QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 07:35)
Nzn..dabar tie rutuliukai labai pasireiskia . Bet dar vis maiso man tie apiplesyti galai popieriaus . Tikrai pradedu abejoti ar juoda spalva tinka fonui. Gal tamsiai pilka geriau...
Vakar nebespėjau nuvažiuot į kanceliarinių prekių parduotuvę ir nusipirkti pilko popieriaus... Bet aš jau prie to juodo popieriaus pripratau, tai jis man visai neblogai žiūrisi... Nors šiandien sakiau iškart sėsiu į mašiniuką ir tiesiai į kanceliarines, kad tik spėčiau iki darbo pabaigos Reiks tada pažiūrėt, kuris popierius gražiau atrodys
Dėl rutuliukų, tai bandžiau juos vienspalvius padėlioti, bet nesižiūrėjo visai... Tai todėl sumąsčiau juos tokius kelių spalvų ir man atrodo, kad jie tokio gyvumo priduoda, nors gal ir atrodo, kad perdaug jų...
O tas plėšytas juosteles reiks gal pabandyt pakeisti tiesiomis juostelėmis... Bet net nežinau, aš kuo toliau vis žiūriu į tą savo darbelį, tai tuo labiau priprantu prie jo ir atrodo kaip ir nieko nebesinorėtų keisti, bet jūsų išsakytos nuomonės padeda kitaip pažvelgt į darbelį ir ieškot kitokių sprendimų... Tada vakare pažiūrėsiu, kaip atrodys su tom tiesiom juostom ir išsirinksiu, kaip gražiau man atrodys
Beliks tik užrašą uždėti