Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 06:47)
--Taip pat po užraktu įdėjau tas dvi užduotis kur CK prašė. Kas labai labai norės pamatyti, tai duosiu slaptažodį, tik su priesaika kad niekur kitur neįkelsite  4u.gif Jei norite ką paklaust ar šiaip komentuot, galite "komentruose" po darbeliais.
mestelk kai prabusi blush2.gif ,
LINUTUKPavadinimą nebūčiau dėjus taip. Padarei tą "dead space"--tuščią, apsupta "mirusią" vietą kamputy. Tavo vietoj būčiau padarius saulutę: geltoną apskritimą -kamputy užklijavus, nuo saulutės ranka arba siuvimo mašina pasiuvinėjus daug spindulių geltonais ar oranžiniais siūlais, o pavadinimą alfabeto nakleikom, ar iškirptais, būčiau uždėjus irgi apskritimo forma, aplink saulutę.
Užrašymus daryk ant balto popieriaus iškarpius juostelėm.
joooo g.gif parasius irgi is karto pamaciau ta tuscia vieta, ten ant juodrascio atstampavau, tai lengvai bus pakeiciama, apie saulute irgi masciau, zirafos sese buvo kalbejus kad ji tiktu, bet kaskaip labai tiesiogiai paziurejaui ir tai ka papiesdavau man schmoll.gif , o cia su tuo pasiuvinejimu mintis thumbup.gif , reiks kaska pabandyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 08:34)
dekui visom uz komplimentus---man tik saldus sapnai dabar sapnuosis biggrin.gif .Einu i lovyte
saldziu sapneliu 4u.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 10, 08:49)
Labas rytas visoms,
Linutuk, kaip tavo mažoji atlaikė vizitą pas stomatologę?  g.gif
nelabai verysad.gif viena dantuka uztaise dar 2 liko skyleti, nu pirstu nenugrauze, bet buvo prastai issiziojus, tai kazin ar ilgai laikys tas plombavimas, dabar birzelio 30 uzsirasem, bet manau reikia kitos dantistes ieskoti, eilini siki isitikinau kad ji nemoka su vaikais nei trupucio schmoll.gif nepaaiskina kas per skonis ko tiketis, uzdejo jai tos kosytes ant dantuko, pajuto neskanu skoni pradejo verkti .. ai ka ir sakyti reikia ieskoti kitos ir viskas doh.gif
kaip tik siuo metu uzsissakineju prekes SB, kad i jusu gretas stociau ir labai reikia dar didesnio ikvepimo....
ir dar temos pirmame lape yra nuorodos i galerijas, ten gali akis praziureti blink.gif kiek visokiu yra
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 09:17)
Štai mano antrasis darbelis, bet jį tik vakar pasidėliojau ir dar nieko nesuklijavau..
http://public.fotki....ng/img1609.html Pakomentuokit smile.gif Ten šiaip labai prastai matosi, bet pagrindas yra juodas, o ant to juodo baltas lapas ir t.t. wink.gif

Man tai iskart i akis krenta, kad viena is moteriskiu labai uzdengei su ta statulele (nuotrauka apacioje), o ta statulele, tai cia prizas uz geriausia kauke?Pabandyk dar taip viska sudelioti, kad tavo darbas kalbetu, papasakotu kas tuo momentu ivyko, nes tarkim man dundukei fool.gif neaisku, ar cia koks konkursas, kas jo laimetojas, save isryskinai del, kad laimejai ar del to ,kad sau darai si darbeli.Gal siek tiek mazinti reiktu ta per viduri esanti akcenta ir ji kazkaip kitaip iprasminti?Net nezinau, kazkaip truksta dar kazko, man gal lapo kompozicija nelabai patinka. Visada,kas yra stambesnio turi buti lapo virsuje.Tavo virsutine nuotrauka lyg ir smulkesne ( ne apie nuotraukos dydi sneku). Zodziu reiktu su gabaritais nuotrauku pazaist dar nes, jos per daug lygiavertes. Jei ta apskritima dedi i kampa, tai jis neturi buti toks didelis, truksta lape atsikartojanciu apskritimu, taciau jei tu juos padeliosi salia apvalios nuotraukos, lapo kompozicicija smuks zemyn. Tai gal suzaisk tokia istrizaine:du nevienodo dydzio staciakampiai (merginu nuotr.) - viena istrizaine, o kita - nevienodo dydzio ir skaiciaus apskritimai (su vaikino nuotr.). Ta istrizaine giauriau sukalt ne lapo centre, o susikirtimo vizualiniame centre dek ta statulele, jei tai yra kaukes konkurso prizas. Apskritimus uzleisk ant nuotr. arba kai kuriuos paslepk, kad atsirastu lape kazkokia vienybe, kazkoks veiksmas tuo metu vykes ir pan.Del pagrindo lapu ir spalvu atskirai galima butu kazka mastyti patarti, bet turiu jau labai dirbti, nes paliosuos is darbo.
Atsakyti
Sveikuitės 4u.gif Buvau truputį ištremta iš civilizacijos savaitgalį, tai spėjau jau pasiilgti šios temos wub.gif

scrap8, kai pabusi, jei nepatingėsi, tai ir man parašyk slaptažodį...labai jau smalsu...ir šiaip po savaitgalio trūksta noro dirbti ir reiktų kokio įkvėpimo blush2.gif Tavo darbai tam puikiausiai tinka wub.gif

Apie parodytus darbelius jau nemažai komentarų buvo, tai aš gal nieko labai ir neparašysiu naujo ax.gif

Visoms gerų idėjų 4u.gif Ir daug noro pascrapint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 10 birželio 2008 - 09:09
Dar turiu pridurti,kad esi saunuole.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 11:04)
Man tai iskart i akis krenta, kad viena is moteriskiu labai uzdengei su ta statulele (nuotrauka apacioje), o ta statulele, tai cia prizas uz geriausia kauke? neaisku, ar cia koks konkursas, kas jo laimetojas, save isryskinai del, kad laimejai ar del to ,kad sau darai si darbeli.Gal siek tiek mazinti reiktu ta per viduri esanti akcenta ir ji kazkaip kitaip iprasminti?Net nezinau, kazkaip truksta dar kazko, man gal lapo kompozicija nelabai patinka. Visada,kas yra stambesnio turi buti lapo virsuje.Tavo virsutine nuotrauka lyg ir smulkesne ( ne apie nuotraukos dydi sneku). Zodziu reiktu su gabaritais nuotrauku pazaist dar nes, jos per daug lygiavertes. Jei ta apskritima dedi i kampa, tai jis neturi buti toks didelis, truksta lape atsikartojanciu apskritimu.

Aha, ta statulėlė - tai prizas, kurį aš laimėjau už gražiausią kaukę ax.gif Išryškinau save, o kitas padariau juodai baltas, nes tos foto buvo labai margaspalvės ir būtų tokia kaip spalvų makalynė smile.gif Tai aš palikau tik save spalvotą, kad labiausiai kristų į akis ta žydra drugelio kostiumo spalva, nes taip galvojau lengviau bus padaryti darbelio apipavidalinimą sužaidžiant su spalvom smile.gif
Dėl apskritimų, tai tikrai manau kažką reiks namučiuose padėlioti ir sukomponuoti...
O kaip manot dėl raidžių spalvos? Kokia spalva daryt užrašą ant to balto fono? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 10:15)
Aha, ta statulėlė - tai prizas, kurį aš laimėjau už gražiausią kaukę  ax.gif Išryškinau save, o kitas padariau juodai baltas, nes tos foto buvo labai margaspalvės ir būtų tokia kaip spalvų makalynė smile.gif Tai aš palikau tik save spalvotą, kad labiausiai kristų į akis ta žydra drugelio kostiumo spalva, nes taip galvojau lengviau bus padaryti darbelio apipavidalinimą sužaidžiant su spalvom smile.gif
Dėl apskritimų, tai tikrai manau kažką reiks namučiuose padėlioti ir sukomponuoti...
O kaip manot dėl raidžių spalvos? Kokia spalva daryt užrašą ant to balto fono?  ax.gif

Manau,kad juoda. tik aprasymu kas ten vyko nepamirs,ar kokiu ispudziu.pagyvins dar darba.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 11:08)
Dar turiu pridurti,kad esi saunuole.

Ačiū labai 4u.gif Šiaip be jūsų visų patarimų, tai nežinau, kaip sugebėčiau... blush2.gif Jūs man labai padedat smile.gif Ir man labai svarbi jūsų nuomonė iš šalies... Tai padeda tobulėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 05:47)
--Taip pat po užraktu įdėjau tas dvi užduotis kur CK prašė. Kas labai labai norės pamatyti, tai duosiu slaptažodį, tik su priesaika kad niekur kitur neįkelsite  4u.gif Jei norite ką paklaust ar šiaip komentuot, galite "komentruose" po darbeliais.

ir as noriu ax.gif

vakar pabaigiau savo konkursini darba.. sedejau, ziurejau, kazkas man ten negerai, bet nezinau kas biggrin.gif bet kai anksti padariau, tai dar bus laiko pataisyti arba nauja padaryt jei ikvepimas uzplauks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 10, 11:49)
vakar pabaigiau savo konkursini darba.. sedejau, ziurejau, kazkas man ten negerai, bet nezinau kas  biggrin.gif bet kai anksti padariau, tai dar bus laiko pataisyti arba nauja padaryt  jei ikvepimas uzplauks smile.gif
nu saunuole mirksiukas.gif

o as siandien daug darbu turiu nuveikti karsta.gif, vakare pakuojuosi ir rytoj, jai viskas ok, isvarau keletai dieneliu, bandysiu pabegti nuo civilizacijos lotuliukas.gif kol kas sukuosi tarp tvarkymosi, valgio darymo, skalbimo, dziovinimo blink.gif ir kartkartems uzlekiu cia pas jus mirksiukas.gif bandau vienu uzpakaliu viska uzsesti, gerai kad nemaza turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 09:45)
Man tai smegenyne jau perkaito, sakiau, reikia, kokia savaite pailseti nuo info ir kibti paciai kazka deliotis.

lotuliukas.gif Mano smegenynė tik dabar ėmė vėsti - kaito dar nuo pernai metų. Taip kad savaitėlės gali ir neužtekti. lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 10, 09:51)
apie saulute irgi masciau, zirafos sese buvo kalbejus kad ji tiktu, bet kaskaip labai tiesiogiai paziurejaui ir tai ka papiesdavau man  schmoll.gif , o cia su tuo pasiuvinejimu mintis  thumbup.gif

Darau išvadą, kad pasiuvinėjimas yra stebuklingas dalykas. Beprotiškai geras dalykas.

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 10, 13:50)
bandau vienu uzpakaliu viska uzsesti

Na šitas dalykas ir man nėra svetimas. lotuliukas.gif O dėl užpakalio tu čia veltui sušnekėjai - galiu viešai užginčyt - ten pas jumi viskas normoj. biggrin.gif

Čia ne į temą, bet dantistės būtinai reikia ieškot kitos. Dantukų gydymas toks sibtilus, psichologiškai skausmingas dalykas, tad jeigu nuo mažens prigasdinsi, po to visą gyvenimą bijos sėstis į tą "krėslą". doh.gif Ir iš viso, vaikai yra atskira žmonijos rūšis biggrin.gif Jiems reikia ne tik savų gydytojų, bei ir savų stomatologų, kirpėjų ir t.t. wink.gif biggrin.gif
Na, jei "viskas bus o.k.", gero jums poilsio atokiau nuo civilizacijos. 4u.gif Mes irgi planuojam, bet vėliau. smile.gif
Atsakyti
aš savo konkursinį darbelį galvoj dėlioju, nes niekaip nuotraukų neatsispausdinu lotuliukas.gif tai jei ir sudėliosiu, jaučiu priduosiu kaip tikra studentė - paskutinę minutę lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau pabandžiau padėlioti, nifiga gražiai nesigauna, reikės mokintis g.gif
Atsakyti