Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 02, 11:21)
aha o as rasiau rasiau,paspaudziau submit comment, o ziuriu ne mano komentaras  blink.gif , tai kol rasiau pasirodo ir pati rasiai, o as neten paziurejau  doh.gif dabar jau ir tavo paskaiciau, man patiko tavo komentarai thumbup.gif , sakyciau visai taiklus mirksiukas.gif

Zinai, as labai bijojau isvis juos rasyti,neseniai prisijungiau prie jusu,tai bijau kokia issisokele pasirodyt. Bukim biedni, bet teisingi, reikia rasyti teisybe. Mazai jus visas pazystu (bendravimo virtualioj realybej prasme), todel kaip dejau, tai dejau rasyt. Rasiau net nebandydama spelioti, kurios darba komentuoju, nes man jokio skirtumo, nesu kol kas paskirsciusi savo simpatiju forumo bendravime. Linutukes, tik aisku, kaip ant delno darbelis viska isduoda.
O kada balsavimo pabaiga?
Atsakyti
Aš manau, jog komentarai teisingi. Kadangi nežianau pagrindinių sb taisyklių, reikalavimų ir pan. buvo netgi kažkaip nepatogu šalia jūsų visų dalyvauti konkurse. Atsižvelgus į jūsų patarimus matau kokias klaidas padariau. Stengsiuosi jų nekartoti.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 02, 11:29)
Aš manau, jog komentarai teisingi. Kadangi nežianau pagrindinių sb taisyklių, reikalavimų ir pan. buvo netgi kažkaip nepatogu šalia jūsų visų dalyvauti konkurse. Atsižvelgus į jūsų patarimus matau kokias klaidas padariau. Stengsiuosi jų nekartoti.

Man tai maloniausia,kai savokomentaruose jus atrandate, tai, apie ka as pati net nesusimasciau, darbas igauna nauju prasmiu. Jega thumbup.gif
Atsakyti
nu jo mano tai sunku buvo sumaisyti ax.gif , o siap tai as nelabai dar susigaudziau kuris darbelies kieno, tik 1 buvo jau toks aiskus kad klausimu nekilo kieno lotuliukas.gif (cia as apie save)
nezinau kaip kitiems, bet ir man buvo nelabai drasu, dar nelabai pasitikiu savo kaip SB darytojos jiegomis ir sugebejimais, o cia dar ir konkursas, noras dalyvauti tai is karto atsirado, bet pats darbelio padarymas tai sukele daug emociju, tikiuosi kas laimes neparinks naujos konkurso temos labai rimtos
Atsakyti
Kad ir kokia ta nauja tema bebūtų, manau, su nauju užsidegimu pulsim naujus darbelius daryti. smile.gif
Atsakyti
ikelsiu truputi kaimisku vaizdeliu biggrin.gif
atsimenu kaskada Scrap8 apgailestavo kad nepagavo i kadra bitutes, tai as jai paskolinsiu bitute, na jai vienos bitutes negana galiu ir visa spieciu kabanti medzio sakoje lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
o cia su uogautojom pasivaisinkit pirmomis uogytemis, nes man tai neliko
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 birželio 2008 - 12:01
Nu bet jau vyresnioji - tai "copy paste" tu, Linut lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar yra is principo toks daikciukas, su kuriuo perrezus popieriu atsirastu vienodais tarpais skylutes, kurias veliau galeciau susiuvineti? Nu kad nereiktu man badyti vienodais tarpais ir tada tik su siulu siuti.
Papildyta:
O gal as cia per daug gerai noriu g.gif
Atsakyti
nu jūs ir prikalbėjot...žiūriu, jau nauja tema net gerokai puslapių prikaupusi lotuliukas.gif blink.gif Dar nespėjau dorai apžiūrėti konkursinių darbelių, bet užmečiau akį...labai man patiko tai, ką pamačiau...tikrai nemaniau, kad toks stiprus konkursiukas bus ax.gif Teks gerokai pasukt galvelę, kaip prabalsuoti doh.gif

Visos jūs tikrai šaunuolės thumbup.gif Na, aš šį kartą "supasavau", nes ir kitų darbelių netrūksta...o reik gi atidirbti pinigėlius, išleistus scrap8 turgelyje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 02, 14:26)
Norejau paklausti, ar yra is principo toks daikciukas, su kuriuo perrezus popieriu atsirastu vienodais tarpais skylutes, kurias veliau galeciau susiuvineti? Nu kad nereiktu man badyti vienodais tarpais ir tada tik su siulu siuti.Papildyta:O gal as cia per daug gerai noriu  g.gif
nu gi rasiau rasiau , su vaiku pagalba rasau per nauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nufotkinau cia toki daigciuka, su juo galetum pasizymeti kad tarpeliai vienodi butu, bet kad dar ir prabadytu skylutes tai tokiu daigciuku nezinau g.gif , nors jai popieriu padejus ant kokio audinio, tai sis padarytu skylutes, tik nelabai dailias
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 02, 13:21)
Nu bet jau vyresnioji - tai "copy paste" tu, Linut  lotuliukas.gif
aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 02, 14:45)
nu jūs ir prikalbėjot...žiūriu, jau nauja tema net gerokai puslapių prikaupusi lotuliukas.gif  blink.gif Dar nespėjau dorai apžiūrėti konkursinių darbelių, bet užmečiau akį...labai man patiko tai, ką pamačiau...tikrai nemaniau, kad toks stiprus konkursiukas bus ax.gif Teks gerokai pasukt galvelę, kaip prabalsuoti doh.gif

Visos jūs tikrai šaunuolės thumbup.gif Na, aš šį kartą "supasavau", nes ir kitų darbelių netrūksta...o reik gi atidirbti pinigėlius, išleistus scrap8 turgelyje doh.gif  lotuliukas.gif

Cia as siandien is proto einu,nes darbe siltnamis, tai as ir prisikalbejau beveik su savim, nes dirbti tai be sansu.Kondicionierius neveikia,tai karsta.gif
Papildyta:
[quote=LINUTUKĖ,2008 06 02, 15:00]
nu gi rasiau rasiau , su vaiku pagalba rasau per nauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nufotkinau cia toki daigciuka, su juo galetum pasizymeti kad tarpeliai vienodi butu, bet kad dar ir prabadytu skylutes tai tokiu daigciuku nezinau g.gif , nors jai popieriu padejus ant kokio audinio, tai sis padarytu skylutes, tik nelabai dailias

Nu zinai,as cia del tu skyluciu tai ir prisifantazuoti galejau, nes nu ka as zinau, kokiu stebuklu SB rinka pilna.Kai pradejau gilintis,tai vos stogas nenuvaziavo kiek visko yra thumbup.gif .Tai galvoju gal ir toks palengvinimo kelias yra...
O is kur toki konservu atidarytuva lotuliukas.gif gauti?
Atsakyti
O is kur toki konservu atidarytuva  gauti?
siuvimo reikmenu parduotuvese turetum rasti, sis daigciukas lekalu kopijavimui skirtas, nuo neatmenamu laiku egzistuoja
Atsakyti