maria).