Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 18:00)
nu as tai siandien nuo kompo nenulipu  doh.gif , nieko naudingo nepadariau per sia diena blink.gif kosmaras kaskoks, kaskokia priklausomybe ligota  g.gif

Nu as irgi. Mano darbas prie kompo visa diena (braizau). Ir grizusi namo iskart sedu,tai MB net iki pamelynavimo mane bara, o ka as...nepakaltinama jau rolleyes.gif
Papildyta:
Nu mes tikros komentatores thumbup.gif Mokam komentuoti,ar ne? bent jau man labai idomu skaityti. Ka tik perskaiciau Miglotos komentarus.
Atsakyti
Pamirsau pasirodyti savo savaitgaliniu atradimu. Issivaizduokite, kad savo "kaime" pas tevus, radau tokiu dalyku pirkti:
user posted image

Del kokybes tai nezinau,nes neturiu sukuo palyginti, tinka plonam popieriui ir yra miniatiuriniai. Bet svarbiausia - jie po 5lt thumbup.gif
Atsakyti
Šįvakar sėdžiu prie savo pirmojo SB darbelio, kurio pavadinimas "Draugystės pradžia" ax.gif Įkeliu nuorodą į nuotraukėlę http://public.fotki....ng/img1589.html Žinoma ten dar niekas nesuklijuota, o tik sudėliota... Dar trūksta žodžių... Tik galvoju pavadinimą rašyt taip: žodelį "draugystė" rašyt viršutinės nuotraukos kairėj pusėj vertikaliai, o žodelį "pradžia" virš nuotraukytės smile.gif Gautųsi toks kaip ir nuotraukytės įrėminimas iš vienos pusės... Dar planuoju tuose tuščiuose plotuose parašyt gražius žodžius apie draugystę ar meilę rolleyes.gif Patarkit, ką būtų galima pakeisti ir pakoreguoti? 4u.gif
Beje, apatiniame kairiajame kamputyje, kur yra tos trys širdutės, planuoju parašyt datą, kada mes pradėjome draugauti ir kada buvo darytos tos nuotraukos, t.y. ant vienos širdutės parašyt metus, ant kitos mėnesį, o ant apatinės dieną smile.gif Ar normaliai žiūrėtųsi ta data ant tų širdučių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 02 birželio 2008 - 20:57
QUOTE(babyface @ 2008 06 02, 21:55)
Šįvakar sėdžiu prie savo pirmojo SB darbelio, kurio pavadinimas "Draugystės pradžia"  ax.gif Įkeliu nuorodą į nuotraukėlę http://public.fotki....ng/img1589.html  Žinoma ten dar niekas nesuklijuota, o tik sudėliota... Dar trūksta žodžių... Tik galvoju pavadinimą rašyt taip: žodelį "draugystė" rašyt viršutinės nuotraukos kairėj pusėj vertikaliai, o žodelį "pradžia" virš nuotraukytės smile.gif Gautųsi toks kaip ir nuotraukytės įrėminimas iš vienos pusės... Dar planuoju tuose tuščiuose plotuose parašyt gražius žodžius apie draugystę ar meilę  rolleyes.gif Patarkit, ką būtų galima pakeisti ir pakoreguoti?  4u.gif
Beje, apatiniame kairiajame kamputyje, kur yra tos trys širdutės, planuoju parašyt datą, kada mes pradėjome draugauti ir kada buvo darytos tos nuotraukos, t.y. ant vienos širdutės parašyt metus, ant kitos mėnesį, o ant apatinės dieną  smile.gif Ar normaliai žiūrėtųsi ta data ant tų širdučių?  ax.gif

nu kadangi as siandien manijakiskai nuo kompo nenulipu tai pakomentuosiu, tik dar nera garantiju kad as busiu teisi blush2.gif tai va pasiziurejau ir isdestymas man patiko, gal spalvos kiek ryskokas pasirinkai g.gif , manau reiktu kaskur baltos panaudoti, nes siaip as pati stengiuosi parinkti popieriu pagal dominuojancias spalvas nuotraukose (cia mane sioje temoje protingi zmones paprotino), dar as gal po nuotraukomis deciau baltus kantelius, kaip siame darbelije padaryta
user posted image
zinai kuo ilgiau ziuriu tuo man labiau tos parinktos spalvos kliuna mastau.gif rasiai kad dar nepriklijuota, gal pabandyk dar ant balto popieriaus padelioti ir tada detales su ryskesnem spalvom, nu sunku patarti kai nezinau ka turi ir pati dar nezinau kaip reiktu padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 23:21)
manau reiktu kaskur baltos panaudoti, nes siaip as pati stengiuosi parinkti popieriu pagal dominuojancias spalvas nuotraukose (cia mane sioje temoje protingi zmones paprotino), 

Va, man irgi kažkaip vis norisi tos baltos spalvos, bet vien ant balto lapo man negražiai žiūrisi... Niu bandysiu kažką komponuoti pridėdama kitokių detalių ax.gif Ačiū labai už komentarą 4u.gif Kai kąnors vėl sudėliosiu - paprašysiu vėl pagalbos 4u.gif Nes tai mano pirmasis SB ir nelabai dar gaudausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 02, 22:33)
Va, man irgi kažkaip vis norisi tos baltos spalvos, bet vien ant balto lapo man negražiai žiūrisi... Niu bandysiu kažką komponuoti pridėdama kitokių detalių  ax.gif Ačiū labai už komentarą  4u.gif Kai kąnors vėl sudėliosiu - paprašysiu vėl pagalbos  4u.gif Nes tai mano pirmasis SB ir nelabai dar gaudausi  blush2.gif

man irgi pirmiausiai spalvos kliūna... jei rinktis pagal foto spalvas pagrindą, tai tikrai nedėčiau geltonos spalvos schmoll.gif Gal greičiau nesaldžiai rausva (tokį kiek pamurzintą rausvą) kaip čia:
user posted image
(tik balto daugiau palikčiau fone ar užrašams ir nedėčiau to rusvo g.gif )

arba tokį spalvinį variantą:
user posted image

Ir gera idėja nuotraukėlėms rėmelius padaryt mirksiukas.gif
Na, čia šiaip pamąstymai blush2.gif Aš gi pati tai dar nei vieno SB darbuko nepadarius doh.gif

Atsakyti
Niu va, pergalvojau dabar išdėstymą ir spalvas pagal jūsų pasiūlymus http://public.fotki....ng/img1592.html Dabar jau geriau žiūrisi, ane? ax.gif O kaip dabar dėl užrašų? Jie šiuo atveju gražiausiai būtų balti, ar taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 02, 23:18)
Niu va, pergalvojau dabar išdėstymą ir spalvas pagal jūsų pasiūlymus http://public.fotki....ng/img1592.html  Dabar jau geriau žiūrisi, ane?  ax.gif O kaip dabar dėl užrašų? Jie šiuo atveju gražiausiai būtų balti, ar taip?  4u.gif

Niu dabar visai kitas vaizdas mirksiukas.gif O pavadinimas, mano manymu, galėtų būti nebūtinai tik baltas. Gali būti ir su spalva, bet pvz. apkantuotas baltai, kaip ir nuotraukėlės...na, tikiuosi, kad supratai, ką norėjau pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 02, 23:36)
Niu dabar visai kitas vaizdas mirksiukas.gif O pavadinimas, mano manymu, galėtų būti nebūtinai tik baltas. Gali būti ir su spalva, bet pvz. apkantuotas baltai, kaip ir nuotraukėlės...na, tikiuosi, kad supratai, ką norėjau pasakyt 4u.gif

O man vis tiek dar labai daug truksta siame darbe.Vien tik pavadinimo ir sirdeliu ant viensplviu popieriaus lapu, manau nepakanka perteikti siltos draugystes pradzia. Tu tik nesupyk, bet man tos vienodos trys sirdeles siek tiek vaikiskos ir banalokos. Bet tai cia tik mano nuomone.
Ir dar man kas labai kliuna. Jei si albuma ziuresite tik jus dviese, tai viskas liuks, bet jei rodysite draugams ir pan. tai as jusu vietoje nedeciau nuogo vyriskio nuotrauku i titulini - draugystes pradzios SB albumo lapa. Bet vel gi sakau, tai mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
karsta.gif Plepėjimo sprinterės... karsta.gif Pabandyk tik jus pasivyti... Na ir plepate... lotuliukas.gif thumbup.gif Kol perskaičiau, pavargau ir jau tingi rašyt kažką nuo savęs. lotuliukas.gif

P.S.
----- Tamsta Ministre Pirmininke, gerai, dėkite tą Evanenscence popieruką į mano siuntinį. Ačiū.
Atsakyti
ale pleputės kokios clap_1.gif tik spėk skaityt viską doh.gif
babyface, sveikinu su pirmuoju darbeliu clap.gif visų pradžia sunki, bet juk tam ir susirinkome, kad kartu išmoktume smartass.gif
tiesa, kažkas minėjo, kad reikėtų sb popieriaus, tai galėčiau pasidalinti 4u.gif vistiek tiek daug man vienai nereikia ax.gif o visų spalvų juk po 2 lapus, tai kitą galėčiau perleisti, jei kas susidomėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 03, 07:36)
ale pleputės kokios clap_1.gif tik spėk skaityt viską  doh.gif
babyface, sveikinu su pirmuoju darbeliu  clap.gif visų pradžia sunki, bet juk tam ir susirinkome, kad kartu išmoktume  smartass.gif
tiesa, kažkas minėjo, kad reikėtų sb popieriaus, tai galėčiau pasidalinti  4u.gif vistiek tiek daug man vienai nereikia  ax.gif o visų spalvų juk po 2 lapus, tai kitą galėčiau perleisti, jei kas susidomėtų  mirksiukas.gif

Jau susidomejau.Noreciau.
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 08:10)
Jau susidomejau.Noreciau.

Ir zinau, kad reikia Vasara gimusiai, tai as turiu omeny ir kai turesiu savo visus popierius, kuriu bus po 2/3, pasidalinsiu r as.
Atsakyti