Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 20:39)
Lauramama: del rasalu, paziurek bloge mano, gi ten aprasyta apie rasalus ir sendinimo technika (tam yra atskiros kategorijos sia tema). Jei ko neparasiau pasakyk koki klausimai kyla?

Nu nesuprantu as kas ta embossing pudra bash.gif
Atsakyti
Na štai jau pinigėlius remini pervedžiau.
Beja Laurama sveikinu su I vieta thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 11, 21:28)
Lauksiu dalybu:) drinks_cheers.gif
Papildyta:
turiu toki klausimeli..merginos, jus ant kokio formato darote savo darbelius?12''x12'', ar ant standartinio A4?ar 8''x8''?

Ziurint i koki albuma tu uos desi
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 21:29)
Na štai jau pinigėlius remini pervedžiau.
Beja Laurama sveikinu su I vieta thumb_yello.gif

aciu blush2.gif. kazkaip kai kuriu dalyviu net iki siol nezinau darbu (ka kuri atliko) nebent koki rebusiuka reiktu susidaryti, tai atsekciau lens.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 11, 20:30)
Ziurint i koki albuma tu uos desi

pakolkas as albumo neturiu, del to ir klausiu kaip jus dauguma darote, taip ir as turbut darysiu:)..o koks formatas geriausias?kur jus klijuojat ar i albumus, ar kai susni turesite, nesit susegti?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 11, 21:29)
Nu nesuprantu as kas ta embossing pudra  bash.gif

Tai tokie milteliai, juos reikia 'prikepinti' su tokiu 'Heat Gun' (karšto oro pūtiklis)
Prikepę lieka iškilūs arba net ir keičia spalvas , tampa blizgūs ir t.t. jų daugybė rūšių yra
O kad priliptų reikiamose vietose yra spec. rašikliai arba galima antspauduot su pigmentiniais rašalais arba su spec. rašalu tam reikalui skirtu, tada užpilt tų miltukų, ir perteklių nubarsyt atgal į buteliuką. Kur buvo paštampuota/papaišyta- lieka tie miltukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 11 birželio 2008 - 20:36
QUOTE(lauramama @ 2008 06 11, 23:56)
nu labai idomu, o as tvarkausi savo visas rankdarbiu priemones, kaip gerai,kad MB visas futbolo cempionate dabar  rolleyes.gif

hihihi.gif Ach tie vyrai... As vakar pagaliau gavau atostoginius, tai iskarto ylindau y kelias parduotuves ir truputy palengvinau saskaita lotuliukas.gif Truputy net sazine prabilus buvo, kol mb neprisipazino, kiek praeita savaite zvejybos reikmenu parduotuvej pinigeliu paliko hihihi.gif Mano sazine dabar rami lotuliukas.gif

Miglota matau ylindus... Rugpjucio 30-31d Osle organizuojamas scrapininkiu traff 4u.gif Uz viena diena reikia moketi 100NOK, o jei abi dienas - 150NOK. Kiek uzmaciau, bus kas ir siaurines dalies atskris blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 11, 21:33)
pakolkas as albumo neturiu, del to ir klausiu kaip jus dauguma darote, taip ir as turbut darysiu:)..o koks formatas geriausias?kur jus klijuojat ar i albumus, ar kai susni turesite, nesit susegti?

As kadangi dar savom nuotraukom nescrebukinu, tai dar niekur nededu nieko schmoll.gif
Bet jau laukiu Scrapukes siuntinio su albumu 12x12
Numatyk koki albuma gali isigyti ir daryk tokio formato. As tai netgi manau kad pirmiau meginsiu i 8x8 albumuka pretenduoti su darbais.
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 06 11, 21:35)
hihihi.gif Ach tie vyrai... As vakar pagaliau gavau atostoginius, tai iskarto ylindau y kelias parduotuves ir truputy palengvinau saskaita lotuliukas.gif Truputy net sazine prabilus buvo, kol mb neprisipazino, kiek praeita savaite zvejybos reikmenu parduotuvej pinigeliu paliko hihihi.gif Mano sazine dabar rami lotuliukas.gif

Bliamba geras... Mano situacija tokia pati, tik as ne is atostoginiu, o is algos, bet mano MB pasineses ant zvejybos ir ant reikmenu.Beje, as ten sau irgi kai ka gero radau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 06 11, 21:34)
Tai tokie milteliai, juos reikia 'prikepinti' su tokiu 'Heat Gun' (karšto oro pūtiklis)
Prikepę lieka iškilūs arba net ir keičia spalvas , tampa blizgūs ir t.t. jų daugybė rūšių yra
O kad priliptų reikiamose vietose yra spec. rašikliai arba galima antspauduot su pigmentiniais rašalais arba su spec. rašalu tam reikalui skirtu, tada užpilt tų miltukų, ir perteklių nubarsyt atgal į buteliuką. Kur buvo paštampuota/papaišyta- lieka tie miltukai.

Cia man dar toli "plaukti" reiskia iki tokiu reikalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 11, 23:58)
turiu toki klausimeli..merginos, jus ant kokio formato darote savo darbelius?12''x12'', ar ant standartinio A4?ar 8''x8''?

As darau 12x12. Kaip pradedanciajai, man labiau patinka toks formatas. Daugiau vietos kazka lipinti, daryti... Nors kai pramoksiu, kartais darysiu ir mazesnius formatus. Bet tikrai niekada nedarysiu mini ar netradiciniu albumu ax.gif Grazu paziureti, bet manes tai visai nedomina ax.gif
Atsakyti
Gal kas koki instruktaza galetu pravesti, kaip su photoshopu sutalpinti ant vieno lapo pvz dvi foto 10ant 15, arba tris foto..?o gal nereikia net photoshopo gal dar kaip nors paprasciau tai atlikti galima?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 00:09)
Bliamba geras... Mano situacija tokia pati, tik as ne is atostoginiu, o is algos, bet mano MB pasineses ant zvejybos ir ant reikmenu.Beje, as ten sau irgi kai ka gero radau  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ka tu ten tokio suradai? As y mb zvejybos kambary net nosies nekisu ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti