O man labai skanu avokadas idarytas krevetemis. Prinokusi avokada pjaunu pusiau,isimu kaula.Nulukstentas krevetes sumaisau su smulkintais sv.krapais,majonezu,trupuciu prieskoniu(druska,pipirai).Tada krevetes dedu ant avokado,bet taip su kaupu,trupuciuka uzspaudziu citrinos sulciu ir valgau su sauksteliu.Na man asmeniskai,tai nerealus skonis.Tik gaila,kad dabar gyvenam ten, kur nera jokiu sansu nusipirkti sv.virtu kreveciu,nes tos uzsaldytos visiskai praranda tikraji skoni.
Dabar labai pradėjau mėgti sumuštinukus su avokadu ir pomidoru. užbarstai druskytės ir pipiriukų tai pasaka kaip skanu
paprastas, bet neprastas sumustinis:)
batona ar formine balta duona patepam sviestuku, griezinelis pomidoro, avokado, siek tiek druskos ir butinai citrinpipiriai -jie suteikia puiku skoni. galima ir ant skrudintos duonos.
batona ar formine balta duona patepam sviestuku, griezinelis pomidoro, avokado, siek tiek druskos ir butinai citrinpipiriai -jie suteikia puiku skoni. galima ir ant skrudintos duonos.
nesu didele megeja avokado, bet vis parduotuvej jo nugriebiu
pries pora dienu dariau salotas, is keliu salotu receptu pasidariau savo eksperimenta. Man labai patiko, o vyras sake, kad kiekviena diena galetu tokias valgyti
Taigi:
1 avokadas
1 obuolys
kepta vistienos krutinele
turputi salotos lapu
kukuruzu
poro
viska aplaisciau citrinos sultimis, idejau druskos, truputi cukraus, pipiru, daug krapu , nes juos megstu ir apliejau padazu , kuri pasidairiau is naturalaus jogurto ir saldaus cili padazo ( apie tris saukstus joguro ir tiek pat cili). Gal kam patiks
pries pora dienu dariau salotas, is keliu salotu receptu pasidariau savo eksperimenta. Man labai patiko, o vyras sake, kad kiekviena diena galetu tokias valgyti
Taigi:
1 avokadas
1 obuolys
kepta vistienos krutinele
turputi salotos lapu
kukuruzu
poro
viska aplaisciau citrinos sultimis, idejau druskos, truputi cukraus, pipiru, daug krapu , nes juos megstu ir apliejau padazu , kuri pasidairiau is naturalaus jogurto ir saldaus cili padazo ( apie tris saukstus joguro ir tiek pat cili). Gal kam patiks
QUOTE(feminell'a @ 2010 12 05, 21:19)
Dabar labai pradėjau mėgti sumuštinukus su avokadu ir pomidoru. užbarstai druskytės ir pipiriukų tai pasaka kaip skanu
o ant juodos ar baltos duonos?
merginos, o kokius citrinpipirius naudojat avokadui barstyti? Ar Santa Marijos citrinpipiriai žuviai tinka? Ten kažkokie su džiovintų daržovių gabaliukais, tai suabejojau.
Vakar bandžiau paprastą užtepėlę daryti - avokadas, citrinos sultys, česnakas, druska, pipiriukai ir šiek tiek majonezo, visai skanu, iki ryto pastovėjo, kažkaip dar skaniau pasidarė, toks lyg saldumas išryškėjo
Ir labai skanu buvo tepti ant to batono prancūziško su česnakiniu įdaru tiesa, prieš tai paskrudinau aš dar jį riekutėmis supjaustytą
Ir labai skanu buvo tepti ant to batono prancūziško su česnakiniu įdaru tiesa, prieš tai paskrudinau aš dar jį riekutėmis supjaustytą
Mano visa šeimyna pusryčiams valgo grikių košę su avokadu. Jėėėga, labai skanu ir gaivu. Tiesiog įsidedam į bliūdelius košės, šalia jos šaukštu pasmulkinam avokadą. Jei turim, viską užbarstom daigais.