Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Scrapuke, o kas cia per abra kadabra?

mano manymu demesio nevertas. Nenaudociau net jei ir uz dyka man atsiustu. Ta pacia funkcija mano printer'is atlieka. Si tik rankose laikai ir daznai baterkas reikia keisti. Raso kad net gali ant juosteliu spausdinti, ha! as ir su savo HP printeriu galiu ant juosteliu atspausdinti.
Atsakyti
Žodžiu, jei per rytojų nerasim kristi13, tai tada mokam pinigėlius ir turtą LT dalinsimės lotuliukas.gif Vis dar labai tikiuosi, kad jis atsiras g.gif Jei ir kokios bėdos, tai labai tikiuosi, kad trumpalaikės ir nedidukės unsure.gif O kaip nesmagu bus jai, kai atsiras, o visas turtas jos jau išparduotas doh.gif Na, žiūrėsim 4u.gif

lauramama, o tas daikčiukas, kiek aš pamenu, yra kaip mini printeriukas daryti raštams ant popieriaus. Ten pasirenki iš programėlių ornamentą ir su tuo printeriuku po lapą važinėji - kur tau reikia, ten ornamentas lieka atspausdintas...na, bet man tokie elektronikos žaisliukai truputį per brangūs atrodo...ir kažin, ar daug naudos iš jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 14:10)
Keli variantai butu kad kas nors padengtu uz kristi kol ji sugris, o jei ji negris, tada tas zmogutis galetu pasilikti kas jai reikiama is jos uzsakymo o viska kitka parduoti: zinau kad yra nemazai naujokiu norinciu supirkti (cia is az).
--Arba leidziam naujokiai nupirkti jos uzsakyma.

Aš irgi tikiuosi, kad kristi viskas tvarkoj, nors aš čia tik šviežiena, bet nemalonumų niekam nelinkėčiau. Ir aišku jei būtų galima norėčiau apsilankyti turgelyje...
Ir Scrap8 prašau parašyk ir man slaptažodį, kad galėčiau įkišti nosį rolleyes.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 11, 14:26)
Scrapuke, o kas cia per abra kadabra?

Oho, koks fainas daiktelis bigsmile.gif
Papildyta:
Žinoma, jis mažiau gali pasiūlyti nei kad ir pats paprasčiausias printeris, bet vistiek norėčiau kada su tokiu pažaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 14:42)
mano manymu demesio nevertas. Nenaudociau net jei ir uz dyka man atsiustu. Ta pacia funkcija mano printer'is atlieka. Si tik rankose laikai ir daznai baterkas reikia keisti. Raso kad net gali ant juosteliu spausdinti, ha! as ir su savo HP printeriu galiu ant juosteliu atspausdinti.

O tai kokiu budu tu su printeriu atsispausdini? Kas ten per stebuklas pas tave? O is kur gauti tu rastu tokiu?

Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 11, 14:51)
O tai kokiu budu tu su printeriu atsispausdini? Kas ten per stebuklas pas tave? O is kur gauti tu rastu tokiu?

Bet kaip gerai,kai yra kam paprotinti i ka neverta demesio kreipti, nes cia nuo situ SB galimybiu ir stebuklingu dalykeliu tai stoga nurauti gali blink.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 11, 15:43)
O kaip nesmagu bus jai, kai atsiras, o visas turtas jos jau išparduotas doh.gif Na, žiūrėsim 4u.gif

Nesmagu, tai nesmagu išties jai būtų, bet manau tikrai neturėtų ji pykti dėl jos prekių išpardavimo, nes juk čia suprantama, kad Scrap8 už dyką nesiųs tų prekių, jei ji nesusimokėjo... Jei atsirado kokios problemėlės, tai galėjo bent jau brūkštelti, kad merginos padėkit, uždėkit už mane, o aš paskui su jumis atsiskaitysiu ar kažkaip panašiai pasielgti... Aišku, mes dabar nežinom, kas atsitiko, kad pradingo iš akiračio (reik tikėtis, kad nieko blogo), bet ji manau suprastu, jei atsitiktų taip, kad tektų parduoti...
Atsakyti
Man tas prielaidų darymas dėl Kristi13 visai nepatinka unsure.gif
Iš vienos pusės, labai nelaiku dingo, iš kitos pusės, daug visokių situacijų būna, nemanau, kad išvažiavo atostogauti, juolab ir atostogos būna planuojamos iš anksto. Aš tikrai pasižadu užmesti ar sumokėti visą sumą, manau, kad kol siuntinukas ateis iki Lietuvos, Kristi13 tikrai atsiras. O jei ne, tai tada ir bus tas turgus. O kol kas susilaikykime nuo prielaidų, gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 11, 15:41)
manau, kad kol siuntinukas ateis iki Lietuvos, Kristi13 tikrai atsiras. O jei ne, tai tada ir bus tas turgus. O kol kas susilaikykime nuo prielaidų, gerai?  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir Scrap8 prašau parašyk ir man slaptažodį, kad galėčiau įkišti nosį rolleyes.gif

kad jau SB-turgus uzsidare, visos prekes rezervuotos mirksiukas.gif .
... Jei atsirado kokios problemėlės, tai galėjo bent jau brūkštelti, kad merginos padėkit, uždėkit už mane, o aš paskui su jumis atsiskaitysiu ar kažkaip panašiai pasielgti..

drinks_cheers.gif abejojiu kad atostogu isvyko...gi galejo parasyt kad isvyksta o atsiskaitys gryzus. Ir tai, dingo iskart kaip jum ta paskaiciavima issiunciau ax.gif Manau kad gavus saskaita apsigalvojo ir nelabai kaip isejo jai atsisakyt blush2.gif
Nelinkiu nieko blogo jai, tikiuosi jokiu problemu gyvenimas jai nepridirbo.

rastu gali gauti begalybe internete. Paieskok kokio nori, pavyz. "decorative clipart" arba "decorative dingbats". Skirtingu sriftu ir tokiu ornamentu begalybe uz dyka persikeliau is dafont.com. O kaip spausdinti ant juosteles?
Atspausdink teksto linija ant popieriaus, uzklijuok juostele sausais klijais ant virsaus spausdintos linijos, ir vel antra karta pervaryk pro printeri mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 11 birželio 2008 - 14:56
o ar didele suma tos dingusios mergyckos prekiu?gal galima butu man viska nupirkti ir sau pasilikti:))ir niekam nieko neparduoti?:)man visko reikia..man pirkimo scrap daiktu manija:))
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 11, 14:52)
o ar didele suma tos dingusios mergyckos prekiu?gal galima butu man viska nupirkti ir sau pasilikti:))ir niekam nieko neparduoti?:)man visko reikia..man pirkimo scrap daiktu manija:))

Aš nesutinku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 11, 07:52)

ne tiek daug kiek kitos, bet reiketu tau i Kauna nudumti kadangi tenai bus siuntinys priduotas. Apsispreskit merginos ir rytoj galutinai sprendziam ka darysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Kantrybes visoms 4u.gif Gyvenime buna paciu yvairiausiu situaciju, tad manau Kristi pasirodys ir greitai 4u.gif

Vakar baigiau naujajy darbely, buvau labai patenkinta, kol.. nenupaveikslavau blink.gif Tada pamaciau, kad pavadinimo mazesniaja daly reikia labiau paryskinti. Na bet ta reikala galiu ir kita diena sutvarkyti... O dabar maga pasirodyti lotuliukas.gif

user posted image
Sendinimui reikejo truputy kitas spalvas panaudoti, bet teko suktis is ko turiu ax.gif Beje... Ten yra tekstas retusuotas. Tai mb sentimentalus pamastymas wub.gif MB paprase nerodyti ir neversti... Tad ta daly retusavau 4u.gif

user posted image
Ka tik pamaciau, kad datos vienas skaiciukas kazkur pabego blink.gif Reiks nauja prilipint...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 11 birželio 2008 - 15:09