Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Scrap8, o gal galėtum pakomentuoti mano darbelį, kurį vakar vakare buvau įkėlusi? smile.gif Ar fonas nepertamsus? Gal reiktų vietoj juodos spalvos naudoti tamsiai pilką? ax.gif Ir šiaip gal dėl detalių, išdėstymo ir pan. turi kokių pastebėjimų? ax.gif
http://public.fotki....ng/img1609.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 10 birželio 2008 - 06:25
QUOTE(babyface @ 2008 06 09, 23:24)
Scrap8, o gal galėtum pakomentuoti mano darbelį, kurį vakar vakare buvau įkėlusi?  smile.gif Ar fonas nepertamsus? Gal reiktų vietoj juodos spalvos naudoti tamsiai pilką?  ax.gif Ir šiaip gal dėl detalių, išdėstymo ir pan. turi kokių pastebėjimų?  ax.gif
http://public.fotki....ng/img1609.html

nesuprantu ar ten baltas lapas dar uzklijuotas ant juodo? Nuotraukoj fonas susilieja ir nesiskiria, tai man rodos kad tik ant balto sudejai? g.gif
Siap dar tik 1/2 baigus. Butu idomu zinot kur desi pavadinima ir aprasyma? TB foto apskritime labai vienisa...dar reiketu apskritimu panaudoti 2 kokius. Man dar kliuna i akis tie nuplest galai.
O del pilko popieriaus, nzn tol kol nematau, pabandyk ir nupaveiksluok.
P.S. Tu pramoginius sokius soki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 birželio 2008 - 06:43
[quote=Scrap8,2008 06 10, 06:47]
Sveikos Scrapaholikės,
Blog'e jum parašiau minčių/idėjų naujai "asmenybės" temai--žiūrėkite komentaruose.
--Taip pat po užraktu įdėjau tas dvi užduotis kur CK prašė. Kas labai labai norės pamatyti, tai duosiu slaptažodį, tik su priesaika kad niekur kitur neįkelsite 4u.gif Jei norite ką paklaust ar šiaip komentuot, galite "komentruose" po darbeliais.

O is kur gauti pasword'a? verysad.gif
Atsakyti
O is kur gauti pasword'a? verysad.gif

gaudyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 07:54)

Gal ir as galiu gauti?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 09, 23:57)
Gal ir as galiu gauti?

gavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 07:54)

Nu ka nu, super,mano nuotaika praskaidrinta visai dienai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 08:06)
Nu ka nu, super,mano nuotaika praskaidrinta visai dienai!  thumbup.gif

Aš apskritai neturiu žodžių. Scrap8 darbai nuostabūs.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 00:06)
Nu ka nu, super,mano nuotaika praskaidrinta visai dienai!  thumbup.gif

Aš apskritai neturiu žodžių. Scrap8 darbai nuostabūs.

dekui 4u.gif Man irgi nuotaika praskaidrinot. As salia tokiu labai patyrusiu prof scraperiu. Mes parodem viena kitai savo darbelius tai tikrai nuostabiu ideju moteriskes turi. O mano...nu gal nieko ax.gif , bet reikia kazka genialaus sumislinti, tik kad as issekus, mazai ka galejau sumislinti kad butu WOW!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 birželio 2008 - 07:13
Labas rytas mirksiukas.gif
aš ir labai noriu slaptažodžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 08:09)
dekui 4u.gif Man irgi nuotaika praskaidrinot. As salia tokiu labai patyrusiu prof scraperiu. Mes parodem viena kitai savo darbelius tai tikrai nuostabiu ideju moteriskes turi. O mano...nu gal nieko ax.gif , bet reikia kazka genialaus sumislinti, tik kad as issekus, mazai ka galejau sumislinti kad butu WOW!

Tavo jau ir taip darbai WOW, net neabejoju, kad niekuo nenusileidi tom patyrusiom skraperėm. O kas bus kai pailsėsi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 10, 08:20)
Tavo jau ir taip darbai WOW, net neabejoju, kad niekuo nenusileidi tom patyrusiom skraperėm. O kas bus kai pailsėsi... thumbup.gif

As irgi net neabejoju, perspjauni ten visas, manau.Panarsius per scraperiu, ikeltu i tavo blog'a darbus matyti,kad duodi jiems malku. O kai pailsesi, tai manau tikrai visas is koto isversi, pateikusi konkurso uzduoti.
Atsakyti