Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(eMAr @ 2008 06 10, 13:45)
Aš jau pabandžiau padėlioti, nifiga gražiai nesigauna, reikės mokintis  g.gif

nu aš kol galvoj visko gerai neapgalvoju, tai jokių darbų negaliu imtis schmoll.gif net teksto rašyt negaliu, kol visos struktūros nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 06 10, 13:46)
nu aš kol galvoj visko  gerai neapgalvoju, tai jokių darbų negaliu imtis  schmoll.gif net teksto rašyt negaliu, kol visos struktūros nesugalvoju  doh.gif

Nu mano galvoj ta struktūra tai gražiai susidėliojo, bet per daug abstrakčiai. Reikia keisti visą koncepciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 06 10, 14:39)
aš savo konkursinį darbelį galvoj dėlioju, nes niekaip nuotraukų neatsispausdinu  lotuliukas.gif tai jei ir sudėliosiu, jaučiu priduosiu kaip tikra studentė - paskutinę minutę  lotuliukas.gif

Čia tokių dauguma. lotuliukas.gif Aš, pvz., "pirmam semestre" pavadinimu "Nusivylimai" išvis skolą užsidirbau. lotuliukas.gif Žiūrėsiu, kaip antram bus. smartass.gif
Atsakyti
nu svarbiausia turėt pakankamai nuotraukų prisispausdinus "gadinimui" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 06 10, 14:08)
nu svarbiausia turėt pakankamai nuotraukų prisispausdinus "gadinimui"  lotuliukas.gif

Klausykit, neturiu negatyvo fotkės, bet galima iš fotkės pasidaryti didesnę, ane? arba pasidaryti keletą gadinimui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 10, 14:10)
Klausykit, neturiu negatyvo fotkės, bet galima iš fotkės pasidaryti didesnę, ane? arba pasidaryti keletą gadinimui?  blush2.gif

tai emm... nusiskanuok gal, jei ne matinis fotkės paviršius (nes matinis paviršius skanuojant gali priduoti grūdėtumo) ir tada jau daryk kokio nori dydžio ir kiek nori... tiesa, jei bus labai didesnė negu originalas, gali kokybei truputį atsiliepti.
Atsakyti
Iš fotkės fotoservise tau padarys tokių pačių, kiek tik norėsi. smile.gif Galėsi gadinti nors ir piktybiškai. Tik biškį kainuos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 06 10, 14:12)
tai emm... nusiskanuok gal, jei ne matinis fotkės paviršius (nes matinis paviršius skanuojant gali priduoti grūdėtumo) ir tada jau daryk kokio nori dydžio ir kiek nori... tiesa, jei bus labai didesnė negu originalas, gali kokybei truputį atsiliepti.

na, ten nuotrauka prastoka g.gif Bet centre AŠ lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif merginos, nuotaika pakelet kaip turi buti, o tai tie namu ruosos darbai i depresija varo blink.gif
Atsakyti
Scrapuke ir man mestelk slaptazody ax.gif 4u.gif
O dabar reikia begt namucius aptvarkyt... Svetaine atrodo baisiai, greit visos grindys bus uzdengtos zaislais, pliaziniais ranksluosciais ir t.t. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o mano galva tuščia cry.gif jokių minčių verysad.gif na buvo keletas minčių... bet ir tos išgaravo doh.gif nebeįdomiai atrodo verysad.gif reikia gal eit albumą pavartyt, paieškot nuotraukos... gal kokia ir užkabins g.gif
Atsakyti
ei, kur visos dingot? g.gif
o aš verkiau verkiau... o įkvėpimas bac ir atėjo thumbup.gif tik vat nuotraukos tik kompe verysad.gif tikiuosi iki rytojaus mintys neišgaruos ax.gif turiu kelis varijantus, na tai bent vieną gal įgyvendinsiu thumbup.gif

P.S. dėl turgelio ax.gif dar laukiu Zirafos sesės, Arminux ir Kristi13 4u.gif mergaitės, prašau perveskit šią savaitę pinigėlius, o tai kitą nežinau ar prie kompo prisėsiu ax.gif
Atsakyti