nu o as tarp visu lakstymu, skalbimu ir dar visokiu trugdziu pabaigiau ka buvau jau senokai pradejus, dar saulutes nepriklijavau, nes gal dar perdarinesiu, nu nebent labai neispeiksit jos
Aš dabar vėl dėlioju tą savo darbelį "Metų kaukė 2007" ir štai, ką pridėliojau http://public.fotki....ng/img1611.html
Aš galvoju, gal dar reiktų suapvalinti viršutinės nuotraukos viršutinį kairijį kamputi ir apatinės nuotraukos apatinį dešinyjį kamputį Ką manot, ar tiktų?
Ir dar klausimėlis dėl balto lapo viršutinio kairiojo kampo, ten kur ta žydra lenkta juostelė eina... Ar ten taip ir palikti, kad tas baltas kampas toks ir yra išlindęs, ar jį taip pat suapvalinti?
Ir šiaip pasakykit, ar gražiau dabar atrodo su tais rutuliukais? Beje, ten ant to balto mažyčio rutuliuko (kuris ant tos statulėlės užklijuotas) planuoju užrašyti "Laimėtas prizas"...
Aš galvoju, gal dar reiktų suapvalinti viršutinės nuotraukos viršutinį kairijį kamputi ir apatinės nuotraukos apatinį dešinyjį kamputį Ką manot, ar tiktų?
Ir dar klausimėlis dėl balto lapo viršutinio kairiojo kampo, ten kur ta žydra lenkta juostelė eina... Ar ten taip ir palikti, kad tas baltas kampas toks ir yra išlindęs, ar jį taip pat suapvalinti?
Ir šiaip pasakykit, ar gražiau dabar atrodo su tais rutuliukais? Beje, ten ant to balto mažyčio rutuliuko (kuris ant tos statulėlės užklijuotas) planuoju užrašyti "Laimėtas prizas"...
Linutuke, pati saulutė jėgiškai padaryta
Konkursui idėją turiu gal net dvi
Beliko nuotraukas atrinkinėt
Konkursui idėją turiu gal net dvi
Beliko nuotraukas atrinkinėt
LINUTUKE, kaip gražu Tik turiu vieną pastebėjimą Ten kur užrašyta "Labas rytas Saulute", ten po žodžio rytas reiktų padėt kablelį , kad būtų taip: "Labas rytas, Saulute"
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 21:40)
as neapvalinciau, man taip grazuQUOTE
ten kur ta žydra lenkta juostelė eina... Ar ten taip ir palikti, kad tas baltas kampas toks ir yra išlindęs, ar jį taip pat suapvalinti?
, o cia manau kad reiktu uzapvalinti, kad nenukirpti, pabandyk kaip nors su juodu popieriu pridengti ta balta kampa, man tai padeda, kai vaizduote neveikia tada pamatai ir supranti, nu gal nevisada, bet kartais suveikia QUOTE(Sanrita @ 2008 06 10, 21:41)
Linutuke, pati saulutė jėgiškai padaryta
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 21:43)
LINUTUKE, kaip gražu Tik turiu vieną pastebėjimą Ten kur užrašyta "Labas rytas Saulute", ten po žodžio rytas reiktų padėt kablelį , kad būtų taip: "Labas rytas, Saulute"
, net demesio nebuvau atkreipus, dar ir pamaciau kad ant "saule" tasko neatspauzdinau lekiu klaidu taisyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 10, 20:27)
nu o as tarp visu lakstymu, skalbimu ir dar visokiu trugdziu pabaigiau ka buvau jau senokai pradejus, dar saulutes nepriklijavau, nes gal dar perdarinesiu, nu nebent labai neispeiksit jos
Atrodo, viskas dera tik ta aštri saulutė tai labiau norėtųsi tokios pat gėlytės bet didesnės kaip kad dešiniajame šone (prisegtas užrašas "Reda") -tokiu būdu būtų kaip ir atsvara. Arba kokia švelnesnių spinduliukų saulytė
Beje, pasirodysiu jums ir savo SB darbelių albumo titulinį lapą http://public.fotki....ng/img1613.html
Nors jis gal kiek ir mergaitiškai atrodo, bet man jis toks mielas ir šiltas atrodo... Šiaip, spalvos nuotraukoje šaltokos atrodo, o realybėje jos ryškesnės ir tokios šiltos šiltos Tik dar tų gėlyčių nepriklijavau...
Papildyta:
Jei taisyt klaidas, tai iki galo - tada uždėk ant žodelio "stebuklu" nosinę
Nors jis gal kiek ir mergaitiškai atrodo, bet man jis toks mielas ir šiltas atrodo... Šiaip, spalvos nuotraukoje šaltokos atrodo, o realybėje jos ryškesnės ir tokios šiltos šiltos Tik dar tų gėlyčių nepriklijavau...
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 10, 23:07)
dar ir pamaciau kad ant "saule" tasko neatspauzdinau lekiu klaidu taisyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 21:20)
Beje, pasirodysiu jums ir savo SB darbelių albumo titulinį lapą http://public.fotki....ng/img1613.html
Atrodo iš ties šiltai , o jei dar apačioje pridėtum tokių raitytų šakelių kaip viršuje, tai sušvelnintum kampus apatinėje dalyje
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 22:20)
Beje, pasirodysiu jums ir savo SB darbelių albumo titulinį lapą
man tai grazu QUOTE
ot beraste , nors sioje vietoje tai turejau abejoniu, bet matai nukopinau jau parasyta, tai nusprendziau kad tas kas rase rastingesnis uz mane
Labukas,
gal zinote is kokio www puslapio butu galima parsisiusti scrapbookingui visokiausiu daiktu, geriausia butu is co.uk. o gal scrap8 padeda uzsisakyti?
gal zinote is kokio www puslapio butu galima parsisiusti scrapbookingui visokiausiu daiktu, geriausia butu is co.uk. o gal scrap8 padeda uzsisakyti?
QUOTE(irmulia @ 2008 06 10, 23:25)
Atrodo iš ties šiltai , o jei dar apačioje pridėtum tokių raitytų šakelių kaip viršuje, tai sušvelnintum kampus apatinėje dalyje
Ok, reikės pabandyt pridėt raitytų šakelių ir apačioj
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 10, 23:26)
man tai grazu
Tokie žodžiai man suteikia vis daugiau noro daryti SB darbelius
QUOTE(Eglu @ 2008 06 10, 22:30)
yra forumieciu kurios padeda pasidairyk cia, tik reikia paciai susirasti is kokios nori uzsisakyti ir manau butu ymanoma susitarti