Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 15:09)
siuvimo reikmenu parduotuvese turetum rasti, sis daigciukas lekalu kopijavimui skirtas, nuo neatmenamu laiku egzistuoja

Nu niekad nemaciau.Reiks pasidometi.Siaip, manau geras dalykas butu SB
Atsakyti
Nuostabu, kad paraset komentarus!!! thumbup.gif Reiks siandien nusiusti scrapukei8 balsus. Pirma vieta as zinau, kam duosiu jau nuo pat pradziu, bet vat tolesnis balu paskirstymas doh.gif Kai pamaciau visu darbelius, taip pat supratau, kad maniskis per svelnus... Lauramama, lux kritika thumbup.gif

As jau sedziu prie nauju nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 02, 15:41)
Nuostabu, kad paraset komentarus!!! thumbup.gif Reiks siandien nusiusti scrapukei8 balsus. Pirma vieta as zinau, kam duosiu jau nuo pat pradziu, bet vat tolesnis balu paskirstymas  doh.gif  Kai pamaciau visu darbelius, taip pat supratau, kad maniskis per svelnus... Lauramama, lux kritika thumbup.gif
As jau sedziu prie nauju nuotrauku 4u.gif

Tai gerai, kad antrai merginai mano komentarai neuzgavo sirdies.

As mintyse pastoviai delioju variantus su nuotraukom ir jau pora darbeliu sumasciusi, tik va laukiu is Scrap siuntinuko ir tada desiu meistrauti thumbup.gif
Atsakyti
Man iškilo toks klausimukas, o su kokiais klijais jūs priklijuojat pvz. sagutes ar kitokius daiktelius prie popieriaus? g.gif Juk paprasti pieštukiniai klijai, ar lipalo tipo klijai tai nelaikys sagučių... g.gif O gal tiktų super glue? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 02, 15:41)
Nuostabu, kad paraset komentarus!!! thumbup.gif Reiks siandien nusiusti scrapukei8 balsus. Pirma vieta as zinau, kam duosiu jau nuo pat pradziu, bet vat tolesnis balu paskirstymas  doh.gif  Kai pamaciau visu darbelius, taip pat supratau, kad maniskis per svelnus... Lauramama, lux kritika thumbup.gif
turiu pasakyti panasia tema (apie sugadintas nuotraukas) ir as turejau mintyse, po to kaip sugadinau dukriuko sventes darzelija nuotraukas, buvau tokia nusiminus, kad pridariau kruva blogu nuotrauku, o dar blogiau kad nezinojau ka ne taip dariau doh.gif o ji taip graziai deklamavo, o ir svente buvo skirta mamyciu dienai verysad.gif vienu zodziu vos nesusidubliavom blush2.gif
As jau sedziu prie nauju nuotrauku

o as tai dar neturiu jokiu minciu, najam SB, dar kaskaip reiktu paskutini pabaigti, nes rasiklius tai tik auksinius ir sidabrinius gavau, tai reiks gal Scrap8 patarimu pasinaudoti ax.gif
As mintyse pastoviai delioju variantus su nuotraukom ir jau pora darbeliu sumasciusi, tik va laukiu is Scrap siuntinuko ir tada desiu meistrauti
reiks ilgai laukti, siuntinukas keliaus laivu, tai koks 1-1.5 men garantuotai uztruks mirksiukas.gif tikiuosi nelabai nuliudinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 02, 18:19)
Tai gerai, kad antrai merginai mano komentarai neuzgavo sirdies.

As mintyse pastoviai delioju variantus su nuotraukom ir jau pora darbeliu sumasciusi, tik va laukiu is Scrap siuntinuko ir tada desiu meistrauti  thumbup.gif

Nea... Neysizeidziau... Truputy net pralinksminai... Zmones mato skirtingai ta paty dalyka. Man tos nuotraukos baisios!!! Ta virsutine, kur pleskinau su blicu, vaikas kaip ufonautas lotuliukas.gif . MB isvis sukaliojo, kuriu velniu as saugau tokia baisia foto! O va atsiranda zmogus, kuriam jos visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 02, 16:03)
Man iškilo toks klausimukas, o su kokiais klijais jūs priklijuojat pvz. sagutes ar kitokius daiktelius prie popieriaus?  g.gif Juk paprasti pieštukiniai klijai, ar lipalo tipo klijai tai nelaikys sagučių...  g.gif O gal tiktų super glue?  ax.gif
as tai su dviguba lipnia juosta, arba prisiunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 17:05)
as tai su dviguba lipnia juosta, arba prisiunu  mirksiukas.gif

O, gerą įdėja pametėjai bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Beje, o kaip jūs darot su medžiaginėm juostelėm, kurios būna permatomos, t.y. su klijais jų nelabai eitų priklijuoti, nes matytųsi viskas... Kaip šiuo atveju geriausiai pasielgti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 02, 16:16)
O, gerą įdėja pametėjai  bigsmile.gif Ačiū  4u.gif
Beje, o kaip jūs darot su medžiaginėm juostelėm, kurios būna permatomos, t.y. su klijais jų nelabai eitų priklijuoti, nes matytųsi viskas... Kaip šiuo atveju geriausiai pasielgti?  ax.gif

Tai gal kaip nors eitu itempti ja (jei per visa psl eina) ir kitoj darbelio pusej priklijuoti galiukus uzlenkus.Bet cia tik "garsiai" mastau.O sagutes as klijuoju su tokiais klijais - taskeliais (yra senukuose pirkti).
Papildyta:
reiks ilgai laukti, siuntinukas keliaus laivu, tai koks 1-1.5 men garantuotai uztruks mirksiukas.gif tikiuosi nelabai nuliudinau unsure.gif
[/quote]
Nenuliudinai. As gi dar ir is kitur esu prisisakiusi,tai irgi laukiu.Saskaitas tik vos speju i visas puses persiuntineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 02, 16:16)
Beje, o kaip jūs darot su medžiaginėm juostelėm, kurios būna permatomos, t.y. su klijais jų nelabai eitų priklijuoti, nes matytųsi viskas... Kaip šiuo atveju geriausiai pasielgti?  ax.gif
as stengiuosi darbuose priklijuoti blogoje puseje, na kad eitu per visa reikiama detale ir tada blogoje puseja jau su kuo turiu, o siaip tai esu bandziusi irgi su ta pacia dviguba lipnia juosta, tai tie klijai per plona juostele persigeria ir darbelis gaunasi lipnus doh.gif
sagutes as klijuoju su tokiais klijais - taskeliais
, o kaip jie atrodo, gal vel esu macius tik niekad demesio neatkreipiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 16:27)
as stengiuosi darbuose priklijuoti blogoje puseje, na kad eitu per visa reikiama detale ir tada blogoje puseja jau su kuo turiu, o siaip tai esu bandziusi irgi su ta pacia dviguba lipnia juosta, tai tie klijai per plona juostele persigeria ir darbelis gaunasi lipnus  doh.gif, o kaip jie atrodo, gal vel esu macius tik niekad demesio neatkreipiau  blink.gif

Pakuote ismeciau. Man patogiau buvo juos susiplesyti kvadratukais, kad iskart galeciau naudoti. Artimiausiu metu ju nusipirksiu ir tada nufotkinsiu. Senukuose (Banginyje) yra prie kanceliariniu prekiu tokiam raudonam pakelyje. Brangus, bet ko nepadarysi del staiga uzpuolusio pamisimo del SB doh.gif
Su tokiais klijais-taskeliais zurnaluose reklaminius kremu meginukus klijuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as tai siandien nuo kompo nenulipu doh.gif , nieko naudingo nepadariau per sia diena blink.gif kosmaras kaskoks, kaskokia priklausomybe ligota g.gif
Atsakyti