Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

gal ir galima butu kaip susitarti, bet kai reikia tai as be ceremoniju,

tai tu pradek ja tam ruosti diena ar dvi pries ta iseiga. Vaikus reikia is anksto paruosti, pasakyti ka jiems darys, ko tiketis...siap gaunasi nemalonus sokas ir pradeda ozius rodyti, bijoti. Gali susitarti kad jeigu pavyzdyngai elgsis nupirksi ledu ar dar ko ji labai megsta.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 08:33)
Matau lauramama prabudo jau...mano bendrakralike  friends.gif
papildyta  O as si nakt/ryta sumeistravau visai nebloga puslapi CK zurnalo uzduociai. Dar nesulaukiau nuotrauku, bet ramiau jauciuosi kad turiu  jau 2 atsarginius. Kazkaip labai greit gavosi ir esu visai patenkinta rezultatu.

Atsikelt atsikeliau, o prabusti negaliu, taip limpa akys,kad siaubas. Dar liga neissivaiksciojo matyt. Vakar gavau siuntinuka is ebay, visokiu smulkmenu,tai kapsciausi visa vakara, labai jau laukiu ir Scrap8 siuntinio, bet apsiginklavau kantrybe, nes kazkuri perspejo,kad teks ilgai laukti.

Atsakyti
man atrodo kad jau visos atsiskaite, tik kristi13 kazkur dingus. Tikriausiai i atostogas kazkur isvaziavo. Dar palauksim kelias dienas o tada antra plana reikes suveikti jeigu ji neprisistatys. O laukt tai tikrai 1-1.5 men reikes....todel kainos tokios pigios uz laivo persiuntima.
Vakar gavau siuntinuka is ebay

ka idomaus uzsisakei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 birželio 2008 - 08:14
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 08:41)
Man sove gera mintis, gal net bendrakralikei pravers (vis geriau negu perukas)...kadangi plaukai dar slenka sumasciau nusipirkti spynksa beplauky katina. Tada demesy visi atkreips i nuoga kaciuka o ne i mano plika galva biggrin.gif

Man tai sitie katinai nelabai grazus, deja tuoj pati atrodysiu kaip sfinksas topsecret.gif
Visa savaitgali pas tevus su fotiku is paskos vaiko begiaujau, as fotkinu, o jis galvoja kad cia taip zaidziu ir gaudau ji,tai pradejo slapstytis, ale vis tiek geru kadru pagavau, greiciau mano popieriai atkeliautu, jau noriu uzsiimti rimtai SB.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 08:58)
tai tu pradek ja tam ruosti diena ar dvi pries ta iseiga. Vaikus reikia is anksto paruosti, pasakyti ka jiems darys, ko tiketis...siap gaunasi nemalonus sokas ir pradeda ozius rodyti, bijoti. Gali susitarti kad jeigu pavyzdyngai elgsis nupirksi ledu ar dar ko ji labai megsta.
nu tai ta pirmaji karta taip ir bandeme, gal savaite deliojom vis po truputi po truputi, kas ir kaip, o finale vistiek turejau 2 pirstus vos ne iki krauju nukastus, dabar zinau, kad jau klaida padaryta, dar ir dantu gydytoja reiks kita ieskoti doh.gif , nes jau dabar matau kad ji nemoka su vaikais dirbti, tik sedi ir klausia pas mane ka darom, taisom ar ne blink.gif , ne kad paaiskintu vaikui ka ir kaip darys, as tai irgi neviska suprantu, ai vienu zodziu blink.gif prisidirbom dabar ir turim, o su ja neimanoma susitarti, jai ji nusprende kad ji nedarys, tai jokiaisi skanumynais nesuviliosi schmoll.gif , viena karta bandema ispesti viena zodeli is jos, tai tikriausiai visus jos skanumynus isbandem niekas nepadejo, ji laisvai gali atsisakyti visko ir nei kiek nesigailes, kas svarbiausiai net ir neprasys, kas ka ji tokio turi, net nevisada pati suvokiu, bet labai moka uz savo nuomone pastoveti, o vyresnioji visiska priesingybe doh.gif , kas ka nori tas ta gali padaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 09 birželio 2008 - 08:18
Man tai sitie katinai nelabai grazus, deja tuoj pati atrodysiu kaip sfinksas topsecret.gif

tame gi ir ideja biggrin.gif , kad tokie jie negrazus kad visi slykstesis pliku katinu o ne mano galva.
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 09, 01:15)
nu tai ta pirmaji karta taip ir bandeme, gal savaite deliojom vis po truputi po truputi, kas ir kaip, o finale vistiek turejau 2 pirstus vos ne iki krauju nukastus, dabar zinau, kad jau klaida padaryta, dar ir dantu gydytoja reiks kita ieskoti  doh.gif , nes jau dabar matau kad ji nemoka su vaikais dirbti, tik sedi ir klausia pas mane ka darom, taisom ar ne  blink.gif , ne kad paaiskintu vaikui ka ir kaip darys, as tai irgi neviska suprantu, ai vienu zodziu  blink.gif prisidirbom dabar ir turim, o su ja neimanoma susitarti, jai ji nusprende kad ji nedarys, tai jokiaisi skanumynais nesuviliosi  schmoll.gif , viena karta bandema ispesti viena zodeli is jos, tai tikriausiai visus jos skanumynus isbandem niekas nepadejo, ji laisvai gali atsisakyti visko ir nei kiek nesigailes, kas svarbiausiai net ir neprasys, kas ka ji tokio turi, net nevisada pati suvokiu, bet labai moka uz savo nuomone pastoveti, o vyresnioji visiska priesingybe  doh.gif , kas ka nori tas ta gali padaryti

tame ir problema drinks_cheers.gif Mano didckui plaukus kirpti tragedija. Bet viena karta pateko labai patyrus, vyresne kirpeja. Ji ramiai parode jam visus savo yrankius; Kliperius jam prie rankos pridejo, leido ijungti. Paskui nuvedziau pas kita arciau namu. Jis jos nemego nuo pradziu kadangi labai negatyvi buvo ir vis dusavo "as nekirpsiu jo jeigu jis taip kratysis"...dar tokia "pissed-off" pase nutaisius doh.gif . Vaikai tai labai jaucia ir streikuoja.
Ta paskutini karta labai padejo kol ji kirpo pradeti jo iprastas rutinas: isvardinom visa alfabeta angliskai ir lietuviskai, padainavom fermeriu daina "Old Mc Donald"...bent ka kad jis nekreiptu demesi kad ji kerpa...labai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 birželio 2008 - 08:24
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 09:12)
man atrodo kad jau visos atsiskaite, tik kristi13 kazkur dingus. Tikriausiai i atostogas kazkur isvaziavo. Dar palauksim kelias dienas o tada antra plana reikes suveikti jeigu ji neprisistatys. O laukt tai tikrai 1-1.5 men reikes....todel kainos tokios pigios uz laivo persiuntima.

Galvojau uz kristi13 uzmesti, bet paziurejau,kad jos uzsakymas nemazas ir jei ka labai dubliuotusi su manuoju uzsakymu, tai truputi bijau rizikuoti, bet kazka reikia mastyti,nes su scrapuke turim atsiskaityti.
Atsakyti
Vakar lipdžiau SB albumo titulinį lapą smile.gif Reiks šiandien turbūt dabaigti... Dar kaiptik eisiu į fotoatelję nuotraukų pasidaryt ir reiks pradėt kitą SB lapą smile.gif Kažkaip visą savaitgalį nebuvo įkvėpimo, tik vakar vakare užėjo noras kurti ax.gif Tai pasedėjau iki 24 val wink.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 09, 10:48)
Galvojau uz kristi13 uzmesti, bet paziurejau,kad jos uzsakymas nemazas ir jei ka labai dubliuotusi su manuoju uzsakymu, tai truputi bijau rizikuoti, bet kazka reikia mastyti,nes su scrapuke turim atsiskaityti.

O ką kristi13 užsisakė? Gal būtų galima tarp visų SB dalyvių išsidalinti tas prekes, jei ji nebeatsiliepia?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 09:12)
ka idomaus uzsisakei?

Vakare grizusi is darbo galesiu nufotkint.Bet taves, Scrapuke, niekuo nenustebinsiu.Kazkaip labai daug tu punchu uzsisakiau, vakar pagalvojau, kad jau kai kitom akim biski i SB pradejau ziureti,tai tiek ir nereikia man ju.Gal cia mergaitem reiks pasiulyti. Ir tokiu gelyciu dvieju spalvu truputi man per daug, zodziu ... apie tai vakare. Gavau punch'u (pedutes, obuolys) ir kazkuriai is merginu, kuri pirma uzsisake (lygtai zirafos sese), kitu nebuvo,bet zadejo atvezti,tai jei reikes nupirksiu.Bet apie tai vakare.
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 06 09, 09:50)
O ką kristi13 užsisakė? Gal būtų galima tarp visų SB dalyvių išsidalinti tas prekes, jei ji nebeatsiliepia?

Gal dar palaukiam. Negrazu taip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 09, 10:53)
Gavau punch'u (pedutes, obuolys)  ir kazkuriai is merginu, kuri pirma uzsisake (lygtai zirafos sese), kitu nebuvo,bet zadejo atvezti,tai jei reikes nupirksiu.Bet apie tai vakare.

Aš irgi buvau užsisakiusi pėdutes... Tai kaip suprantu, aš nebuvau ta pirmoji, tai tiek to... smile.gif Nes paskui pradėjau, galvoti, kad nėra man tos pėdutės labai svarbios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 09, 09:56)
Aš irgi buvau užsisakiusi pėdutes... Tai kaip suprantu, aš nebuvau ta pirmoji, tai tiek to... smile.gif Nes paskui pradėjau, galvoti, kad nėra man tos pėdutės labai svarbios smile.gif

As nezinau , tiksliai, reikia paziureti,kuri pirma i az parase del peduciu. Atsilaisvinsiu, paziuersiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos SB manjakes...
Jau senokai jusu temeles skaitineju ir vis planuoju stoti i jusu gretas.
Tik va vis neapsisprendziu kiek cia isleidus pirmama rinkiniui.
Esu nusiziurejusis kelis Ebay, bet kai dar net zalio supratimo neturiu gera sjis ar ne, tai ir dvejoju.
Man tetis galetu parvesti ji. Viena is jusu kolegiu patare uzsisakyti is SB puslapiuko, bet tetis per zioplas uzsakineti po viena daigta. Tai man reikia kazkoki nemenka rinkini issirinkti, kad ten daugmaz viskas butu, daug popieriaus, smulkmenyciu ir kt. dalykeliu....
Tai va, imetu jums kelias nuoroda ska as ten radau , o jus jau man patarkite,, savo nuomone issakykite...
http://cgi.ebay.com/...oQQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/...oQQcmdZViewItem
Nu kazkas tokio, ne skitus ka buvau radusi, tai jau parduoti....
Atsakyti