QUOTE(justess22 @ 2008 06 03, 00:36)
Niu dabar visai kitas vaizdas
O pavadinimas, mano manymu, galėtų būti nebūtinai tik baltas. Gali būti ir su spalva, bet pvz. apkantuotas baltai, kaip ir nuotraukėlės...na, tikiuosi, kad supratai, ką norėjau pasakyt
Ketinu pavadinimą ir žodžius atspausdinti ant balto popieriaus ir klijuoti tokiom kaip juostelėm (žiūrėdama kitus SB darbelius mačiau, kad kiti taip daro ir man gražiai atrodo)
Tai vakare reiks pažiūrėt kaip atrodys
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 01:02)
O man vis tiek dar labai daug truksta siame darbe.Vien tik pavadinimo ir sirdeliu ant viensplviu popieriaus lapu, manau nepakanka perteikti siltos draugystes pradzia. Tu tik nesupyk, bet man tos vienodos trys sirdeles siek tiek vaikiskos ir banalokos. Bet tai cia tik mano nuomone.
Ir dar man kas labai kliuna. Jei si albuma ziuresite tik jus dviese, tai viskas liuks, bet jei rodysite draugams ir pan. tai as jusu vietoje nedeciau nuogo vyriskio nuotrauku i titulini - draugystes pradzios SB albumo lapa. Bet vel gi sakau, tai mano nuomone
Niu, kad kitokių nuotraukų neturiu būtent iš tos dienos
Bet reiks kažką pagalvot, kad pridengt tą plikumą
O dėl širdelių, tai jos realybėje kitaip truputėli atrodo... Jos ne iš popieriaus, o iš tokio įdomaus materialo... Niu bet kažką irgi reiks tada pamastyt gražiau...
O kokių dar detalių jūs dar dėtumėt vietoj manęs?
Labai primarginti nesinori, kad nesigautų makalynė
QUOTE(remini @ 2008 06 03, 08:36)
babyface, sveikinu su pirmuoju darbeliu
visų pradžia sunki, bet juk tam ir susirinkome, kad kartu išmoktume
Ačiū labai
Tik įdomu, koks gausis galutinis variantas