Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 10, 21:38)
yra forumieciu kurios padeda pasidairyk cia, tik reikia paciai susirasti is kokios nori uzsisakyti ir manau butu ymanoma susitarti mirksiukas.gif

Va kad jos padeda tai zinau...jau uzsisakiau is www.joann.com, bet va noreciau is uk dabar, gal pigiau butu, bet nezinau koks puslapis butu patikimas:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 10, 22:47)
Va kad jos padeda tai zinau...jau uzsisakiau is www.joann.com, bet va noreciau is uk dabar, gal pigiau butu, bet nezinau koks puslapis butu patikimas:)
is UK kazin ar bus pigiau g.gif , gaila bet cia nelabai as patareja schmoll.gif
Papildyta:
cia truputi ne i tema, bet turiu pastebejima, mano vyresnele kaip tik sausio 16 gimus, tik 2000 metais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 10 birželio 2008 - 21:51
QUOTE(irmulia @ 2008 06 10, 22:08)
Atrodo, viskas dera  bigsmile.gif  tik ta aštri saulutė tai  g.gif  labiau norėtųsi tokios pat gėlytės bet didesnės kaip kad dešiniajame šone (prisegtas užrašas "Reda")  -tokiu būdu būtų kaip ir atsvara.  Arba kokia švelnesnių spinduliukų saulytė  mirksiukas.gif
zinai kuo ilgiau ziuriu tuo labiau ji man per ryski g.gif bandziau priderinti prie tu kanteliu orandziniu, bet gal as ja geltonai dar pabandysiu apraisgyti, o tie kampai irgi gal per astrus, ai kadangi ji dar nepriklijuota tai galiu raizgalioti ir delioti doh.gif bet jau ne siandien, einu pabaigti pakavimus ir miegelio, rytoj sunki diena nusimato, oi kaip nemegstu kelioniu su vaikais ir be MB blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 10, 21:27)
user posted image

Gal tokio švelnesnio stiliaus saulutė labiau pritaptų?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 10, 15:22)
user posted image

man ta saulute kaip tik tenai. Bet dar pasiuvineciau ar nupiesciau geltonas tiesias linijas nuo centro saules link pavadinimo, nepatinka man ta tuscia vieta tarp saules ir pavadinimo. O pati saule tai stebuklas: kaip padarei?
oi suklydau su ta citata...man si saulute nepatinka, o tavo ranku darbo tai visiskai WOW...neapmainyk jos trikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 birželio 2008 - 23:07
QUOTE(justess22 @ 2008 06 10, 23:22)
user posted image

ryškiai patarinėt man dar per anksti doh.gif man LINUTUKĖS saulutės siuvinėjimas tai super wub.gif aš tik dėl švelnesnių spinduliukų šią saulutę įdėjau blush2.gif Na, bet matau, kad nepataikiau doh.gif Gi skoniai visų skirtingi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 10 birželio 2008 - 23:22
QUOTE(remini @ 2008 06 09, 22:34)
pamenat gavau dovanų nuo Scrapukės knygą?  ax.gif na tai va, kadangi kolegė prašė nukopijuot kelis lapus, tai ir jum įdedu - gal pravers  mirksiukas.gif

Oi, pravers pravers, tik būk gera parašyk knygos pavadinimą ir autorių, bo matau, kad ji superinė - ieškosiu parsisiųsti 000164.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 09, 22:37)
issiunciau foto, apsiziurekit, nieko ten labai blatno,ale man per daug, tai ir atsikratau. einu parasysiu su kainykem ir vel atsiusiu.

Jei dar kas liko pas tave - norėčiau pamatyti, nes matau ten man tinkančių dalykėlių rolleyes.gif Siunčiu el. paštą į AŽ Ačiū cool.gif
Atsakyti
LINUTUK: dar norejau dadeti kad man visai nemaiso saules spinduliu astrumas; truputi reikia kontrasto kadangi viskas apvalinta. Dar labai tiktu kad gelytes spalva prie vardo butu oranzine o ne violetine mirksiukas.gif . Dar pastebejau kad mano patartas geltonas pasiuvinejimas tiesiai nuo saules link pavadinimo labai tiktu kadangi lovytes groteliu puse kur matosi irgi tokiom tiesiom linijom. O gal vietos siuvinejimo stampuok...gi turi geltono rasalo stampavimui, paimk koki kieta kartona, ar voka ir padazius stampuok nuo centro lyg saules spindulius...irgi tiktu.
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 13:40)
Aš dabar vėl dėlioju tą savo darbelį "Metų kaukė 2007" ir štai, ką pridėliojau  ax.gif http://public.fotki....ng/img1611.html

Aš galvoju, gal dar reiktų suapvalinti viršutinės nuotraukos viršutinį kairijį kamputi ir apatinės nuotraukos apatinį dešinyjį kamputį  ax.gif Ką manot, ar tiktų?
Ir dar klausimėlis dėl balto lapo viršutinio kairiojo kampo, ten kur ta žydra lenkta juostelė eina... Ar ten taip ir palikti, kad tas baltas kampas toks ir yra išlindęs, ar jį taip pat suapvalinti?  ax.gif
Ir šiaip pasakykit, ar gražiau dabar atrodo su tais rutuliukais? Beje, ten ant to balto mažyčio rutuliuko (kuris ant tos statulėlės užklijuotas) planuoju užrašyti "Laimėtas prizas"...

Nzn..dabar tie rutuliukai labai pasireiskia g.gif . Bet dar vis maiso man tie apiplesyti galai popieriaus ax.gif . Tikrai pradedu abejoti ar juoda spalva tinka fonui. Gal tamsiai pilka geriau...
Atsakyti
babyface, Linutuk, šaunuolės. thumbup.gif Kadangi mano skonis dar toli gražu nėra taip išvystytas kaip mūsų Scrapukės, tai nieko blatno aš čia jums nepatarsiu. blush2.gif Bet abu darbukai žiūrisi gražiai.
Babyface, matau, tu esi atkaklus žmogutis, sieki tikslo, nenuleidi rankų - tikrai patobulinsi šį darbuką. Sekasi tau išties gerai!
Linutuk, mane irgi sužavėjo tavo saulutė wub.gif Net neįsivaizdavau, kad padarysi būtent tokią.... Aš tik galvojau apie ilgesnius spindulėlius. Bet pati saulutė puiki. smile.gif

P.S. Merginos, gal kas turite kristi13 telefoną/mailą? Prapuolė žmogutis. verysad.gif Gal kokia nelaimė (neduokdie...)... unsure.gif Negali ji šiaip sau pradingti. Juk dalyvavo konkurse, labai laukė rezultatų. Kažkas nutiko....
Remini, aš pinigėlius pervedžiau, tik vakar dar nepasimatė, brūkštelk, kad būčiau rami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 11, 09:37)
babyface, Linutuk, šaunuolės.  thumbup.gif  Babyface, matau, tu esi atkaklus žmogutis, sieki tikslo, nenuleidi rankų - tikrai patobulinsi šį darbuką. Sekasi tau išties gerai!

Uj, ačiū labai už tokius žodelius rolleyes.gif Tai mane įkvepia ir tikiuosi galutiniu rezultatu būsiu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad vakar Sanrita rodė rašiklius - ar Scrapukė galėtų pakomentuoti? smile.gif Sanrita, o ką gero tu dar turi? biggrin.gif Kur gauti aplankalų 30x30 cm lapo formatui? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 11 birželio 2008 - 07:54
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 11, 08:37)
P.S. Merginos, gal kas turite kristi13 telefoną/mailą? Prapuolė žmogutis.  verysad.gif  Gal kokia nelaimė (neduokdie...)...  unsure.gif  Negali ji šiaip sau pradingti.  Juk dalyvavo konkurse, labai laukė rezultatų. Kažkas nutiko....
Remini, aš pinigėlius pervedžiau, tik vakar dar nepasimatė, brūkštelk, kad būčiau rami.  4u.gif

Kadangi registruodamos i SM mes ivedame savo mail'a,tai as per supermama jai parasiau mail'a.Bet nezinau ar ji pasitikrins, nes jei kuri rasete i AZ jai, tai turejo ir mail'u ateiti pranesimas, kad yra nauja zinute. tikiuosi nieko baisaus nenutiko.Reikia galvoti uz ja uzmesti pinigelius, nes remini kt. savaite nebebus.
Atsakyti