Scrap8, o gal galėtum pakomentuoti mano darbelį, kurį vakar vakare buvau įkėlusi? Ar fonas nepertamsus? Gal reiktų vietoj juodos spalvos naudoti tamsiai pilką? Ir šiaip gal dėl detalių, išdėstymo ir pan. turi kokių pastebėjimų?
http://public.fotki....ng/img1609.html
QUOTE(babyface @ 2008 06 09, 23:24)
Scrap8, o gal galėtum pakomentuoti mano darbelį, kurį vakar vakare buvau įkėlusi? Ar fonas nepertamsus? Gal reiktų vietoj juodos spalvos naudoti tamsiai pilką? Ir šiaip gal dėl detalių, išdėstymo ir pan. turi kokių pastebėjimų?
nesuprantu ar ten baltas lapas dar uzklijuotas ant juodo? Nuotraukoj fonas susilieja ir nesiskiria, tai man rodos kad tik ant balto sudejai?
Siap dar tik 1/2 baigus. Butu idomu zinot kur desi pavadinima ir aprasyma? TB foto apskritime labai vienisa...dar reiketu apskritimu panaudoti 2 kokius. Man dar kliuna i akis tie nuplest galai.
O del pilko popieriaus, nzn tol kol nematau, pabandyk ir nupaveiksluok.
P.S. Tu pramoginius sokius soki?
[quote=Scrap8,2008 06 10, 06:47]
Sveikos Scrapaholikės,
Blog'e jum parašiau minčių/idėjų naujai "asmenybės" temai--žiūrėkite komentaruose.
--Taip pat po užraktu įdėjau tas dvi užduotis kur CK prašė. Kas labai labai norės pamatyti, tai duosiu slaptažodį, tik su priesaika kad niekur kitur neįkelsite Jei norite ką paklaust ar šiaip komentuot, galite "komentruose" po darbeliais.
O is kur gauti pasword'a?
Sveikos Scrapaholikės,
Blog'e jum parašiau minčių/idėjų naujai "asmenybės" temai--žiūrėkite komentaruose.
--Taip pat po užraktu įdėjau tas dvi užduotis kur CK prašė. Kas labai labai norės pamatyti, tai duosiu slaptažodį, tik su priesaika kad niekur kitur neįkelsite Jei norite ką paklaust ar šiaip komentuot, galite "komentruose" po darbeliais.
O is kur gauti pasword'a?
O is kur gauti pasword'a? verysad.gif
gaudyk
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 07:54)
gaudyk
Nu ka nu, super,mano nuotaika praskaidrinta visai dienai!
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 08:06)
Aš apskritai neturiu žodžių. Scrap8 darbai nuostabūs.
QUOTE(lauramama @ 2008 06 10, 00:06)
Aš apskritai neturiu žodžių. Scrap8 darbai nuostabūs.
dekui Man irgi nuotaika praskaidrinot. As salia tokiu labai patyrusiu prof scraperiu. Mes parodem viena kitai savo darbelius tai tikrai nuostabiu ideju moteriskes turi. O mano...nu gal nieko , bet reikia kazka genialaus sumislinti, tik kad as issekus, mazai ka galejau sumislinti kad butu WOW!
Labas rytas
aš ir labai noriu slaptažodžio
aš ir labai noriu slaptažodžio
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 10, 08:09)
dekui Man irgi nuotaika praskaidrinot. As salia tokiu labai patyrusiu prof scraperiu. Mes parodem viena kitai savo darbelius tai tikrai nuostabiu ideju moteriskes turi. O mano...nu gal nieko , bet reikia kazka genialaus sumislinti, tik kad as issekus, mazai ka galejau sumislinti kad butu WOW!
Tavo jau ir taip darbai WOW, net neabejoju, kad niekuo nenusileidi tom patyrusiom skraperėm. O kas bus kai pailsėsi...
QUOTE(aasta @ 2008 06 10, 08:20)
Tavo jau ir taip darbai WOW, net neabejoju, kad niekuo nenusileidi tom patyrusiom skraperėm. O kas bus kai pailsėsi...
As irgi net neabejoju, perspjauni ten visas, manau.Panarsius per scraperiu, ikeltu i tavo blog'a darbus matyti,kad duodi jiems malku. O kai pailsesi, tai manau tikrai visas is koto isversi, pateikusi konkurso uzduoti.