Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 06 01, 10:20)
Merginos, tai nejau niekas daugiau nekomentuos darbeliu???? Man ydomu, ka sy karta as pridirbau netaip? lotuliukas.gif

Kad visu neliko; Oras labai grazus LT, tai kai kurios kaime, tai pas tevus, tai svecius priimineja. Atsiras uz dienos dvieju tikrai. Gavau is dvieju balsavima, o pati komentarus rasysiu paskutine turbut.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 01, 15:01)
Ir dar noriu pasidalintis savo išmintimi. Prieš gerą mėnesį THOMAS PHILIPS parduotuvėje aptikau acid fre albumų. Kaina  tik virš19 LT.

Ir visą mėnesį tylėjai??? lotuliukas.gif
Visai mielas albumas, man patinka.
Na aš suguldžiau svečius ir įlindau pas jumi. Dar nespėjau susipažinti su visais darbeliais, bet jau turiu favoritę... cool.gif Ir net esu tikra, kad žinau, kas darbelio autorius. Sužavėta. Man tai buvo staigmena - pamatyti tokį darbelį. Palietė širdį. notworthy.gif wub.gif
Atsakyti
Zirafos sese, gaila kad nedalyvavai 4u.gif Nemanau, kad yra butina panaudoti tragedija. Tema viso labo "Nusivylimas" mirksiukas.gif As savo demonus pasilieku sau, nors galiu apie juos laisvai pasakoti, bet daryti sb - ne. Man sb atlieka kitas funkcijas tongue.gif
Atsakyti
Na štai ir aš prabalsavau karsta.gif . Tikrai buvo apie ką pagalvoti g.gif .
Atsakyti
O as akis permetus iskart galejau isrinkti geriausius...laikydamasi nustatytu balsavimo parametru ax.gif . teisingai Tosk sako, kad nebutina ten savo asmeninius demonus visiem rodyt...tema tikrai labai plati interpretacijai, bet tos kurios pasirinko dalele saves atskleisti, esu labai dekinga ir tie asmeniski pasisakymai, isgyvenimai, dar labiau jus nulipde i asmenybes o ne virtualias scraperes. Dekui 4u.gif
Man tik LABAI sunku aprasyti, nors viena cia sededama ir ziuredama i visu darbelius, as zaibo greiciu galeciau isvardint kas ne taip kas man "uzkimba" uz akiu...bet kad turiu svelniai pakritikuot, tas atsargumas ir diplomatiskumas mane suletina ax.gif blush2.gif . Daznai sakau kas sauna i galva, o tik veliau pagalvoju kad galbut ne taip suprato ar isizeide. Neduok dieve kas nors nusivils ir dings is musu temos. Galbut as tik anonimiskai balsuosiu? o ivertinsiu tik nugaletoja? ax.gif

Siandien (hmmm ax.gif si paryty tiksliau), jau atlikau daug uzduociu: Viena issiunciau CK aprasyma ju pateiktu klausimu man. Jie bus atspausdinti toj knygoj su mano darbeliais.; Ir dar paskaiciauvau visus SB-Turgaus uzsakymus, atspausdinau, ir ryt jau krausiu i dezes.
P.s.
--Tamsta Zirafos sese: prie tavo sumos dadejau Evanescence 7USD preke, ar gales is taves ji atsiimti?
Atsakyti
As kaip tik ir laukiu butent tavo pasisakymo apie darbus,nes esi labiausiai patyrusi. Buk gera, pokomentuok bent pora sakiniu. Nera cia ko mums isizeisti, reikia mokytis nedaryti klaisdu,o kaip kitaip ismoksi jei ne per kitu zmoniu akimis matoma nuomone ir kritika.
Labai laukiu saskaiteles, nusiristu didziules skolos akmuo nuo peciu smile.gif
Atsakyti
Miglota, as norvegaiciu sb forume aptikau, kad viena forumiete isparduoda daug qk alfabetu. http://www.scrapping...ic.php?t=182838 , jei neyleis, sia nuoroda, gali tekti prisiregistruoti forume biggrin.gif Bet kai pagalvoju, kad viena moteris tiek tu alfabetu prisipirko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 02, 08:42)
Miglota, as norvegaiciu sb forume aptikau, kad viena forumiete isparduoda daug qk alfabetu. http://www.scrapping...ic.php?t=182838 , jei neyleis, sia nuoroda, gali tekti prisiregistruoti forume biggrin.gif  Bet kai pagalvoju, kad viena moteris tiek tu alfabetu prisipirko doh.gif

Nea,neileidzia i si foruma,reikia registruotis. Idomu butu pamatyti, bet norvegiskai ne bum bum, tad nera prasmes registruotis.
Gal balsavimui pasibaigus, pries paskelbiant rezultatus, surenkim atrakcija ir paspeliokim kas koki darbeli atliko?
Atsakyti
Perskaiciusi komentarus, supratau,kad jei rasysime kiekviena apie kiekvienos darba - ir taip bus aisku kas ka padare.
Keliauju ir as pakomentuoti kiekviena atskirai,tik noretusi,kad butu kuo daugiau prabalsavusiu, kad niekaip neitakoti kiekvienos nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Pazeriau komentarus, kai paspaudziau submit comment ir atsirado mano komentaras, tai net issigandau kiek privariau nuo dusios.Kas tingit, neskaitykit. Labai atsiprasau, kad parasiau vien tik kritika. Savo darbui taip pat jos turiu itin daug. Bet gi ne liaupsem mes juos siuntem, o rimtam kiekvienos teismui mirksiukas.gif Taip mokintis lengviau isvengti klaidu ateity.Ar ne?
Nieko nenorejau izeisti. Visos protingos, manau, suprasit. Darbeliai ir konkurso ideja tiesiog puikus, praturtino kasdienybe, pats dalyvavimas praskaidrino nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 02, 11:04)
Pazeriau komentarus, kai paspaudziau submit comment ir atsirado mano komentaras, tai net issigandau kiek privariau nuo dusios.Kas tingit, neskaitykit. Labai atsiprasau, kad parasiau vien tik kritika. Savo darbui taip pat jos turiu itin daug. Bet gi ne liaupsem mes juos siuntem, o rimtam kiekvienos teismui  mirksiukas.gif Taip mokintis lengviau isvengti klaidu ateity.Ar ne?
Nieko nenorejau izeisti. Visos protingos, manau, suprasit. Darbeliai ir konkurso ideja tiesiog puikus, praturtino kasdienybe, pats dalyvavimas praskaidrino nuotaika.
aha o as rasiau rasiau,paspaudziau submit comment, o ziuriu ne mano komentaras blink.gif , tai kol rasiau pasirodo ir pati rasiai, o as neten paziurejau doh.gif dabar jau ir tavo paskaiciau, man patiko tavo komentarai thumbup.gif , sakyciau visai taiklus mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir aš jau prabalsavau karsta.gif labai gražūs darbeliai, o jau istorijos... šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti