QUOTE(babyface @ 2008 06 02, 21:55)
Šįvakar sėdžiu prie savo pirmojo SB darbelio, kurio pavadinimas "Draugystės pradžia"
Įkeliu nuorodą į nuotraukėlę
http://public.fotki....ng/img1589.html Žinoma ten dar niekas nesuklijuota, o tik sudėliota... Dar trūksta žodžių... Tik galvoju pavadinimą rašyt taip: žodelį "draugystė" rašyt viršutinės nuotraukos kairėj pusėj vertikaliai, o žodelį "pradžia" virš nuotraukytės
Gautųsi toks kaip ir nuotraukytės įrėminimas iš vienos pusės... Dar planuoju tuose tuščiuose plotuose parašyt gražius žodžius apie draugystę ar meilę
Patarkit, ką būtų galima pakeisti ir pakoreguoti?
Beje, apatiniame kairiajame kamputyje, kur yra tos trys širdutės, planuoju parašyt datą, kada mes pradėjome draugauti ir kada buvo darytos tos nuotraukos, t.y. ant vienos širdutės parašyt metus, ant kitos mėnesį, o ant apatinės dieną
Ar normaliai žiūrėtųsi ta data ant tų širdučių?
nu kadangi as siandien manijakiskai nuo kompo nenulipu tai pakomentuosiu, tik dar nera garantiju kad as busiu teisi
tai va pasiziurejau ir isdestymas man patiko, gal spalvos kiek ryskokas pasirinkai
, manau reiktu kaskur baltos panaudoti, nes siaip as pati stengiuosi parinkti popieriu pagal dominuojancias spalvas nuotraukose (cia mane sioje temoje protingi zmones paprotino), dar as gal po nuotraukomis deciau baltus kantelius, kaip siame darbelije padaryta
zinai kuo ilgiau ziuriu tuo man labiau tos parinktos spalvos kliuna
rasiai kad dar nepriklijuota, gal pabandyk dar ant balto popieriaus padelioti ir tada detales su ryskesnem spalvom, nu sunku patarti kai nezinau ka turi ir pati dar nezinau kaip reiktu padaryti