irmulia: dekui uz pusrycius , man kaip tik as tik prabudau dar nevalgius.
remini: atvirutes abi mielos...tik nzn ar as tiek pasendinus buciau po vardu...gal per daug "pamurzinai"
Tosk: smagu bus. As i tokius meetus dar niekad nejus, bet nzn ar ka nors ten nuveikciau ar tik i kitu SB ziureciau ir bendrauciau. Mano drauge kaimynka irgi SB uzsiimineja, bet ji nuejus i tokius "crop" per kelias valandas kokia 10 puslapiu padaro. Grynai tik sumeta nuotraukas ir kur nors rastuoto popieriaus priklijuja. Musu SB prioritetai visiskai skiriasi, ir jai nesuprantama kaip imanoma sedeti prie vieno puslapio visa diena ir stumdyti, mislinti kaip ka sudeti kad koki menno darbeli sukurti.
o as vakar nuejau miegoti ankst ir pagaliau issimiegojau normaliai. Uzvakar uzsisakiau apie 300 nuotrauku. Neredagavau tik sumeciau ir uzsisakiau is scrapbookpictures. Tureciau jau kibti i darba del tos uzduoties. Bet laukiu nauju foto kad su ikvepimu dirbciau. Nzn kaip per maziau savaites padarysiu ka "stebinanciai ispudingo". Gal jie nustebs ant kiek mano darbeliai bus neispudingi Viena turiu pasilikus nerodzius bet man jis tik OK, ne super...bet taip greit as neapsisuku kad du pagaminciau.
Geros naujienos Mūsų scrapiukė pagaliau pradėjo miegot
Scrapuke, as paprasciausiai noriu susipazinti ir is kitu pasimokyti. Kai ziuriu, kad mb per zveju forumus susirado bendraminciu, is kuriu ir jis gali sio to ismokti... As irgi noriu... O tai kai kada jauciuosi, kad pati su savimi kalbuosi. Siuvinejimas norgej, tai lyg pensininkiu hobis
Siuvinejimas norgej, tai lyg pensininkiu hobis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Neaa, ne vien Norvegijoj o aplamai visur. Kaip daznai siuvinedavau (pries SB) tai MB is manes juokdavosi kad si hobis labai sendina mane jo akyse....jam tai vienodai atrodydavo lyg as mociute kojnes neriu.
Sveikos Grizau is parku su seimynele. As abu vaikus vezimely ant roliku stumiau po parka, o MB and dviracio. Gavom visi saulutes, kebabu pavalgem, issimiegojau siandien diena. Laukiu dabar nekantriai nuotrauku. Gavus, iskart kibsiu i darbus ir kelias naktis su kralikais vel bendrausiu.
Matau LINUTUKAS prisijungias, ka veiki?
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 07, 13:21)
nuorodaQUOTE(remini @ 2008 06 08, 09:55)
taigi rodau atvirutę (viršutinė, kita šiaip) tokia paprastutė gavosi
man grazi, o ir vardas kaip mano brolio QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 08, 14:46)
o as vakar nuejau miegoti ankst ir pagaliau issimiegojau normaliai. Uzvakar uzsisakiau apie 300 nuotrauku. Neredagavau tik sumeciau ir uzsisakiau is scrapbookpictures. Tureciau jau kibti i darba del tos uzduoties. Bet laukiu nauju foto kad su ikvepimu dirbciau. Nzn kaip per maziau savaites padarysiu ka "stebinanciai ispudingo". Gal jie nustebs ant kiek mano darbeliai bus neispudingi Viena turiu pasilikus nerodzius bet man jis tik OK, ne super...bet taip greit as neapsisuku kad du pagaminciau.
pagaliau kaskas miegoti pradejo QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 08, 21:02)
Matau LINUTUKAS prisijungias, ka veiki?
mes is kaimo neperseniausiai parsivilkom, vaikai vonioje, o as savo prie kompo sedziu ir savo eiles laukiu, vonia tai tik viena tai vakarinis trafikas prie duru mane kaime bite pakandziojo , gerai kad geluonies nepaliko, tai garantuotai akimis istinusiomis buciau gryzus , o dabar tai tik antaki skauda , lengvai prasisukau
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 08, 10:46)
labai mielos atvirutės.
Ir ta, kuri "šiaip" irgi labai graži. Tik norėjau paklausti, ar tos mėlynos gėlytės yra lipdukai? Labai puošnios gėlytės.
Ir ta, kuri "šiaip" irgi labai graži. Tik norėjau paklausti, ar tos mėlynos gėlytės yra lipdukai? Labai puošnios gėlytės.
ne ne lipdukai pamiršau kaip vadinasi brads berods na čia tos su kojytėm, kur įkiši ir užlenki jei tu apie tas šviesiai mėlynas. o jei apie tamsias, tai ten juostelė paprasta
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 08, 14:46)
remini: atvirutes abi mielos...tik nzn ar as tiek pasendinus buciau po vardu...gal per daug "pamurzinai"
aš ir nebūčiau murzinus, jei per miegus nepripeckiočiau šiaip šiek tiek kitaip turėjo būti, bet gavosi kaip gavosi čia kralikai kalti
ačiū visoms už pagyras
velnias, šiandien mašiną subraižiau, tai mb labai piktas reiks kažkaip padlyzintis
Matau lauramama prabudo jau...mano bendrakralike
papildyta O as si nakt/ryta sumeistravau visai nebloga puslapi CK zurnalo uzduociai. Dar nesulaukiau nuotrauku, bet ramiau jauciuosi kad turiu jau 2 atsarginius. Kazkaip labai greit gavosi ir esu visai patenkinta rezultatu.
papildyta O as si nakt/ryta sumeistravau visai nebloga puslapi CK zurnalo uzduociai. Dar nesulaukiau nuotrauku, bet ramiau jauciuosi kad turiu jau 2 atsarginius. Kazkaip labai greit gavosi ir esu visai patenkinta rezultatu.
labas rytelis visoms, ka veikiam, as tai savo maze vesiu pas dantiste , sunki diena laukia
papildyta O as si nakt/ryta sumeistravau visai nebloga puslapi CK zurnalo uzduociai. Dar nesulaukiau nuotrauku, bet ramiau jauciuosi kad turiu jau 2 atsargines. Kazkaip labai greit gavosi ir esu visai patenkinta rezultatu.
nu kokia saunuole, veltui laiko neleidi
sunki diena laukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as savo didckio dar nevedziau pas dantista, bet jis toks fobiju pasineses vaikutis kad jauciu sienom lips...pas kirpeja ejimas tai irgi lyg jo kankyne Tikiuosi tavo mazei greit praeis ir ilgai nesiraus ten.
O tiesa! Norejau paklausti-ar LT i vandeny (krano) deda floro? Susigincinau su dantistu, jo teorija kad daugumos Europieciu dantys esa tamsesni/pilkesni del to kad nededa floro i vadeni kuris sustiprina dantis. Man sake kad vaikam neduot filtruoto vandens o is krano
papildyta
Man sove gera mintis, gal net bendrakralikei pravers (vis geriau negu perukas)...kadangi plaukai dar slenka sumasciau nusipirkti spynksa beplauky katina. Tada demesy visi atkreips i nuoga kaciuka o ne i mano plika galva
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 08:41)
as savo didckio dar nevedziau pas dantista, bet jis toks fobiju pasineses vaikutis kad jauciu sienom lips...pas kirpeja ejimas tai irgi lyg jo kankyne Tikiuosi tavo mazei greit praeis ir ilgai nesiraus ten.
O tiesa! Norejau paklausti-ar LT i vandeny (krano) deda floro? Susigincinau su dantistu, jo teorija kad daugumos Europieciu dantys esa tamsesni/pilkesni del to kad nededa floro i vadeni kuris sustiprina dantis. Man sake kad vaikam neduot filtruoto vandens o is krano
oi neklausk, jai jau karta jai taise danti, tai man teko du savo pirstus i burna sukisti, kad neuzsiciauptu, gal ir galima butu kaip susitarti, bet kai reikia tai as be ceremoniju, nepasiduodu jokiom zirzlevom, tingi dantis valytis, tegu sedi kedeje tada mes toki koncerta padareme poliklinikoje , as rekiau nes pirstus skaudejo, o ji reke nes danti taise O tiesa! Norejau paklausti-ar LT i vandeny (krano) deda floro? Susigincinau su dantistu, jo teorija kad daugumos Europieciu dantys esa tamsesni/pilkesni del to kad nededa floro i vadeni kuris sustiprina dantis. Man sake kad vaikam neduot filtruoto vandens o is krano
o apie ta vandeni tai nezinua gal ir nera niekada nesusimasciau, as tai dar vis virinta vandeni duodu vaikams
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 09, 07:33)
Matau lauramama prabudo jau...mano bendrakralike
Ką reiškia išsimiegojimas
Man sove gera mintis, gal net bendrakralikei pravers (vis geriau negu perukas)...kadangi plaukai dar slenka sumasciau nusipirkti spynksa beplauky katina. Tada demesy visi atkreips i nuoga kaciuka o ne mano galva
gera mintis