Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

dekui visom uz komplimentus---man tik saldus sapnai dabar sapnuosis biggrin.gif .
Einu i lovyte
bye1.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau slaptažodžio, kad pamatyti tuos žaviuosius Scrapukės darbelius ax.gif Gal kuri man į až įmes, nes kiek supratau Scrapukė jau sapnelius skaičiuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 10 birželio 2008 - 07:42
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 08:42)
Aš irgi norėčiau slaptažodžio, kad pamatyti tuos žaviuosius Scrapukės darbelius  ax.gif Gal kuri man į až įmes, nes kiek supratau Scrapukė jau sapnelius skaičiuoja smile.gif

nono.gif Pati scrapuke duoda slaptazodi, jos darbeliai, tai jai spresti kada ir kam duoti.
Beje,kaip tavo darbelis ar jau pabaigei?
Atsakyti
Ir aš noriu slaptažodžio blush2.gif

Atsakyti
Labas rytas visoms, o Scrapukei - saldžių bluselių wink.gif

Ir man, prašau, atsiųskite slaptažodį, manau, Scrapukė tikrai neprieštaraus. O jei ne - aš pakentėsiu, palauksiu, kol pati šeimininė atsiųs. smile.gif

Apie floruotą vandenį norėjau pasakyt, kad tai visiška tiesa - nededa į mūsų vandenį jokio floro.... Kažkada, pamenu, su MB kalbėjomės, kodėl amerikiečių dantys baltesni už europiečių, tai MB man ir pasakė, kad amerikiečiai nuo mažens gauna floruoto vandens iš čiaupo. O mes, žinai kokį vandenį gaunam? Rudą. doh.gif Tai yra su rūdim. doh.gif Nes vamzdžiai seni, aprūdiję.

Linutuk, kaip tavo mažoji atlaikė vizitą pas stomatologę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 08:36)
nesuprantu ar ten baltas lapas dar uzklijuotas ant juodo? Nuotraukoj fonas susilieja ir nesiskiria, tai man rodos kad tik ant balto sudejai? g.gif
Siap dar tik 1/2 baigus. Butu idomu zinot kur desi pavadinima ir aprasyma? TB foto apskritime labai vienisa...dar reiketu apskritimu panaudoti 2 kokius. Man dar kliuna i akis tie nuplest galai.
O del pilko popieriaus, nzn tol kol nematau, pabandyk ir nupaveiksluok.
P.S. Tu pramoginius sokius soki?

Ten baltas lapas uždėtas ant juodo popieriaus, nes nuotraukose dominuoja juoda, pilka ir balta spalvos... Dėjau žydrų detalių, nes suknelės spalva žydra...
Kad būtų kažkoks ryšys tarp to apskritimo apačioj, tai dėjau viršutinį kairyjį kampą žydrą suapvalintą, kad sietųsi ... Bet gal tada dar kokių apskritimų padėlioti reiks...
Užrašą dėsiu viršutiniame kairiajame šone ant to balto ploto, kur dabar tuščias yra... Tik vis mąstau, kokios spalvos raides daryti: ar juodas, ar pilkas, ar žydras? ax.gif Patarkit ax.gif
Niu o dėl tų nuplėštų juostų, tai aš irgi abejoju.. Tik nežinau kuo man jas pakeisti? Jaučiu jei dėčiau paprastas tiesias juostas, tai labai griežtai atrodytų...
O dėl šokių, tai neperseniausiai lankiau latino šokius smile.gif Bet apleidau ir nebelankau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 09:45)
nono.gif Pati scrapuke duoda slaptazodi, jos darbeliai, tai jai spresti kada ir kam duoti.
Beje,kaip tavo darbelis ar jau pabaigei?

Ok, tai taba palauksiu, kol Scrapukė atsikels ir galbūt suteiks ir man šansą pamatyt jos darbelius ax.gif
O tu šneki apie tą mano pirmąjį darbelį? smile.gif Tai aš jį galima sakyti, kad ir pabaigiau, tik liko priklijuoti juostelę... Šiaip jau buvau įdėjusi nuotraukėlę anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 08:54)
O tu šneki apie tą mano pirmąjį darbelį?  smile.gif Tai aš jį galima sakyti, kad ir pabaigiau, tik liko priklijuoti juostelę... Šiaip jau buvau įdėjusi nuotraukėlę anksčiau  smile.gif

Nea, as apie antraji,nes iejus i nuoroda, man jo neberodo, o vakar nespejau panagrineti, nelabai man ten matesi gerai.Geriau nuotraukas skanuoti, tada geriau matosi ir spalvos ir isdestymas.
Atsakyti
Ok, tai taba palauksiu, kol Scrapukė atsikels ir galbūt suteiks ir man šansą pamatyt jos darbelius ax.gif
O tu šneki apie tą mano pirmąjį darbelį? smile.gif Tai aš jį galima sakyti, kad ir pabaigiau, tik liko priklijuoti juostelę... Šiaip jau buvau įdėjusi nuotraukėlę anksčiau smile.gif
[/quote]

Man irgi nerodo antrojo tavo darbelio.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 10:14)
Nea, as apie antraji,nes iejus i nuoroda, man jo neberodo, o vakar nespejau panagrineti, nelabai man ten matesi gerai.

QUOTE(aasta @ 2008 06 10, 10:16)
Man irgi nerodo antrojo tavo darbelio.

Štai mano antrasis darbelis, bet jį tik vakar pasidėliojau ir dar nieko nesuklijavau..
http://public.fotki....ng/img1609.html Pakomentuokit smile.gif Ten šiaip labai prastai matosi, bet pagrindas yra juodas, o ant to juodo baltas lapas ir t.t. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 10, 09:17)
Štai mano antrasis darbelis, bet jį tik vakar pasidėliojau ir dar nieko nesuklijavau..
http://public.fotki....ng/img1609.html Pakomentuokit smile.gif Ten šiaip labai prastai matosi, bet pagrindas yra juodas, o ant to juodo baltas lapas ir t.t. wink.gif

Na dabar aišku, nes iš pradžių atrodė, kad jokio juodo lapo nėra ir todėl buvo keista matyti atsikišusius žydrus popieriukus, tuos paplėšytus. biggrin.gif Aš užapvalinčiau po vieną nuotraukos kamputį, kad derėtų su statulėlės nuotrauką - ji užapvalinta. O šiaip dar trūksta kitokio popieriaus ant balto, nes tuštokai atrodo. O pati komponavimo mintis man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 10 birželio 2008 - 08:26
Oi , ir as labai noreciau slaptazodzio...
kaip tik siuo metu uzsissakineju prekes SB, kad i jusu gretas stociau ir labai reikia dar didesnio ikvepimo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 06 10, 09:30)
Oi , ir as  labai noreciau slaptazodzio...
kaip tik siuo metu uzsissakineju prekes SB, kad i jusu gretas stociau ir labai reikia dar didesnio ikvepimo.... 4u.gif

Ieik i Scrapukes blog'a ten yra labai daug nuorodu su SB autoriais, tai tiek ideju prisigaudysi... Man tai smegenyne jau perkaito, sakiau, reikia, kokia savaite pailseti nuo info ir kibti paciai kazka deliotis.
Atsakyti