Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Vaje koks grozis..as tai dabar viska stebiu...vis ziuriu ziuriu kitu darbelius..o va kai visas darbui medziagas gausiu...tai tada padarius ir as pademonstruosiu:)
Atsakyti
Tosk, laaabai grazu.Gelyciu deliojimo ir nuotrauku dailinimo meistre smile.gif
Atsakyti
Tosk, man irgi labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 11, 15:58)
Aš nesutinku  blush2.gif

Ir as nesutinku schmoll.gif. Daug mergicku dalyvaudamos turguje nuo ankstaus ryto tuo paciu metu uzsisakinedamos su Kristi, nespejo surasyti, nes Kristi aplenke.Todel taip iskart viska perlesti vienam, tai kazkaip... g.gif. Nu bet cia ne mano reikalas. O bet butinai reikia sulaukti Kristi, o tada jinai, uzdejusiai uz ja pinigelius gales pasakyti dideli ACIU 4u.gif
Papildyta:
Beje, o kaip konkursiniai darbeliai? Kaip sekasi?
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif Konkursiniam darbui dar nieko negalvojau, bet va nuo siandien jau galiu mastyti bigsmile.gif Ir nuotrauku truputy naujesniu turiu, gal ka rasiu...
Atsakyti
Tosk aš apšalus wub.gif jau koks grožis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tosk, na tu kaip visada - aukštumoje thumbup.gif wub.gif
Pasakyk tu man, kuo tu pasendinai lapo kraštelius???? Aš dabar sėdžiu ir būtent tuo užsiimu. doh.gif Scrapukės rašalas dar negreit atplauks, tai bandau su akriliniais dažais. Norėčiau "arbatos" efekto, bet nesigauna. Gaunasi pilka... Padėėėėkiteeeee, please notworthy.gif

P.S. Jeigu ką, Scrapukės blog'e apie sendinimą skaičiau. Teoriją jau žinau. Bet kažkaip nesigauna išgauti norimos spalvos... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 11 birželio 2008 - 16:58
Kokios aistros del Kristi cia sukilo doh.gif negerai sitaip mesti viso reikalo schmoll.gif manau bet kokioj situacijoj galima surast pora minuciu ir brukstelt pora eiluciu,na nebent atjunge interneta ir nera galimybes prisest prie PC,bet jei turi Justes telefona,galima butu ir sms pranest. Vienu zodziu kvepia neatsakingumu ax.gif Nors ka cia teist,kai nieko nezinai apie zmogaus gyvenima.
Tosk,linutuke saunuoles,kad darbuojates,malonu uzeit i tema ir pamatyt nauju darbu thumbup.gif
o cia nuorodele kaip pasidaryti gelytes,siaip,gal kam pravers. Rusiskas tekstas,bet schemos yra,taigi skaityt nereikia ir taip viskas aisku
http://scrapmania.moy.su/forum/13-11-1
Atsakyti
Tosk, kaip gražu wub.gif Na, man asmeniškai gal tų gėlyčių kiek daugokai, bet šiaip tai tikrai labai gražu wub.gif Ir vis dėlto nemažą turi įtaką darbelių grožiui tie profesionalūs dalykiukai, skirti būtent SB 4u.gif

Zirafos sese, aš kaip tik irgi šiandien bandžiau truputį sendinimu užsiimti, tai čia mano eksperimentas su akriliniais dažais, o sendinta su trafaretams skirtu teptuku:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 11, 18:25)
Kokios aistros del Kristi cia sukilo doh.gif negerai sitaip mesti viso reikalo schmoll.gif manau bet kokioj situacijoj galima surast pora minuciu ir brukstelt pora eiluciu,na nebent atjunge interneta ir nera galimybes prisest prie PC,bet jei turi Justes telefona,galima butu ir sms pranest. Vienu zodziu kvepia neatsakingumu ax.gif  Nors ka cia teist,kai nieko nezinai apie zmogaus gyvenima.
Tosk,linutuke saunuoles,kad darbuojates,malonu uzeit i tema ir pamatyt nauju darbu thumbup.gif
o cia nuorodele kaip pasidaryti gelytes,siaip,gal kam pravers. Rusiskas tekstas,bet schemos yra,taigi skaityt nereikia ir taip viskas aisku
http://scrapmania.moy.su/forum/13-11-1

Laabai liuks nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 11, 15:07)
Vakar baigiau naujajy darbely, buvau labai patenkinta, kol.. nenupaveikslavau blink.gif Tada pamaciau, kad pavadinimo mazesniaja daly reikia labiau paryskinti. Na bet ta reikala galiu ir kita diena sutvarkyti... O dabar maga pasirodyti lotuliukas.gif

Sendinimui reikejo truputy kitas spalvas panaudoti, bet teko suktis is ko turiu ax.gif Beje... Ten yra tekstas retusuotas. Tai mb sentimentalus pamastymas wub.gif MB paprase nerodyti ir neversti... Tad ta daly retusavau 4u.gif 

wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 birželio 2008 - 18:15
Nu va, ir kristi13 pasirodė lens.gif
Atsakyti