Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 08:13)
Jau susidomejau.Noreciau.

kad neterštume temos - parašiau až mirksiukas.gif jei kas dar norės, prašau rašyt až 4u.gif
Atsakyti
dideli darba atlikau si ryta: Supokavau jusu siuntinius. Gausis trys dideles dezes. Ypakuota taip:

-Visos Vilnietes kartu
-Kaunas, Siauliai, Klaipeda kartu
-lauramama viena

remini : nzn kas pigiau atseitu ar banko pervedimas ar paypal. Skambinau i savo Banka tai man sake kad tau/jum reikes moket uz pervedima (kiek tu man sakei), ir man paciai $40 dol. atsiimti tavo persiusta suma. Tai dvigubai isskaiciuoja--naglumas blink.gif doh.gif . Kaip pasversiu suma ir galutinai paskaiciuosiu tai paskambinsiu i Paypal ir paklausiu kiek % ims kadangi sis persiuntimas netgi 2x didesnis. Reikes mum rast pigesni varianta: bankas ar paypal'as? g.gif
Kada man i lova?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 birželio 2008 - 08:39
Hm... nieko nenutuokiu apie situos pervedimus, bet linkiu,kad viskas kazkaip gerai pavyktu. Man net atskira deze thumbup.gif . Labai jau noreciau atsikratyti skolos nastos.
O kas situos grozius mezge?Laaabai saunus!!! Ir tavo busena matyt jie atspinda, peleda tu musu
Atsakyti
Labas rytas visoms,
Scrap8, pailsėk bent kiek.
Aš apie tokius atsiskaitymus irgi nenusimanau, bet kaip ir lauramama noriu kuo greičiau atsiskaityt. O tada tai jau ramiai lauksiu siuntinio.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 09:38)
dideli darba atlikau si ryta: Supokavau jusu siuntinius. Gausis trys dideles dezes. Ypakuota taip:
-Visos Vilnietes kartu
-Kaunas, Siauliai, Klaipeda kartu
-lauramama vienatai kiek ji prisisakė?! g.gif  doh.gif

remini : nzn kas pigiau atseitu ar banko pervedimas ar paypal. Skambinau i savo Banka tai man sake kad tau/jum reikes moket uz pervedima (kiek tu man sakei), ir man paciai $40 dol. atsiimti tavo persiusta suma. Tai dvigubai isskaiciuoja--naglumas blink.gif  doh.gif . Kaip pasversiu suma ir galutinai paskaiciuosiu tai paskambinsiu i Paypal ir paklausiu kiek % ims kadangi sis persiuntimas netgi 2x didesnis. Reikes mum rast pigesni varianta: bankas ar paypal'as? g.gif

su tais piniginiais reikalais tai vis problemos doh.gif na aš šiandien į vieną banką važiuosiu, tai reiks užklaust jei nepamiršiu 4u.gif tada pasiskaičiuosim kokia bendra suma už pervedimą gaunasi ir spręsim per kur siųsti pinigėius ax.gif
lauramama gal parduotuvę atidarinėsi? lotuliukas.gif čia prisisakei ir iš manęs turto dar nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 03, 10:02)
su tais piniginiais reikalais tai vis problemos  doh.gif na aš šiandien į vieną banką važiuosiu, tai reiks užklaust jei nepamiršiu  4u.gif tada pasiskaičiuosim kokia bendra suma už pervedimą gaunasi ir spręsim per kur siųsti pinigėius  ax.gif
lauramama gal parduotuvę atidarinėsi?  lotuliukas.gif čia prisisakei ir iš manęs turto dar nori  lotuliukas.gif

Nu negi gaila smile.gif . As tuscia, o jus tai jau visos bent kazka turit is SB priemoniu. Jei rimtai,tai nusprendziau sau ir visoms pasidaryti svente.Uzsisakiau visus zurnalus. Skanuosiu doh.gif ir dalinsiuosi. Taip kad, prasau cia nesijuokti is manes nono.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 03, 00:36)
Niu dabar visai kitas vaizdas mirksiukas.gif O pavadinimas, mano manymu, galėtų būti nebūtinai tik baltas. Gali būti ir su spalva, bet pvz. apkantuotas baltai, kaip ir nuotraukėlės...na, tikiuosi, kad supratai, ką norėjau pasakyt 4u.gif

Ketinu pavadinimą ir žodžius atspausdinti ant balto popieriaus ir klijuoti tokiom kaip juostelėm (žiūrėdama kitus SB darbelius mačiau, kad kiti taip daro ir man gražiai atrodo) smile.gif Tai vakare reiks pažiūrėt kaip atrodys ax.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 01:02)
O man vis tiek dar labai daug truksta siame darbe.Vien tik pavadinimo ir sirdeliu ant viensplviu popieriaus lapu, manau nepakanka perteikti siltos draugystes pradzia. Tu tik nesupyk, bet man tos vienodos trys sirdeles siek tiek vaikiskos ir banalokos. Bet tai cia tik mano nuomone.
Ir dar man kas labai kliuna. Jei si albuma ziuresite tik jus dviese, tai viskas liuks, bet jei rodysite draugams ir pan. tai as jusu vietoje nedeciau nuogo vyriskio nuotrauku i titulini - draugystes pradzios SB albumo lapa. Bet vel gi sakau, tai mano nuomone  4u.gif

Niu, kad kitokių nuotraukų neturiu būtent iš tos dienos blush2.gif Bet reiks kažką pagalvot, kad pridengt tą plikumą biggrin.gif
O dėl širdelių, tai jos realybėje kitaip truputėli atrodo... Jos ne iš popieriaus, o iš tokio įdomaus materialo... Niu bet kažką irgi reiks tada pamastyt gražiau...
O kokių dar detalių jūs dar dėtumėt vietoj manęs? ax.gif Labai primarginti nesinori, kad nesigautų makalynė smile.gif
QUOTE(remini @ 2008 06 03, 08:36)
babyface, sveikinu su pirmuoju darbeliu  clap.gif visų pradžia sunki, bet juk tam ir susirinkome, kad kartu išmoktume  smartass.gif

Ačiū labai 4u.gif Tik įdomu, koks gausis galutinis variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 03 birželio 2008 - 09:14
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 10:06)
Nu negi gaila  smile.gif . As tuscia, o jus tai jau visos bent kazka turit is SB priemoniu. Jei rimtai,tai nusprendziau sau ir visoms pasidaryti svente.Uzsisakiau visus zurnalus. Skanuosiu  doh.gif  ir dalinsiuosi. Taip kad, prasau cia nesijuokti is manes  nono.gif

nieks gi nesijuokia mirksiukas.gif tik labai didelė abžora atrodai lotuliukas.gif (aš gerąja prasme 4u.gif )
žiūriu, vilniečių čia nemažai thumbup.gif ir visas supakavo į vieną dėžę... tai gal visos kartu dėžę atidarinėsim? ir bus mum šventė g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 11:06)
Jei rimtai,tai nusprendziau sau ir visoms pasidaryti svente.Uzsisakiau visus zurnalus. Skanuosiu  doh.gif  ir dalinsiuosi. Taip kad, prasau cia nesijuokti is manes  nono.gif

Kaip fainiai bigsmile.gif Aš tai irgi tik pradedančioji, tai man dar reik mokytis ir mokytis rolleyes.gif Tokios skanuotos knygutės tikrai pravers ne tik man, bet ir kitom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 03, 10:12)
nieks gi nesijuokia  mirksiukas.gif tik labai didelė abžora atrodai  lotuliukas.gif (aš gerąja prasme  4u.gif )
žiūriu, vilniečių čia nemažai  thumbup.gif ir visas supakavo į vieną dėžę... tai gal visos kartu dėžę atidarinėsim? ir bus mum šventė  g.gif  drinks_cheers.gif

Aš mielai sutikčiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 03, 10:15)
Aš mielai sutikčiau. drinks_cheers.gif

As irgi sutikciau ir dar Remini sprigta duociau,kad is manes juokiasi ir abzora pravardziuoja.Gerai, gerai, susitiksim mes kita savaite, tai issiaiskinsim box.gif tongue.gif
Papildyta:
Remini, nerandu as tu tavo paveiksliuku senose temose doh.gif , ale kadangi as abzora, tai man tiks kai susitiksim.Gal dar kuri turit ka nors nereikalingo abzoros apetitui patenkinti essen.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 10:06)
Nu negi gaila  smile.gif
negaila, bet kur tu viska desi lotuliukas.gif tikiuosi butas didelis mirksiukas.gif
Uzsisakiau visus zurnalus. Skanuosiu  ir dalinsiuosi. Taip kad, prasau cia nesijuokti is manes
as tai buvau susiziurejusi pora knygu, bet kad labai suvelavau, tai dabar lauksiu kol prikopijuosi smile.gif
QUOTE(babyface @ 2008 06 03, 10:11)
Niu, kad kitokių nuotraukų netruiu būtent iš tos dienos  blush2.gif Bet reiks kažką pagalvot, kad pridengt tą plikumą 
o as kaip tik nieko nedangstyciau, man tai net nekrito i akis, kol jus cia nepradejot apie ta plikuma diskutuoti, net dar karta ilindau pasizvalgyti (tikriausiai jau senatve kad tokius vaizdelius praziopsau hihihi.gif ) , atletiskos isvaizdos vaikinukas, taip kad vaizdas nesugadintas bus albume, ir akis i ka bus paganyti flirt.gif hihihi.gif

o as irgi nuotraukas issitraukus, bet kaskaip nesidelioja, jauciu reikia kompa isjungti, nes rankos taip r tiesiasi iki klaveturos, tada i favorites, o ten jau i SM doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 birželio 2008 - 09:27