Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Sveiki. Na štai ir po atostogų gryžusi prisijungiau prie jūsų tik dar visko neperskaičiau. Tikiuosi daug nepraleidau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 18:36)
Sveiki. Na štai ir po atostogų gryžusi prisijungiau prie jūsų tik dar visko neperskaičiau. Tikiuosi daug nepraleidau ax.gif

hihihi.gif Na, praleidai nemažai, bet manau, kad viskas išsispręs dabar gerai (tau pasisekė, dar biškis, ir laimikis būtų nuplaukęs) g.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 11, 19:38)
hihihi.gif Na, praleidai nemažai, bet manau, kad viskas išsispręs dabar gerai (tau pasisekė, dar biškis, ir laimikis būtų nuplaukęs) g.gif

Vajai tik savaitei išvykau atostogų ir tiek pabiro komentarų. Visų labai atsiprašau už nesusipratimus blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Dabar bandysiu viską perskaityti ir toliau žiūrėti. Mano užsakymas galioja ir jo aš neišsižadu.
Atsakyti
Sveika sugryzus Kristi13 4u.gif 4u.gif 4u.gif Matai prie ko gali prieiti desperatiskos moteriskes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:45)
Vajai tik savaitei išvykau atostogų ir tiek pabiro komentarų. Visų labai atsiprašau už nesusipratimus blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif . Dabar bandysiu viską perskaityti ir toliau žiūrėti. Mano užsakymas galioja ir jo aš neišsižadu.

Sveikute clap.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 11, 20:26)
Tosk, na tu kaip visada - aukštumoje  thumbup.gif  wub.gif
Pasakyk tu man, kuo tu pasendinai lapo kraštelius???? Aš dabar sėdžiu ir būtent tuo užsiimu.  doh.gif  Scrapukės rašalas dar negreit atplauks, tai bandau su akriliniais dažais. Norėčiau "arbatos" efekto, bet nesigauna. Gaunasi pilka... Padėėėėkiteeeee, please  notworthy.gif

Su akriliniais dazais sendinti as dar neuzaugau blush2.gif Tad sy karta sendinau su "Distress Ink". Atrodo va taip http://search.ebay.c...l...p=32&fsoo=2

Naudojau 3 spalvas. Galvoju apsirupinti daugiau spalvikiu, nes patiko dirbti su tuom wub.gif Kas man labai padejo, tai Scrapukes patarimas slapinti kempinele (naudoju pigias kosmetines kempineles). Pradzioje apiplesiau. tada sviesiausia spalva nutepliojau atsargiai per pora centimetru nuo krasto. Tada popieriu nuplestus krasciukus truputy aplanksciau ir jau su vidutine spalva nuvariau nuo krasto per centimetra, o galiausiai pacius krastus ir uzsilenkusius galiukus su tamsiausiu.
Atsakyti
Pasivyk sioj temoj visas ir mars i Scrapukes blog'a naujos temos skaityti. Pailsejai, tai kibsi su naujom idejom i nauja konkursa, tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tikrai visų atsiprašau už tuos nemalonumus negalvojau kad sukelsiu tiek problemų cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:00)
Na tikrai visų atsiprašau už tuos nemalonumus negalvojau kad sukelsiu tiek problemų cry.gif  cry.gif  cry.gif

hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Remini jei galėtum atsiusk skrapukes saskaitele už prekytes el. pašte nerandu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:18)
Remini jei galėtum atsiusk skrapukes saskaitele už prekytes el. pašte nerandu. g.gif

reikia tavo el. pašto wink.gif Manau, jei nusiųsi į Remini až, arba kam nors kitam, galim persiųsti tau sąskaitą, visos gavom tą pačią.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:45)
Vajai tik savaitei išvykau atostogų ir tiek pabiro komentarų. Visų labai atsiprašau už nesusipratimus blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif . Dabar bandysiu viską perskaityti ir toliau žiūrėti. Mano užsakymas galioja ir jo aš neišsižadu.

Smagu, kad taip laiku sugrįžai mirksiukas.gif Jei remini neatsišauks, tai galiu aš persiųst tavo sąskaitėlę, tik meilą parašyk man 4u.gif

O aš turėjau užduotį extra extra ir pigiai pigiai padaryti mini atviruką... gal kiek skubotas ir neapgalvotas iki galo, bet vistiek rodausi blush2.gif

user posted image

tik skaneris niekaip nepagauna aukso spalvų ir popieriaus blizgesio doh.gif O fotografuojant blizgesiukas matosi, bet spalvos truputį į lankas pabėga lotuliukas.gif Dar pamršau pridurti, kad prie dovanėlės atvirukas tvirtinsis tose vietose, kur kampuose gėlytės išmuštos (tvirtint mąstau plonom juostelėm) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 birželio 2008 - 19:24