Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 07:35)
Nzn..dabar tie rutuliukai labai pasireiskia g.gif . Bet dar vis maiso man tie apiplesyti galai popieriaus ax.gif . Tikrai pradedu abejoti ar juoda spalva tinka fonui. Gal tamsiai pilka geriau...

Vakar nebespėjau nuvažiuot į kanceliarinių prekių parduotuvę ir nusipirkti pilko popieriaus... Bet aš jau prie to juodo popieriaus pripratau, tai jis man visai neblogai žiūrisi... Nors šiandien sakiau iškart sėsiu į mašiniuką ir tiesiai į kanceliarines, kad tik spėčiau iki darbo pabaigos wink.gif Reiks tada pažiūrėt, kuris popierius gražiau atrodys smile.gif
Dėl rutuliukų, tai bandžiau juos vienspalvius padėlioti, bet nesižiūrėjo visai... Tai todėl sumąsčiau juos tokius kelių spalvų ir man atrodo, kad jie tokio gyvumo priduoda, nors gal ir atrodo, kad perdaug jų...
O tas plėšytas juosteles reiks gal pabandyt pakeisti tiesiomis juostelėmis... Bet net nežinau, aš kuo toliau vis žiūriu į tą savo darbelį, tai tuo labiau priprantu prie jo ir atrodo kaip ir nieko nebesinorėtų keisti, bet jūsų išsakytos nuomonės padeda kitaip pažvelgt į darbelį ir ieškot kitokių sprendimų... Tada vakare pažiūrėsiu, kaip atrodys su tom tiesiom juostom ir išsirinksiu, kaip gražiau man atrodys wink.gif
Beliks tik užrašą uždėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 11, 08:37)
P.S. Merginos, gal kas turite kristi13 telefoną/mailą? Prapuolė žmogutis.  verysad.gif  Gal kokia nelaimė (neduokdie...)...  unsure.gif  Negali ji šiaip sau pradingti.  Juk dalyvavo konkurse, labai laukė rezultatų. Kažkas nutiko....
Remini, aš pinigėlius pervedžiau, tik vakar dar nepasimatė, brūkštelk, kad būčiau rami.  4u.gif

aš siunčiau Kristi13 meilą, bet man sugrįžo doh.gif nežinau, gal ji tiesiog atostogauja g.gif galvojau už ją uždėti, bet suma nemaža, o be to ji iš Kauno, tai gal kaunietės susimestų, o ji po to atiduotų (vistiek vienoj dėžėj keliaus) g.gif na žodžiu reikia kažką spręsti ax.gif
pinigėlius pažiūrėsiu popiet mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na ir judat, tikrai nebespėju sekti temos, gal tai tik toks laikotarpis, kai aplamai visur nebespėju........
Va ir pinigėlius nubėgsiu šiandieną ir pervesiu.......... blush2.gif Kažko neprileidžia menęs internetiniu būdu prie savo sąskaitėlės. tuo pačiu ir pasidomėsiu, kas ten galėjo man nutikti........ doh.gif REMINI, būk gerutė, dar kartelį brūkštelk man sąskaitėlės numerį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 11, 09:30)
REMINI, būk gerutė, dar kartelį brūkštelk man sąskaitėlės numerį.  ax.gif

jau 4u.gif
noriu pasiūlyti vieną daiktą, gal kuri susidomės 4u.gif nusipirkau, bet nenaudoju doh.gif tai galvoju, gal kam labiau reikia? kartu ir savus "eyelets" padovanočiau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 11, 09:43)
noriu pasiūlyti vieną daiktą, gal kuri susidomės  4u.gif nusipirkau, bet nenaudoju  doh.gif tai galvoju, gal kam labiau reikia? kartu ir savus "eyelets" padovanočiau  mirksiukas.gif

Parašiau tau į Až
Atsakyti
Šiandien kažkaip čia tuščia... blink.gif
Atsakyti
del siuntiniu:: Dezes jau supakuotos, gal per daug optimistiskai galvojau kad pasiseks greitas pervedimas kaip su pirmu persiuntimu buvo.Si kart nupirkta spec ypakavimo priemoniu, celofanu...viskas suvyniota, sudeta kas kam pazenklinta, pripyliau tu kukuruzu kad nesusilamdytu prekes, ir uzklijavau tokiu spec stipriu pleistru ...tad bandau pasakyt kad viska praplest ir ispakuot bus nuostolis ir nemazas laiko gaisimas man...tikiuosi tai butu paskutinis variantas.

Man irgi sunku tiket kad kristi13 dingo is musu gretu. Tuolab kad labai konkurse dalyvavo ir labai daznai SB-turguj lankesi. Bijau kad kas nemalonaus atsitiko, bet greiciausiai turbut su vyru susiparino pamacius saskaita ax.gif

Keli variantai butu kad kas nors padengtu uz kristi kol ji sugris, o jei ji negris, tada tas zmogutis galetu pasilikti kas jai reikiama is jos uzsakymo o viska kitka parduoti: zinau kad yra nemazai naujokiu norinciu supirkti (cia is az).
--Arba leidziam naujokiai nupirkti jos uzsakyma.

Kristi sugryzk.... lens.gif tikuosi nemalonumu nebuvo gyvenime o tik kur nors atostogauji.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 14:10)
Kristi sugryzk.... lens.gif tikuosi nemalonumu nebuvo gyvenime o tik kur nors atostogauji.

Ilgai ieškojus aš atradau kristi13 telefoniuką, tai šį rytą nusiunčiau jį remini - gal pavyks susisiekti. Šiaip ir jos adresą žinau, nes kartą teko lankytis labai trumpai...tai jei ką, paskutiniu atveju į namus važiuosiu blink.gif Bet jei išvykusi, tai ir tas nepadės...na, gal atsiras.... 4u.gif O jei jau visai visai kraštutiniu atveju, tai galėsiu užmesti aš tą sumą (vistiek jau bankrotas šiaip ar taip lotuliukas.gif ) Jei atsiras, tai viską atiduosiu, o jei ne, tai tada teks naują turgų skelbti...tik šį kartą Lietuvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 birželio 2008 - 13:16
QUOTE(justess22 @ 2008 06 11, 13:15)
Ilgai ieškojus aš atradau kristi13 telefoniuką, tai šį rytą nusiunčiau jį remini - gal pavyks susisiekti. Šiaip ir jos adresą žinau, nes kartą teko lankytis labai trumpai...tai jei ką, paskutiniu atveju į namus važiuosiu blink.gif Bet jei išvykusi, tai ir tas nepadės...na, gal atsiras.... 4u.gif O jei jau visai visai kraštutiniu atveju, tai galėsiu užmesti aš tą sumą (vistiek jau bankrotas šiaip ar taip lotuliukas.gif ) Jei atsiras, tai viską atiduosiu, o jei ne, tai tada teks naują turgų skelbti...tik šį kartą Lietuvoj lotuliukas.gif

Aš galiu irgi užmesti, netgi visą sumą, tik visa suma man baisokai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šiaip ir jos adresą žinau, nes kartą teko lankytis labai trumpai...tai jei ką, paskutiniu atveju į namus važiuosiu blink.gif

smagu zinot kad as sava scrap-mafija turiu LT lotuliukas.gif
O rimtai, tai geras variantas.
Aš galiu irgi užmesti, netgi visą sumą, tik visa suma man baisokai atrodo blush2.gif

didele suma tik jei uzsimanysi viska sau pasilikt, bet yra nemazai norinciu supirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 11 birželio 2008 - 13:23
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 14:22)
smagu zinot kad as sava scrap-mafija turiu LT lotuliukas.gif
O rimtai, tai geras variantas.

didele suma tik jei uzsimanysi viska sau pasilikt, bet yra nemazai norinciu supirkt  mirksiukas.gif

As irgi galiu su uzmetimu padeti jei ka.
Scrapuke, o kas cia per abra kadabra?
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 14:10)
del siuntiniu:: Dezes jau supakuotos, gal per daug optimistiskai galvojau kad pasiseks greitas pervedimas kaip su pirmu persiuntimu buvo.

pirmą kart mūsų ne tiek daug buvo 4u.gif dauginamės lotuliukas.gif
na išsiaiškinsim mirksiukas.gif
Atsakyti