aš savo konkursinį darbelį galvoj dėlioju, nes niekaip nuotraukų neatsispausdinu tai jei ir sudėliosiu, jaučiu priduosiu kaip tikra studentė - paskutinę minutę
tai emm... nusiskanuok gal, jei ne matinis fotkės paviršius (nes matinis paviršius skanuojant gali priduoti grūdėtumo) ir tada jau daryk kokio nori dydžio ir kiek nori... tiesa, jei bus labai didesnė negu originalas, gali kokybei truputį atsiliepti.
tai emm... nusiskanuok gal, jei ne matinis fotkės paviršius (nes matinis paviršius skanuojant gali priduoti grūdėtumo) ir tada jau daryk kokio nori dydžio ir kiek nori... tiesa, jei bus labai didesnė negu originalas, gali kokybei truputį atsiliepti.
Scrapuke ir man mestelk slaptazody O dabar reikia begt namucius aptvarkyt... Svetaine atrodo baisiai, greit visos grindys bus uzdengtos zaislais, pliaziniais ranksluosciais ir t.t.
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
o mano galva tuščia jokių minčių na buvo keletas minčių... bet ir tos išgaravo nebeįdomiai atrodo reikia gal eit albumą pavartyt, paieškot nuotraukos... gal kokia ir užkabins
ei, kur visos dingot? o aš verkiau verkiau... o įkvėpimas bac ir atėjo tik vat nuotraukos tik kompe tikiuosi iki rytojaus mintys neišgaruos turiu kelis varijantus, na tai bent vieną gal įgyvendinsiu
P.S. dėl turgelio dar laukiu Zirafos sesės, Arminux ir Kristi13 mergaitės, prašau perveskit šią savaitę pinigėlius, o tai kitą nežinau ar prie kompo prisėsiu