QUOTE(regna @ 2009 11 25, 23:15)
regna, 25 Lap 2009 - 23:15, parašė:
regna, 25 Lap 2009 - 23:15, parašė:
Avokadų kremas
reikės:
pora nepernokusių avokadų,
pora žalių citrinų{tinka ir paprastos}
svogūnas,
druskos,rausvųjų ,juodųjų pipirų,
Paruoštas avokada,šaukštu išskobiameir,tuoj pat apšlakstome vienos citrinos sultimis,kad nepajuoduotų
Suberiame stambiai kapotus svogunius ,pagal skonį pasūdome
Viska sutriname plaktuvu.
Karts nuokarto įlašiname citrinos,bet reikia žiūreti,kad nenustelbtų svogūno ir pipirų aštrumo.
Tinka su skrebuęiais,tortilijomis
Laikome uždengtas maistine plėvele,šaldytuve,
Kad ilgiau išsilaikytų žalios ,įdėkite avokados kaulą,kaip tieksite išimkite.
Skanaus 
Avokadų kremas
reikės:
pora nepernokusių avokadų,
pora žalių citrinų{tinka ir paprastos}
svogūnas,
druskos,rausvųjų ,juodųjų pipirų,
Paruoštas avokada,šaukštu išskobiameir,tuoj pat apšlakstome vienos citrinos sultimis,kad nepajuoduotų
Suberiame stambiai kapotus svogunius ,pagal skonį pasūdome
Viska sutriname plaktuvu.
Karts nuokarto įlašiname citrinos,bet reikia žiūreti,kad nenustelbtų svogūno ir pipirų aštrumo.
Tinka su skrebuęiais,tortilijomis
Laikome uždengtas maistine plėvele,šaldytuve,
Kad ilgiau išsilaikytų žalios ,įdėkite avokados kaulą,kaip tieksite išimkite.
Skanaus
Cia kaip suprantu guacamoles receptukas

Labai labai megstu
O del kauliuko tai nezinojau

Butinai reiks isbandyt