QUOTE(Eglu @ 2008 06 11, 21:33)
pakolkas as albumo neturiu, del to ir klausiu kaip jus dauguma darote, taip ir as turbut darysiu:)..o koks formatas geriausias?kur jus klijuojat ar i albumus, ar kai susni turesite, nesit susegti?
As kadangi dar savom nuotraukom nescrebukinu, tai dar niekur nededu nieko
Bet jau laukiu Scrapukes siuntinio su albumu 12x12
Numatyk koki albuma gali isigyti ir daryk tokio formato. As tai netgi manau kad pirmiau meginsiu i 8x8 albumuka pretenduoti su darbais.
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 06 11, 21:35)
Ach tie vyrai... As vakar pagaliau gavau atostoginius, tai iskarto ylindau y kelias parduotuves ir truputy palengvinau saskaita
Truputy net sazine prabilus buvo, kol mb neprisipazino, kiek praeita savaite zvejybos reikmenu parduotuvej pinigeliu paliko
Mano sazine dabar rami
Bliamba geras... Mano situacija tokia pati, tik as ne is atostoginiu, o is algos, bet mano MB pasineses ant zvejybos ir ant reikmenu.Beje, as ten sau irgi kai ka gero radau
Papildyta:
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 06 11, 21:34)
Tai tokie milteliai, juos reikia 'prikepinti' su tokiu 'Heat Gun' (karšto oro pūtiklis)
Prikepę lieka iškilūs arba net ir keičia spalvas , tampa blizgūs ir t.t. jų daugybė rūšių yra
O kad priliptų reikiamose vietose yra spec. rašikliai arba galima antspauduot su pigmentiniais rašalais arba su spec. rašalu tam reikalui skirtu, tada užpilt tų miltukų, ir perteklių nubarsyt atgal į buteliuką. Kur buvo paštampuota/papaišyta- lieka tie miltukai.
Cia man dar toli "plaukti" reiskia iki tokiu reikalu