Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(Citrusinė @ 2010 01 04, 00:18)

Atsiprasau, kad ne i tema. Zinutciu skaiciu renkat g.gif . "Uz miegamojo duru" norit?

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 13, 09:25)
Aš su dukra labai mėgstame sumuštinius su avokadu  4u.gif Bet būtina, kad jie būtų labai gerai prinokę  bigsmile.gif

Batoną užtepame sviestu, tada ant viršaus Rama creme Bonjour. Mums skaniausias šitas user posted image
Ir ant viršaus uždėti griežinėliais pjaustytą avokadą  4u.gif Labai skanu  thumbup.gif

kai naudoju avokada, visikai netepu jokiu sviestu nei margarinu. Jis ir taip riebus.
Mano uosvis darydavo tokius sumustinius(ir mes juos labai megstam wub.gif ). Ant tamsios duonos uztepame avokado pabarstom druska. Ant virsaus plonai plaustyto cesnako. Ant jo plonai pjaustytu agurku ir viska uzdengti salotos lapu. Skanaus.
Atsakyti
Visai nesenai aš,atradau tokius sumuštinius su avokadu.
Duoną arba batoną paskrudinu testeryje,ant viršaus griežinėlis avokado{kuris pašlakstomas nedideliu kiekiu citrinos} ant viršaus anciuvio juostelę.
Man toks sumuštinis yra natūralaus skonio.
Netepu jokio sviesto,ant sktrudučio,nes pats avokadas yra riebus.
Skanatus 4u.gif g.gif
Atsakyti
O man skaniausios salotos su avokadu,tai supjaustau pomidorus,galima ir stambesniais gabaliukais,kubeliais fermentini suri,avokada kubiukais,melynaji svoguna plonais ziedeliais,pagal skoni aliejus,svieziai maltu pipiru,druskytes ir visada iberiu baziliko,viska ismaisau ir valgom su paskrudinta sumustiniu duona.Skanaus 4u.gif
Atsakyti
avokada niam niam thumbup.gif

turiu kelis avokadus,bet jie kieti.kaip prinokint ,kad butu minksti?
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 18, 16:27)

Aš susuku į foliją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 18, 14:28)
Aš susuku į foliją  ax.gif

aciu 4u.gif ir per kiek laiko minksti buna ir kur laikot?
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 18, 16:42)
aciu 4u.gif ir per kiek laiko minksti buna ir kur laikot?

Na tiksliai nepasakysiu per kelias dienas būna minkšti ax.gif Kažkaip neskaičiavau, bet tikrai greičiau 4u.gif Laikau ant stalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 18 sausio 2010 - 15:56
QUOTE(liusinda @ 2010 01 18, 16:27)
avokada niam niam  thumbup.gif

Liusinda 4u.gif -aš avokadus laikau su kitais vaisiais virtuvėje vazoje,ir po keleto dienų ie suminkštėja.
Man nesuprantama,kam vynioti juos į folijos plėvelę?
O,gal aš,ko nors nežinau?
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2010 01 03, 18:59)
as sublenderiuoju avokada, varske, itraiskau cesnako, pipiriuko druskytes ir tepu pusryciams ant rupios juodos duonos, vyras tai ant skrudintos bulkytes. mums labai skanu, bet tai yra ypatingai sveika 4u.gif

skaniai skamba, reiks isbandyti 4u.gif
kaip tik nokinu avokada ax.gif
Atsakyti
O gal galit papasakot, kaip issirinkti gera, prinokusi avokada.
As kazkur girdejau kad turi barsketi kauliukas, bet vyras kai pirko rinkosi avokadus, tai ne vieno sake nebarskejo 4u.gif
Gal cia ne apie ta vaisiu?
Atsakyti
rekomenduoju avokadu salotas:)
2avokadai,2pomidorai, snieginio krabo mesa, svogunas nedidelis ir uzmaisyti su vilniaus majonezu smile.gif Labai skanios ir gaivios salotos smile.gif

O neprinokusi avokada laikau as su kitais vaisiais ir sunoksta ax.gif
Atsakyti
Avokadą reiktų laikyti šalia banano, nes bananas nokdamas išskiria kažkokias dujas, kurios padeda greičiau sunokti kitiem vaisiam ir daržovėm. Kažkur skaičiau cool.gif
Atsakyti