O as akis permetus iskart galejau isrinkti geriausius...laikydamasi nustatytu balsavimo parametru
. teisingai Tosk sako, kad nebutina ten savo asmeninius demonus visiem rodyt...tema tikrai labai plati interpretacijai, bet tos kurios pasirinko dalele saves atskleisti, esu labai dekinga ir tie asmeniski pasisakymai, isgyvenimai, dar labiau jus nulipde i asmenybes o ne virtualias scraperes. Dekui
Man tik LABAI sunku aprasyti, nors viena cia sededama ir ziuredama i visu darbelius, as zaibo greiciu galeciau isvardint kas ne taip kas man "uzkimba" uz akiu...bet kad turiu svelniai pakritikuot, tas atsargumas ir diplomatiskumas mane suletina
. Daznai sakau kas sauna i galva, o tik veliau pagalvoju kad galbut ne taip suprato ar isizeide. Neduok dieve kas nors nusivils ir dings is musu temos. Galbut as tik anonimiskai balsuosiu? o ivertinsiu tik nugaletoja?
Siandien (hmmm
si paryty tiksliau), jau atlikau daug uzduociu: Viena issiunciau CK aprasyma ju pateiktu klausimu man. Jie bus atspausdinti toj knygoj su mano darbeliais.; Ir dar paskaiciauvau visus SB-Turgaus uzsakymus, atspausdinau, ir ryt jau krausiu i dezes.
P.s.
--Tamsta Zirafos sese: prie tavo sumos dadejau Evanescence 7USD preke, ar gales is taves ji atsiimti?