Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Domė @ 2008 06 09, 10:30)
Sveikos SB manjakes...
Jau senokai jusu temeles skaitineju ir vis planuoju stoti i jusu gretas.
Tik va vis neapsisprendziu kiek cia isleidus pirmama rinkiniui.
Esu nusiziurejusis kelis Ebay, bet kai dar net zalio supratimo neturiu gera sjis ar ne, tai ir dvejoju.
Man tetis galetu parvesti ji. Viena is jusu kolegiu patare uzsisakyti is SB puslapiuko, bet tetis per zioplas uzsakineti po viena daigta. Tai man reikia kazkoki nemenka rinkini issirinkti, kad ten daugmaz viskas butu, daug popieriaus, smulkmenyciu ir kt.  dalykeliu....
Tai va, imetu jums kelias nuoroda ska as  ten radau , o jus jau man patarkite,, savo nuomone issakykite...
http://cgi.ebay.com/...oQQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/...oQQcmdZViewItem
Nu kazkas tokio, ne skitus ka buvau radusi, tai jau parduoti....

Sunku kazka patarti, nes pavyzdziui as ieskau prekiu, jau galvodama koki SB psl su jom galeciau padaryti. Jei tu planuoji daryti skirtingu stiliu, vaikiskus SB, tai tau viena ar kita nuoroda tiks (jos mano akim beveik nesiskiria) Beje, antrosios jau labai daug "bidintoju", manau uzsikels kaina, nes labai didelis pasirinkimas visokiu margumynu situose rinkiniuose. Asmeniskai man, labai truksta popieriaus sitose nuorodose, kad ir vienspalvio. Ir as nelabai megstu lipduku, nakleiku.As geriau pati nusipiesiu ir prisilipinu kai reikia. Va prisisakiau gelyciu is ebay ir jos man labai sintetines atrodo, nezinau ar man ju visu reikes. O sito didelio rinkinio skirtingu brand'u misraine gana didele. Nemanau,kad viska is ju panaudosi, o gal... Sakau, tai labai individualu. Man pavyzdziui, labai patinka (nors nesu dar sulaukusi situ prekiu) Die Cuts With a View (DCWV) ir Basic Grey liniju popieriu rastai, bei Inkadinkado bei Hero Arts stampai.
Siaip jei tik bus galimybe, uzsisakyk bent viena is ju, manau uzteks ilgam mirksiukas.gif O rimtesnio patarimo sulauksi is patyrusiu musu scrapoholikiu.
Atsakyti
Sveikos merginos, tik visai nesenai atkasiau, kad scrabooking'as yra mano mėgstamas popieriukų karpymo, gėlyčių klijavimo ir pan. užsiėmimų pavadinimas blush2.gif
ir atsidarius šią temelę supratau, kad papuoliau vos ne į rojų thumbup.gif thumbup.gif
Iškart turiu pora klausimų. Pasižiūrėjau Domė duotas dvi nuorodas ir norėčiau sužinoti ar į rinkinį įeina visa ta didžiulė eilė, žemiau einančių, gerumų? Ar kaip?
Sorry jei klausimas juokingas, bet pirkimas internetu - man visai nauajs reikaliukas.

Ir dar noriu paprašyti. Gal kas gali man parašyti, koks yra va šito psl. hobby centras prekių platintojų el. paštas? Kad jiems galėčiau parašyti laišką turiu turėti office'ą sutvarkytą, o neturiu.... Tai labai labai laukiu, gal kas paršysite thumbup.gif
Ačiū
Papildyta:
Ir dar noriu paprašyti. Gal kas gali man parašyti, koks yra va šito psl. hobby centras prekių platintojų el. paštas? Kad jiems galėčiau parašyti laišką turiu turėti office'ą sutvarkytą, o neturiu.... Tai labai labai laukiu, gal kas paršysite thumbup.gif
Ačiū

Oi, nu tundra, radau psl. apačioje tel.nr. tai ačiū, bet šio klausimo nebėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 birželio 2008 - 10:16
Taip, visa eile ieina. Bet tai kaina irgi galytine bus ispudinga.Reiks idomumo delei pastebeti sita aukciona.Idomu iki kiek manjakaiu uzkels kaina.O ir siuntimas koks brangus,mat daug sveria, tai i LT isvis butu dvigubai.
Atsakyti
aha, tai ačiū už paaiškinimą. Taip išeina, reiks ieškoti kur nors Europoje arčiau tokių parduotuvių kur visi šitie gerumai yra ir tada lėkti ten pakeliauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na, vienaip ar kitaip reiks ir man pažiūrėti kuo čia baigsis

Ačiū lauramama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 birželio 2008 - 10:29
QUOTE(relija @ 2008 06 09, 11:28)
aha, tai ačiū už paaiškinimą. Taip išeina, reiks ieškoti kur nors Europoje arčiau tokių parduotuvių kur visi šitie gerumai yra ir tada lėkti ten pakeliauti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, vienaip ar kitaip reiks ir man pažiūrėti kuo čia baigsis

Ačiū lauramama

Visai apsimoka kartai paziureti ebay ir pirkti rinkiniais arba didesni kieki, po to cia su mergaitem pasidalinti, bet kiek teko susidurti, tai labiausiai apsimoka is UK, nes is JAV siuntimas beprotiskas.
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus....
Atsakyti
radau balta rasikli, va toki, office-1
user posted image
bet kaina 8 lt doh.gif , o raso vistiek nelabai schmoll.gif , ant nuotraukos visai neblogai, bet ant popieriaus susigeria verysad.gif ir gaunasi neryskiai, ex ieskosiu dar, jai kas pamatys kaska tokio, mestelkit zinute bigsmile.gif
Papildyta:
o dabar vedu panelyte pas dantiste, palinkekit sekmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 09, 14:16)
radau balta rasikli, va toki, office-1
user posted image
bet kaina 8 lt  doh.gif , o raso vistiek nelabai  schmoll.gif , ant nuotraukos visai neblogai, bet ant popieriaus susigeria verysad.gif ir gaunasi neryskiai, ex ieskosiu dar, jai kas pamatys kaska tokio, mestelkit zinute  bigsmile.gif
Papildyta:
o dabar vedu panelyte pas dantiste, palinkekit sekmes  doh.gif

As jau tiek tu baltu isbandziusi,kad ojoj, niekaip ant popieriaus... nufotkinsiu, i kuriuos irgi nera reikalo kreipti demesi.
Atsakyti
Ir as nelabai megstu lipduku, nakleiku.As geriau pati nusipiesiu ir prisilipinu kai reikia.

ooops. ..butu praverte man sia info zinot pries issiuntus tau konkursine dovanele ax.gif blush2.gif
As jau tiek tu baltu isbandziusi,kad ojoj, niekaip ant popieriaus...

geriausias baltas rasiklis yra ubiball signo UM-153
dar kelis turiu, galbut i konkurso fonda imesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 birželio 2008 - 13:42
[quote=Scrap8,2008 06 09, 14:37]
ooops. ..butu praverte man sia info zinot pries issiuntus tau konkursine dovanele ax.gif blush2.gif

Ramiakas tik smile.gif AS gi nesakiau, kad man isvis nepatinka. Dovanelem labai tinka tokie dalykai.Kazkur iamzinsiu ir buti paskrapinsiu (pazymesiu),kad cia tokia ir tokia proga buvo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 14:37)
geriausias baltas rasiklis yra ubiball signo UM-153
dar kelis turiu, galbut i konkurso fonda imesiu.

Kazin ar tokiu imanoma rasti LT?Kazkokie panasus yra, bet kai rasai,stringa.Jau ir pabrangiaja pirkau ir vis tiek efektas ne tas.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 09, 14:35)
As jau tiek tu baltu isbandziusi,kad ojoj, niekaip ant popieriaus... nufotkinsiu, i kuriuos irgi nera reikalo kreipti demesi.
nu butu faina kad mane apsviestum, zinociau kur nereikia pingu metyti doh.gif , tai kai rasi laiko pafotkink mirksiukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 14:37)
geriausias baltas rasiklis yra ubiball signoUM-153dar kelis turiu, galbut i konkurso fonda imesiu.
as skaitinejau tavo bloge, tai dabar bandau kaska analogisko rasti ax.gif bet kad nesiranda nors tu ka, dar tie auksiniai ar sidabriniai, tai dar dar kaskas matosi, o tie balti tai kiek pabandai tiek nieko gero, dabar jau pinigineje nesiojuosi tamsiai melyno popieriaus skiaute ir meginu kur randu, pries sita perkant nebuvo kaip isbandyti, padraveja uz nugaros stovejo ir spoksojo kas nepralupciau to rasiklio blink.gif tai teko pirkti ir namie isbandyti
Atsakyti
http://www.reavita.l...p...t&Itemid=28
Atsakyti