Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 04, 03:23)
Niekada jo nemegau, nu bet dabar nepamainomas man jis, tiesiog viena skiltelem pjaunu ir valgau, labai sveika ir be galo maistingas produktas!



*Meta*- drinks_cheers.gif su Tavim,dėl avokado,aš,jį naudoju jau senai,jis man laabai patinka.

Galiu vagyti vieną.

Man skaniau su žaliu agurku,o,taip pat valgau su paprasta varške.

Prie jo dera pankolis,poras.


Tiesa,aš skaičiau interne,kad ruošiant žalios spalvos daržoves,reikia nemaišyti spalvų,nes vienos spalvos geriau isisavina organizmas.


Tarkime avokadas,pankolis,agurkas,žalia paprika,poras,irt.t.
Atsakyti
As dievinu avokada wub.gif Naudoju ne tik salotose, kemsu viena, o dar tepu ant sumustiniu vietoj sviesto ar margarino thumbup.gif pas manes saldytuve visada yra avokado 4u.gif
O siaip australai labai megsta crackers (tokie nesaldus kaip ir susainiai-cipsai) su ivairiais dips (padazais), mes neretai dedam ant ju avokada su pomidoru. Niam, pasaka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrove @ 2010 09 18, 12:27)
As dievinu avokada  wub.gif Naudoju ne tik salotose, kemsu viena, o dar tepu ant sumustiniu vietoj sviesto ar margarino  thumbup.gif pas manes saldytuve visada yra avokado  4u.gif
O siaip australai labai megsta crackers (tokie nesaldus kaip ir susainiai-cipsai) su ivairiais dips (padazais), mes neretai dedam ant ju avokada su pomidoru. Niam, pasaka  bigsmile.gif



Tikrove 4u.gif - drinks_cheers.gif su tavo išsakytomis mintimis.

Prašau ,jeigu gali pasidalink receptukais su avokadu

Iš anksto ačiūūū biggrin.gif
Atsakyti
Šiandiena,bandžiau avokadą suderinti su obuoliu ,gavosi visai neblogai.

Supjausčiau petražoles{žalias,šviežias}

Supjausčiau poro,obuolio,konservuoto česnako aitriosios paprikos,avokadas,įspaudžiau česnako.


Prieskoniai:

krapai,bazilikas,pipirai balti,mairūnas.

Viską sutryniau elektriniu trintuvu.


Valgiau su batono skrudučiu.


Kas nemėgsta trintos masės galima taip supjausčius valgyti.



Atsakyti
iš prinokusio avokado galima daryti vienokius patiekalus, iš kieto ir pjaustomo skiltelėmis- kitokius.
Man labiau patinka minkštas iš kurio darau trintą masę su majonezu arba grietine, svogūnu. Derinu su paukštiena arba krevetėmis.
Sudėtingiausia man nusipirkti prisirpusį, nes neatskiriu kur koksai ir kartais parsinešu pusžalius. blush2.gif
Atsakyti
Anksčiau pirkdavau sunokusius avokadus{po to atvejo kainusipirkau viduje su juoduliais}
perku tik kietus neprinokusius,ir kad juose nebūtų jokių juodų dėmelių.
Atsakyti
As darau toki avokado uztepa - padaza:

1 avokdas
2 virti kiausiniai
2-3 saukstai majonezo
druskos
cesnako
citrinos sulciu
petrazoliu
krapu
Viska sutrinu su benderiu iki vientisos mases. Mano seimynai ir sveciams labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 07 29, 00:40)
Sveikos,

Man labai patiko tokia avokado masė,kurią galima naudoti sumuštiniams,galima paprastai valgyti pusryčiams su duonyte.
Į elektrinį trintuvą sudedu,prinokusius  2 avokadus,pasmulkintus du agurkus{šviežius}
kuokštą petražolių,pora skiltelių česnako, liesos varškės{nes avokadas riebus},
įlašinu alyvuogių aliejaus,paskaninu jūros druska.
Gerai išsuku,gaunasi puri,žalsva masė.
Labai skanu,kas mėgsta  žalėsius.

Petražoles galima pakeisti krapais,arba pankolio šakelėmis.

Čia galimi įvairūs derinukai.


pridriau lekste su duonyte ir bulkyte pagal jusu receptuka, tik varskes neturejau, tai be varskes ax.gif gavosi tikrai skanu vistiek thumbup.gif dabar laukiu seimynos ivertinimo mirksiukas.gif

QUOTE(miskouoga @ 2010 11 02, 00:24)
As darau toki avokado uztepa - padaza:

1 avokdas
2 virti kiausiniai
2-3 saukstai majonezo
druskos
cesnako
citrinos sulciu
petrazoliu
krapu
Viska sutrinu su benderiu iki vientisos mases. Mano seimynai ir sveciams labai patinka.


mums patiko sis uztepukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 11 16, 00:23)
mums patiko sis uztepukas  thumbup.gif


cia ant duonos tepti?
Atsakyti
0,aš, iš avokado ruošiuos pasigaminti guacamolės{avokadas+svogūnas+pomidoras+aitrioji paprika+druskyte+pipiriukai}

Ir ruošiant avokadą nereikia dėt majonezo,nes mes užmušame pačio avokado skonį,bent aš,radau tai parasyta vienanme interneto puslapyje.

Ir dar ,jeigu kam ydomu parasysiu kad pacios geriausios avokadų rūšys yra "Hass" ir "Furete".


Pačių avokadų yra labai gražūs medžiai.
Atsakyti
Vakar gautame maximos laikraštuke išskaičiau, kad nuo šiandien akcija avokadams- 0,99Lt/vnt.
Lėksiu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 01 13, 16:02)
Žalias agurkas (as ta visa ilga supjaustau) siaudeliais, 2 avokadus, virtą vištos krutinele, pora kiausiniu, krapu ir majonezo. Viska sumaisom. Niam niam  4u.gif

Gaminsiu panašias salotas, valgiau svečiuose - pasaka wub.gif
Receptas:
Visus ingridientus sloksnuojam, geriausiai porcijomis. Pekino salotas suplešom, keptą vištieną supjaustom juostelėmis, supjaustom šv.agurką, pusę apelsino(kiekvieną skiltelę į 3 dalis), svogūno (geriau raudona, bet tiks ir paprastas ), avokadą kubeliais, kelias graik. riešutų puseles ant viršaus . Užpylui - 2 šaukštus majonezo sumaišyti su (neaštrių) garstyčių šaukšteliu ir pusės apelsino sultimis, druskos pagal skonį. Gaivios ir skanios salotos wub.gif
Atsakyti