Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Aš šįvakar pradėjau dėlioti naują SB darbelį "Metų kaukė 2007". Įdedu maketą, bet trūksta dar pavadinimo viršuj kairėj pusėj ant balto fono... Ir nuotraukos kokybė tragiška.. doh.gif Atrodo, kad foto neryškios, bet realybėje nuotraukos ryškios smile.gif
http://public.fotki....ng/img1609.html
Gal kas turit patarimų kokių? ax.gif Dar nesuklijavau nieko, nes pasibaigė klijai doh.gif
Atsakyti
Kadangi jau pradėjot kalbą apie rašiklius, tai įsikišiu mirksiukas.gif
Dirbu raštinės reikmenų firmoje ir mes turim didžiąją dalį jūsų nuotraukose pavaizduotų rašiklių. Kaip jau Linutukė išbandė pain markeris tokiems darbams netinka ...
Gal labiau rekomenduočiau tokį variantą g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atskitai baltos spalvos pokolkas neturime ...
Bus po poros savaičių mirksiukas.gif

Atsakyti
Tai va zadejau ikelti savo kuklu siuntinuka.Ir jau kai ko noreciau labai atsikratyti (pasidalinti)
Kokiu budu galeciau pasiulyti Jums, nes nemazai ten tu smulkmenu turiu?
user posted image

ir dar
user posted image

Papildyta:
Pamirsau foto sumazinti, soriuks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 09, 22:58)
kai ko noreciau labai atsikratyti (pasidalinti)
Kokiu budu galeciau pasiulyti Jums, nes nemazai ten tu smulkmenu turiu?

Gal galėtum išvardinti ir iš arčiau nufotografuoti tai, ką norėtum parduoti? Ir kainytę gerai būtų sužinoti ax.gif
Atsakyti
turiu viska nufotografavusi,ikeliu nuotraukas, bet del kainu man i AZ, nes nedarom cia turgaus gal smile.gif
Papildyta:
Arba, pagalvojau,kad man rasykit i AZ mailus, kuriom prisegti nuotraukeles, labai jau cia uzsitersim.
Atsakyti
nu ir as patarimo atejau ir vel blush2.gif , truputi parasinejau, pastampavau, bet man nelabai ziurisi, na jus mestelkit koki komentara, nukreipkit tinkama kryptim bigsmile.gif
user posted image
raide "a" vel ne i ta puse ziuri lotuliukas.gif dar labai reikia kokio nors eilerastuko panasia tematika, dar nieko neradau, bet knisuosi po visokius saitus, kad net akys varveti pradejo, ieskau ko nors, kad butu is ko rinktis ax.gif
Atsakyti
Pamatytumet Linutuke ir babyface savo mailus tai tikriausiai is koto isvirstumete, as apakus, kad tokiu sutapimu dar buna.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 09, 22:29)
Pamatytumet Linutuke ir babyface savo mailus tai tikriausiai is koto isvirstumete, as apakus, kad tokiu sutapimu dar buna.... blink.gif
meilus maciau, tikrai neblogi sutapimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pamenat gavau dovanų nuo Scrapukės knygą? ax.gif na tai va, kadangi kolegė prašė nukopijuot kelis lapus, tai ir jum įdedu - gal pravers mirksiukas.gif
user posted image
user posted image user posted image
tik atsiprašau už kokybę... labai sunku skanuoti tokį neformatą doh.gif aš jau beveik atsigulus buvau ant skanerio, kad tik geriau matytųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 09, 22:31)
meilus maciau, tikrai neblogi sutapimai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

issiunciau foto, apsiziurekit, nieko ten labai blatno,ale man per daug, tai ir atsikratau. einu parasysiu su kainykem ir vel atsiusiu.
Atsakyti
dar mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos Scrapaholikės,
Blog'e jum parašiau minčių/idėjų naujai "asmenybės" temai--žiūrėkite komentaruose.
--Taip pat po užraktu įdėjau tas dvi užduotis kur CK prašė. Kas labai labai norės pamatyti, tai duosiu slaptažodį, tik su priesaika kad niekur kitur neįkelsite 4u.gif Jei norite ką paklaust ar šiaip komentuot, galite "komentruose" po darbeliais.

LINUTUK Pavadinimą nebūčiau dėjus taip. Padarei tą "dead space"--tuščią, apsupta "mirusią" vietą kamputy. Tavo vietoj būčiau padarius saulutę: geltoną apskritimą -kamputy užklijavus, nuo saulutės ranka arba siuvimo mašina pasiuvinėjus daug spindulių geltonais ar oranžiniais siūlais, o pavadinimą alfabeto nakleikom, ar iškirptais, būčiau uždėjus irgi apskritimo forma, aplink saulutę.
Užrašymus daryk ant balto popieriaus iškarpius juostelėm.
Atsakyti