Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Kristi13 4u.gif :sveika sugrizus 4u.gif thumbup.gif ..jooo, desperatiskai cia pasiilgom taves. Man taip ir atrode kad atostogauji, bet galvoju gal mus ispesi kad isvaziuoji iskart po uzsakymo ax.gif , bet irnesakyk.gif svarbu nieko rimto tau neatsitiko. Del saskaitos tai siusi pas remini (kitos scrapukes tau jos saskaitos Nr, parasys), o man ji padarys viena tarptautini pavedima. Desperatiskumas pakilo kadangi remini isvaziuoja atostogaut/ar prie kompo neprises jau si savaitgaly o visos kitos atsiskaite.
Lauramama: del rasalu, paziurek bloge mano, gi ten aprasyta apie rasalus ir sendinimo technika (tam yra atskiros kategorijos sia tema). Jei ko neparasiau pasakyk koki klausimai kyla?
Tosk: labai mielas darbelis wub.gif thumbup.gif man tas vintage stilius labai patinka, bet matau savo motinos ar mociutes nuotraukas prie sito lapo labiau negu kudykio del tu senovisku geliu, lapu ir sagiu. Pirmiausia kas man labai uzkibo, net pries pastebant visa grozi, iskart pamaciau kad vidury lapo uzrasyta "papa". Kam taip vidury lapo uzrasei. Reikia erdves toj vietoj, o dabar lapa i dvi tuscias dalis padalinai. Jeigu paragrafo teksta po "papa" parasysi, tai tiks, jei ne...ber daug i akis soka.
Del printerio...neturiu konkretaus atsakymo kadangi priklauso kokiu funkciju tau reikia. Cia JAV, labai daug scraperiu spausdina savo nuotraukas, man pakolkas tai nedomina. Toks kuris ir foto spausdins, reikia labai gero, tai pas mane tik tai siap sau. Cia manau kaip aparato pirkimas. Nueik i koki amazon ar taip kur ir paziurek zmoniu ivertinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 11 birželio 2008 - 19:40
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 19:39)

Tosk: labai mielas darbelis wub.gif  thumbup.gif man tas vintage stilius labai patinka, bet matau savo motinos ar mociutes nuotraukas prie sito lapo labiau negu kudykio del tu senovisku geliu, lapu ir sagiu. Pirmiausia kas man labai uzkibo, net pries pastebant visa grozi, iskart pamaciau kad vidury lapo uzrasyta "papa". Kam taip vidury lapo uzrasei. Reikia erdves toj vietoj, o dabar lapa i dvi tuscias dalis padalinai. Jeigu paragrafo teksta po "papa" parasysi, tai tiks, jei ne...ber daug i akis soka.

Scrap8, manau, kad ten ne tuščias lapas, o virš papa yra surašytas tekstas, kurį Tosk retušavo.
Atsakyti
Man tai gražus Tosk darbelis wub.gif Net gėda dabar savo rodyti blush2.gif Nes Tosk darbelyje matosi, kad naudotos grynai SB priemonės, o pas mane iš pačių paprasčiausių medžiagų sulipdytas darbelis blush2.gif Niu bet jau ką sulidžiau, tai tebunie, pažiūrėkit ir jūs http://public.fotki....ng/img1615.html
Šiaip tik nedaug ką pakeičiau.. Juodą foną visdėlto palikau, nes jis mano akimis ganėtinai gerai dera su nuotraukom... Rutuliukus irgi palikau, nes be jų tai tuščia atrodė... Tik nuėmiau tas apiplėšytas juosteles... O šiaip viskas kaip ir buvo... Bet kai dabar žiūriu į Tosk darbelį, tai net nėr ko lyginti...
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 11, 12:40)
Scrap8, manau, kad ten ne tuščias lapas, o virš papa yra surašytas tekstas, kurį Tosk retušavo.

oi atsiprasau ax.gif , grizau perskaityti ir pastebejau jos aprasyma apie tai. Tai tada pasitaisysiu, tinka tenai tada.
O as siandien laiminga. Gavau visas 300+ nuotraukas is scrapbookpictures.com ir esu tokia ikvepta naujiem darbeliam. Jau ir CK man nauja uzduoty duos uz keliu dienu, bet dar neisduoda kokia ta uzduotis bus. Pateiks man problema vienoj is situ sferu: dizainas, fotografija, aprasymas, produktu panaudojimas,...ir reikes isspresti su SB puslapiu ir pavyzdziais.
Taip pat gavau akrilini/skaidru mini albuma. Nueikite i "Senukus" ir nusipirkite skaidrios plastikos plokste. Reikia tokio spec pjukliuko sukarpyt (man vienodai ten meistrai padare 8 x 8 " "lapus") Paskui reikia prie darbastalio suspaust ir pragrezt skylutes per kurias suversite su tais ziedeliais. Dabar labai didele manija uzejus ant siu skaidriu albumu. Bet pacios pigiai galite pasidaryti.
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 06 11, 12:58)
Man tai gražus Tosk darbelis  wub.gif Net gėda dabar savo rodyti  blush2.gif Nes Tosk darbelyje matosi, kad naudotos grynai SB priemonės, o pas mane iš pačių paprasčiausių medžiagų sulipdytas darbelis  blush2.gif Niu bet jau ką sulidžiau, tai tebunie, pažiūrėkit ir jūs http://public.fotki....ng/img1615.html
Šiaip tik nedaug ką pakeičiau.. Juodą foną visdėlto palikau, nes jis mano akimis ganėtinai gerai dera su nuotraukom... Rutuliukus irgi palikau, nes be jų tai tuščia atrodė... Tik nuėmiau tas apiplėšytas juosteles... O šiaip viskas kaip ir buvo... Bet kai dabar žiūriu į Tosk darbelį, tai net nėr ko lyginti...

visai gerai atrodo. Manau ana foto prasta buvo kad fonas susiliejo. Man tik labai truksta kokiu mazybiniu papuosimu. Juk cia svente, prizas...reikia kokio blizgesio. Galbut kokiu Swarovskiu priklijuok prie tu apskritimu, ar taip kokio blizgesio man truksta...per solidu taip.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 23:09)
Tosk: labai mielas darbelis wub.gif  thumbup.gif man tas vintage stilius labai patinka, bet matau savo motinos ar mociutes nuotraukas prie sito lapo labiau negu kudykio del tu senovisku geliu, lapu ir sagiu. Pirmiausia kas man labai uzkibo, net pries pastebant visa grozi, iskart pamaciau kad vidury lapo uzrasyta "papa". Kam taip vidury lapo uzrasei. Reikia erdves toj vietoj, o dabar lapa i dvi tuscias dalis padalinai. Jeigu paragrafo teksta po "papa" parasysi, tai tiks, jei ne...ber daug i akis soka.
Del printerio...neturiu konkretaus atsakymo kadangi priklauso kokiu funkciju tau reikia. Cia JAV, labai daug scraperiu spausdina savo nuotraukas, man pakolkas tai nedomina. Toks kuris ir foto spausdins, reikia labai gero, tai pas mane tik tai siap sau. Cia manau kaip aparato pirkimas. Nueik i koki amazon ar taip kur ir paziurek zmoniu ivertinimus.

QUOTE(eMAr @ 2008 06 11, 23:10)

Aga... Ten yra tekstas, bet mb prasymu, retusuoju ax.gif Ten mb aprase savo busena gimus dukrytei wub.gif O pappa palikau, kad suprastumet, kad buten ten yra tekstas...

Del printerio, teks kazka sukti, nes labai man jo truksta. Siandien elektros prekiu parduotuvej uzmeciau aky y skenerius. Jie tokie maziukai blink.gif O kaip tada nuskanuoti sb darbus??? blink.gif
Na tikiuosi, kad kai rugpjucio menesy nuvaziuosiu y sb susitikima, tai issiaiskinsiu ir atrasiu labai daug naudingos info 4u.gif

Siandien atsiemiau nuotraukas... Susibiesinau... Nes nemoku yrasyti y CD blush2.gif Is kazkur atsirado kiekvieno kadro po 2-3nuotraukas ir is kuriu viena butinai yra prasta blink.gif Tad is 1000 nuotrauku, gal tik 300 vertingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 22:06)
visai gerai atrodo. Manau ana foto prasta buvo kad fonas susiliejo. Man tik labai truksta kokiu mazybiniu papuosimu. Juk cia svente, prizas...reikia kokio blizgesio. Galbut kokiu Swarovskiu priklijuok prie tu apskritimu, ar taip kokio blizgesio man truksta...per solidu taip.

Ooo, kaip tik turiu tokiu blizgaliuku, priklijuojamu akmenuku smile.gif Reik padėlioti ir pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Babyface: visai kitaip atrodo jau tavo darbelis, gal is tikruju blogai nufotografavusi ji buvai?
Labai daug jau cia musu. Tuoj pripliurpsim, o kas nauja tema atidarys? Linutukas atostogauja g.gif
Papildyta:
scrapuke: tikriausiai praleidau tavo bloge isvis apie rasalus g.gif
Reiks tuoj pat apsisviesti.
Atsakyti
justess: atvirukas mano megiamiausiom siltom naturaliom spalvom.
Man tik keistas zodziu isdestymas ir toks tarpas tarp "ir" paliktas ....ir kniedes po kiekviena atviruko kampuka isdestytos. Kazkaip beskaitant mano akis blasko po visa atviruka. Nera erdves,,, o Tos metalines gelytes apacioj man thumbup.gif atrodo
Eglu: manau kaip merginos gaus siuntinukus gales daug ka pasidalinti, kadangi visu popieriu rinkiniai buna po du....manau atsiras tokiu kurios nores dalintis ax.gif
papildyta
o as pridaviau siandien visa maisa senu knygu (ne SB) ir gavau uztektinai nusipirkti knyga apie popieriaus karpyma. lygtai irmulia tuo uzsiema. Grazus menas labai, bet as bandysiu tuos iskarpymus priderint prie SB biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 11 birželio 2008 - 20:23
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 21:18)
justess: atvirukas mano megiamiausiom siltom naturaliom spalvom.
Man tik keistas zodziu isdestymas ir toks tarpas tarp "ir" paliktas ....ir kniedes po kiekviena atviruko kampuka isdestytos. Kazkaip beskaitant mano akis blasko po visa atviruka. Nera erdves,,, o Tos metalines gelytes apacioj man  thumbup.gif atrodo
Eglu: manau kaip merginos gaus siuntinukus gales daug ka pasidalinti, kadangi visu popieriu rinkiniai buna po du....manau atsiras tokiu kurios nores dalintis ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
..ech kaip gaila kad atsirado dingusi mergycka...o cia tiek jau intrigu buvo:))..bet siaip gerai kad atsirado..maziau pinigu isleisiu:))))
p.s. o gal koks masinis uzpirkimas vel bus vykdomas?noreciau tada junktis:)
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 21:18)
o as pridaviau siandien visa maisa senu knygu (ne SB) ir gavau uztektinai nusipirkti
knyga apie popieriaus karpyma. lygtai irmulia tuo uzsiema. Grazus menas labai, bet as bandysiu tuos iskarpymus priderint prie SB biggrin.gif

nu labai idomu, o as tvarkausi savo visas rankdarbiu priemones, kaip gerai,kad MB visas futbolo cempionate dabar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 11, 20:22)

Lauksiu dalybu:) drinks_cheers.gif
Papildyta:
turiu toki klausimeli..merginos, jus ant kokio formato darote savo darbelius?12''x12'', ar ant standartinio A4?ar 8''x8''?
Atsakyti