Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Pradėjau delioti pirmąjį savo SB darbelį ax.gif Bet kadangi tai tik pradžia, tai medžiagų daug kaip ir neturiu... Turiu nusipirkusi foto albumą (acid free), tai ten ir darysiu savo SB... Paskui nusipirkau spalvoto popieriaus, kartono, gėlyčių, klijų (acid free)... Pradėjau dėlioti ir pamačiau, kad visdėlto trūksta raštuoto popieriaus, nes vien tik su vienspalviais spalvotais popieriais nėra taip gražu... Tai norėjau paprašyti klaipėdiečių merginų (o gal ir iš kitų miestų), gal kas turit nenaudojamo raštuoto popieriaus, gal kokių detalių pardavimui? smile.gif Nupirkčiau iš jūsų, jei jums jis nebereikalingas, o man tiktų... ax.gif Nes pradžiai norisi apsirūpinti nors pagrindinėmis priemonėmis... Užsisakyti iš toliau negaliu, nes laiko neperdaugiausiai man liko albumo paruošimui... Nepilnas mėnuo... Nes tai bus dovana ax.gif Tai gal kurios merginos sutiks man parduoti sau nebenaudojamas priemones, popierius, kartoną, detales ir pan. rolleyes.gif Lauksiu pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
Artmanija parduotuvėje yra pirkti neblogo SB popieriaus. g.gif
Atsakyti
Parasiau komentarus. Tikiuosi nieko neyzeidziau 4u.gif Tiesiog bandziau surasti + ir -. Taip pat butu ydomu pasibaigus balsavimui. Gal autoriai ka parasyti atsizvelgdami y kitu komentarus. Juk gal as kazko nesupratau, praziurejau... Juk musu samoningumas irgi skirtingas (man sunkiai visada sekasi pamatyti pasleptas mintis doh.gif ).
Bet as dar nebalsavau... Vis dar neapsisprendziu, kas geriausias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Darbeliai tikrai labai šaunūs.
Matau ir džiaugiuosi kaip tobulėja kolegės ploja.gif
Buvo sunku balsuot, nes už du darbelius norėjos po 5 duot mirksiukas.gif
Ale kitą katrą kompensuosiu hihihi.gif

Tosk, neįžeidei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 01, 11:49)
Pradėjau delioti pirmąjį savo SB darbelį  ax.gif Bet kadangi tai tik pradžia, tai medžiagų daug kaip ir neturiu... Turiu nusipirkusi foto albumą (acid free), tai ten ir darysiu savo SB... Paskui nusipirkau spalvoto popieriaus, kartono, gėlyčių, klijų (acid free)...

O kur viso to radai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 06 01, 14:10)
O kur viso to radai? mastau.gif

Foto albumą (acid free) pirkau foto prekių parduotuvėje Akropolyje, klijus nusipirkau Maximoje smile.gif Tačiau popierius tai paprastas pas mane, o ne acid free... Dėlto ir prašau merginų, kurios jau užsiiminėja scrapbookingu, kad gal galėtų parduoti nenaudojamo popieriaus ax.gif Būčiau labai dėkinga... Bandysiu dar eit į Artmanija pasižiūrėt, bet kiek žiūrėjau jų internetinėje parduotuvėje, tai nelabai didelis pasirinkimas raštuotų popierių...
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 01, 13:36)
Foto albumą (acid free) pirkau foto prekių parduotuvėje Akropolyje, klijus nusipirkau Maximoje smile.gif Tačiau popierius tai paprastas pas mane, o ne acid free... Dėlto ir prašau merginų, kurios jau užsiiminėja scrapbookingu, kad gal galėtų parduoti nenaudojamo popieriaus  ax.gif Būčiau labai dėkinga... Bandysiu dar eit į Artmanija pasižiūrėt, bet kiek žiūrėjau jų internetinėje parduotuvėje, tai nelabai didelis pasirinkimas raštuotų popierių...

Na jeigu tu nori artimiausiu metu gauti popieriaus gal ir problemytė bus. Tačiau kai gausim iš skrapukės siuntinukus tikrai atsiras mergaičių norinčių pasidalinti gal ne tik su popierium, bet gal ir kitom priemonėm. Beja galima ir iš ebay šį tą užsisakyti. Jau vakar gavau pirmajį savo siuntinuką.

Ir dar noriu pasidalintis savo išmintimi. Prieš gerą mėnesį THOMAS PHILIPS parduotuvėje aptikau acid fre albumų. Kaina tik virš19 LT. o foto prekių parduotuvėje tyč toč albumas kainavo virš 30 LT.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 01, 16:01)
Na jeigu tu nori artimiausiu metu gauti popieriaus gal ir problemytė bus. Tačiau kai gausim iš skrapukės siuntinukus tikrai atsiras mergaičių norinčių pasidalinti gal ne tik su popierium, bet gal ir kitom priemonėm. Beja galima ir iš ebay šį tą užsisakyti. Jau vakar gavau pirmajį savo siuntinuką.

Ir dar noriu pasidalintis savo išmintimi. Prieš gerą mėnesį THOMAS PHILIPS parduotuvėje aptikau acid fre albumų. Kaina  tik virš19 LT. o foto prekių parduotuvėje tyč toč albumas kainavo virš 30 LT.

Na, išties būtų labai malonu, jei, kai gausit siuntinukus, pasidalintumėte prekėmis, kurių jums nereikės su kitomis scrapbooking naujokėmis ax.gif Lauksiu labai rolleyes.gif
Aš tai savo foto acid free albumą pirkau už 59 Lt doh.gif Žinoma, buvo ir pigesnių, bet man tas labiausiai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 01 birželio 2008 - 14:07
Mano siuntinukas:
user posted image
Perinstalino kompą tai dabar šiek tiek turiu prblemyčių su nuotraukų įkėlimu. Vėliau bandysiu įkelti didesnę.
Parsisiunčiau brats, 15x15 įmautes sb darbams ir stampukus. Prekės tiesiog puikios thumbup.gif . Gaila kad nesimato tikro grožio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 01 birželio 2008 - 15:29
Pagaliau pavyko įvesti didesnę nuotraukytę
user posted image

user posted image

user posted image

Ir mano minėtasis papigiai albumas:
user posted image

user posted image

user posted image

Patį albumo viršelį irgi galima papuošti ir gautūsi liuksinis albumas, nes viduje lapai tikrai geros kokybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 01 birželio 2008 - 16:00
peržiūrėjau darbelius thumbup.gif na tikrai bus sunku išrinkti patį pačiausią unsure.gif na gal ryt bus daugiau laiko nagrinėjimams, tai kaip nors apsispręsiu g.gif bet tikrai noriu pasakyti visoms dalyvaujančioms - jūs šaunuolės !!!! clap.gif
Atsakyti
Merginos, tai nejau niekas daugiau nekomentuos darbeliu???? Man ydomu, ka sy karta as pridirbau netaip? lotuliukas.gif
Atsakyti